Hempel Antifouling

Om uw boot in topconditie te houden heeft Hempel een assortiment aan antifouling producten ontwikkeld. Met Hempel antifouling voorkomt u aangroei van algen, mossen en andere micro-organismen. Aangroei aan uw boot maakt een boot minder bestuurbaar, het geeft een hoger brandstofverbruik en het zorgt voor een verlies aan snelheid. Met een geschikte Hempel antifouling voorkomt u deze problemen en bent u klaar voor een nieuw vaarseizoen.

Bekijk ook: Alle antifouling | Alle Hempel producten

Sorteer op
Hempel classic antifouling
Efficiënte, polijstende (erodeerbare) aangroeiwerende antifouling.

Vanaf€ 39,47 Vanaf€ 32,62

Hempel hard racing 0,75 liter
Harde antifouling

Vanaf€ 47,04 Vanaf€ 38,88

Hempel Hempaspeed TF 77222
Hempaspeed TF is een hoogwaardige, harde biocide-vrije dunnefilmcoating.

Vanaf€ 43,20 Vanaf€ 35,70

Hempel mille nct
Zelfpolijstende, zelfslijpende antifouling

Vanaf€ 55,85 Vanaf€ 46,16

Hempel mille xtra 0,75 liter
Zelfslijpende antifouling

Vanaf€ 45,16 Vanaf€ 37,32

Hempel Silic One 77450
Biocidevrije, high-solid, niet-aanhechtende coating

Vanaf€ 69,97 Vanaf€ 57,83

Hempel Silic one propeller Kit (2 x 0,375 ltr)
Aangroeiwerende laag voor scheepsschroeven
Speciale prijs € 64,11 € 52,98 Adviesprijs € 83,25

7 items

per pagina

Hempel anti fouling, een geschikte antifouling voor elk schip

Er zijn verschillende soorten Hempel antifouling. De juiste Hempel antifouling kiest u door te kijken naar de volgende punten:

  • Het materiaal van de scheepsromp
  • De vaarsnelheid
  • De vaargebieden, binnenwateren of open zee

Hempel Classic, een veelzijdige antifouling

De Hempel antifouling classic is een Hempel zelfslijpende antifouling die geschikt is voor de meeste langzaam varende motorjachten van hout, polyester, glasvezel of staal. Voor veel schepen in de pleziervaart is dit dus de juiste keuze. Door het risico op corrosie bij direct contact, mag de antifouling classic niet gebruikt worden op aluminium of andere metalen met een lichte legering.

Hempel hard racing

Voor een sneller varend schip, een schip dat regelmatig getrailerd wordt of droog valt, is een Hempel harde antifouling een goede keuze. De Hempel hard racing is speciaal ontwikkeld voor motorjachten en snelle zeiljachten. Deze harde antifouling geeft een gladde afwerking en hoeft u slechts om de twee tot drie jaar te vervangen. De Hempel hard racing is geschikt voor staal, multiplex, hout en glasvezel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door het risico op corrosie is deze antifouling niet geschikt voor aluminium of andere metalen met een lichte legering.

Hempel Olympic

Voor de professionele markt heeft Hempel de Olympic antifouling. Deze antifouling is speciaal voor diepzeeschepen en is alleen toegestaan voor professioneel gebruik.

Hempel antifouling blauw, rood of zwart

De Hempel antifouling Classic is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en zwart. De antifouling kunt u bij ons bestellen in 0,75 liter, 2,5 liter of Hempel antifouling 5 liter blikken. Zo heeft u altijd de juiste hoeveelheid voor uw boot.

Antifouling Hempel Mille nct

De Hempel Mille nct is een Hempel zelfslijpende antifouling. Door de zelfslijpende werking ontstaat er geen dik, laag over laag effect op de scheepsromp en kan deze ook over harde antifouling aangebracht worden. De Hempel Mille nct is geschikt voor boten van glasvezel, hout, multiplex en staal. De kleur 10101/Wit is ook geschikt voor aluminium.

Verwerking Hempel Antifouling

De Hempel producten zijn te verwerken met kwast, roller of verfkussen. Zorg altijd dat het oppervlakte, schoon, droog en licht opgeschuurd is. De minimale verwerkingstemperatuur is 10 graden Celsius. Als de oude laag antifouling in slechte staat is, of als het u voor het eerst antifouling aan gaat brengen, dan kunt u de ondergrond eerst behandelen met de Hempel Underwater Primer. Na het aanbrengen van de eerste laag antifouling, kunt u de slijtagegevoelige onderdelen en de rand bij de waterlijn nog een extra laag geven.