Koopmans tuinbeits

Hier vindt u een overzicht Koopmans beits. U heeft een keuze uit Ecoleum, Impraleum, Imprefneerolie en Perkoleum Impra. Bekijk de producten om te zien welke tuinbeits het best aansluit bij uw wensen en in uw situatie. Per artikel heeft u de keuze tussen een ruim aanbod kleuren.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Koopmans Ecoleum 1 ltr
  koopmans ecoleum 1 ltr

  Impregnerend beschermingsmiddel voor hout.

  Aanbiedingsprijs € 15,56 € 12,86 Normale Prijs € 20,75
 2. Koopmans Ecoleum 2,5 ltr
  koopmans ecoleum 2,5 ltr

  Impregnerend beschermingsmiddel voor hout.

  Aanbiedingsprijs € 36,87 € 30,47 Normale Prijs € 49,15
 3. Koopmans Ecoleum 20 ltr
  koopmans ecoleum 20 ltr

  Impregnerend beschermingsmiddel voor hout. De kleur Ecoleum zwart is uit voorraad leverbaar, dus de volgende dag in huis !

  Aanbiedingsprijs € 256,47 € 211,96 Normale Prijs € 366,39
 4. Koopmans Impra 2,5 ltr
  koopmans impra 2,5 ltr

  Impregnerende transparante kleurbeits.

  Aanbiedingsprijs € 25,70 € 21,24 Normale Prijs € 28,56
 5. Koopmans Impregneerolie UV 2,5 ltr
  koopmans impregneerolie UV 2,5 ltr

  Blanke beschermende olie, met uv filter. Kan worden overgeschilderd met perkoleum en Garant SB.

  Aanbiedingsprijs € 22,05 € 18,22 Normale Prijs € 29,39

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke Koopmans tuinbeits is geschikt voor uw klus?

Om u op weg te helpen leggen we hier per product uit wat het doel is, voor welke ondergrond en meer.

 

Koopmans Ecoleum:

Koopmans Ecoleum is voor onbehandeld hout een sterk impregnerend beschermingsmiddel. Geschikt voor goed gedroogd fijnbezaagd, ruw en verweerd hout. De Ecoleum is verwerkingsvriendelijk, er is maar 1 laag nodig en tevens een milieuvriendelijke houtbescherming met een goede kleurechtheid. Vanuit een ecologische benadering, de echte milieuvriendelijke vervanger van Carbolineum. Toepasbaar op gewolmaniseerd houten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid. Zeer geschikt als beschermings. en verfraaiingsmiddel voor ruw, ongeschaafd hout zoals gepotdekselde schuren, tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergola's enz.

 

Koopmans Impra:

Een beschermende en opnieuw kleurgevende behandeling van vooral grenen- en vurenhout schuttingen, pergola's en andere houten constructies in o.a. de tuin. Geschikt voor gebruik op onbehandeld-, ongeschuurd (verweerd)- en Geïmpregneerd tuinhout. Kan ook over verouderde / verpoederde carbolineum lagen of reeds eerder met Impra behandelde delen.

 

Koopmans Impraleum (zwart):

De Impraleum van Koopmans is een semi-dekkende beits die weer bestendig is. Geschikt voor het beschermen en opnieuw kleurgeven van houten objecten. Impraleum vindt vooral zijn toepassing in de verfraaiing van schuren, schuttingen, loodsen, molens en gepotdekselde houten delen, hierbij blijft het karakteristieke uiterlijk behouden. Het is een matte buitenbeits en bevat zuivere lijnolie, impregnerend en vochtregulerend. Snel en makkelijk verwerkbaar. Goed aan te brengen met de Diamond Classic van Anza.

 

Koopmans Impregneerolie:

Koopmans Impregneerolie heeft een UV filter en is een blanke beschermende olie en kan worden overgeschilderd met Perkoleum. Oliehoudende blanke impregneer die UV bestendig is. Geschikt voor verfraaiing en bescherming van zowel verduurzaamde als niet verduurzaamde houten objecten buiten. Is te gebruiken als grond / impregneerlaag onder Perkoleum, Garant SB en Impra. Tevens geschikt voor gewolmanieerd en geïmpregneerd hout.

Loading...