Koopmans Grondverf & verf

Speciaal voor de fijnproevers is er de Koopmans Garant SB, een hoogglans afwerking met toegevoegde siloxanen, waardoor deze verf tot 7 jaar lang blijft glimmen. Net als de Koopmans zijdeglans verf en de Koopmans hoogglansverf is de grondverf een thixotrope (lees dikkere) verf, waardoor deze uitstekend dekt. De aflakken van Koopmans kunnen wij in nagenoeg alle kleuren leveren.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Koopmans Garant SB 0,75 ltr
  koopmans Garant Lak Hoogglans 0,75 ltr

  Hoogwaardige, dekkende hoogglans aflak.

  Aanbiedingsprijs € 25,49 € 21,07 Normale Prijs € 33,99
 2. Koopmans Garant SB 2,5 ltr
  koopmans Garant Lak Hoogglans 2,5 ltr

  Hoogwaardige, dekkende hoogglans aflak.

  Aanbiedingsprijs € 79,99 € 66,11 Normale Prijs € 106,65
 3. Koopmans Grondverf 0,75 ltr
  koopmans grondverf 0,75 ltr

  Goed dekkende grondverf.

  Aanbiedingsprijs € 15,79 € 13,05 Normale Prijs € 17,55
 4. Koopmans Grondverf 2,5 ltr
  koopmans grondverf 2,5 ltr

  Goed dekkende grondverf.

  Aanbiedingsprijs € 47,34 € 39,12 Normale Prijs € 55,68
 5. Koopmans Hoogglans 0,75 ltr
  koopmans hoogglans 0,75 ltr

  Hoogglanzende verf voor binnen en buiten.

  Aanbiedingsprijs € 17,13 € 14,16 Normale Prijs € 22,84
 6. Koopmans Hoogglans 2,5 ltr
  koopmans hoogglans 2,5 ltr

  Hoogglanzende verf voor binnen en buiten.

  Aanbiedingsprijs € 54,15 € 44,75 Normale Prijs € 72,19
 7. Koopmans Krijtverf 0,75 ltr
  koopmans krijtverf 0,75 ltr

  Matte, goed dekkende krijtverf.

  Aanbiedingsprijs € 14,98 € 12,38 Normale Prijs € 19,97
 8. Koopmans Snelgrond 1 ltr
  koopmans snelgrond 0,75 ltr

  Sneldrogende grondverf.

  Aanbiedingsprijs € 16,99 € 14,04 Normale Prijs € 22,65
 9. Koopmans Snelgrond 2,5 ltr
  koopmans snelgrond 2,5 ltr wit

  Sneldrogende grondverf.

  Aanbiedingsprijs € 53,54 € 44,25 Normale Prijs € 71,39
 10. Koopmans Vloerlak PU 0,75 ltr
  koopmans vloerlak pu 0,75 ltr

  Zeer sterke dekkende verf voor vloeren.

  Aanbiedingsprijs € 18,30 € 15,12 Normale Prijs € 24,39
 11. Koopmans Vloerlak PU 2,5 ltr
  koopmans vloerlak pu 2,5 ltr

  Zeer sterke dekkende verf voor vloeren.

  Aanbiedingsprijs € 57,81 € 47,78 Normale Prijs € 77,09
 12. Koopmans Wegenverf 0,75 ltr
  koopmans wegenverf (wit) 0,75 ltr

  Sneldrogende wegenverf voor binnen en buiten. Isolerend en slijtvast.

  Aanbiedingsprijs € 21,24 € 17,55 Normale Prijs € 24,99
 13. Koopmans Zijdeglans 0,75 ltr
  koopmans zijdeglans 0,75 ltr

  Zijdeglanzende verf voor binnen en buiten.

  Aanbiedingsprijs € 17,13 € 14,16 Normale Prijs € 22,84
 14. Koopmans Zijdeglans 2,5 ltr
  koopmans zijdeglans 2,5 ltr

  Zijdeglanzende verf voor binnen en buiten.

  Aanbiedingsprijs € 54,15 € 44,75 Normale Prijs € 72,19

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Koopmans grondverf keuzehulp

 

Door de vele keuze mogelijkheden in verf is het soms moeilijk een keuze te maken welke verf te gebruiken. Om de keuze iets eenvoudiger te maken licht verfgroothandel.nl de producten van Koopmans hieronder toe.

 

Koopmans Garant SB:

De Garant SB is een glanzende en tevens dekkende aflak op siloxaan-basis en het voordeel hiervan is dat u slechts eens per 6 jaar hoeft te schilderen. Geschikt voor vrijwel alle houtsoorten buiten, oplosmiddelarme coating op basis van een eenpot-systeem. Door zijn hoge UV-bestendigheid wordt de Garant SB toegepast op bijvoorbeeld kozijnen, deuren, ramen, gootlijsten enz. Het is een vochtregulerende en tevens waterafstotende lak die soepel te verwerken is. Wij mengen deze lak en is derhalve leverbaar in vele kleuren inclusief de Koopmans verf kleuren. Leverbaar bij verfgroothandel.nl in 0,75 en 2,5 liter.

 

Koopmans Grondverf:

Deze grondverf is synthetisch, dekkend en op basis van gemodificeerde alkydhars. Geschikt voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds voorbehandelde metaaloppervlakken binnen en buiten. De voordelen van deze grondverf zijn dat hij snel droogt, vochtregulerend (ademend), goed vullend en gemakkelijk verwerkbaar is. Deze grondverf van Koopmans kan een jaar overstaan. Leverbaar in de kleuren wit, grijs en groen. Leverbaar in 0,75 en 2,5 liter.

 

Koopmans Hoogglans:

Deze Koopmans lak is hoogglanzend voor binnen en buiten en te verwerken op vrijwel alle voorkomende reeds behandelde hout- en metaal oppervlakken. Deze lakverf heeft een uitstekende vloeiing waardoor het makkelijk verwerkbaar is. Hoge dekkracht, duurzame elasticiteit, uitstekend glansbehoud en goede kleurechtheid en is tevens weerbestendig. Geschikt voor het gebruik op: Ramen, kozijnen, deuren, kasten, stoelen en tafels. Gronden met grondverf en als u het buiten gebruikt minimaal twee lagen grondverf. Deze Hoogglans lak wordt voor u op kleur gemengd op onze officiële Koopmans mengmachine en is dus leverbaar in vele kleuren inclusief de Koopmans kleuren. Leverbaar in 0,75 en 2,5 liter.

 

Koopmans Isolatielak:

Koopmans Isolatielak is een sneldrogende isolerende blanke primer die wordt gebruikt bij het voorkomen van doorbloeden van inhoudsstoffen bij hardhout (o.a. merbau). Deze lak is op basis van alkydhars. De ondergrond dient droog, vetvrij, schoon en draagkrachtig te zijn. Leverbaar in 0,75 liter.

 

Koopmans Krijtverf:

Deze matte Krijtverf is een goed dekkende en decoratieve afwerklaag voor het behandelen van beton, pleisterwerk, plafonds, plaatmateriaal maar natuurlijk ook voor meubels en accessoires. De diverse effecten die kunnen worden gerealiseerd zijn verouderd effect (brocante), White wash en doorschuur effect en is tevens toepasbaar als dekkende afwerking. De krijtverf is met water verdunbaar, goed reinigbaar, kleurvast, egaal mat maar makkelijk te voorzien van effecten. Geschikt voor het gebruik op houten meubelen zoals kastjes en tafels e.d. maar ook bijvoorbeeld op houten (MDF) wandpanelen, gestucadoorde of (glasweefsel) behangen muren e.d. Tevens geschikt voor bijvoorbeeld rieten zittingen, kunststof, metaal, etc. Kaal hout kunt u het beste gronden met de Grondverf. Verfgroothandel.nl kan deze krijtverf mengen op de Koopmans mengmachine en daardoor zijn er vele kleuren mogelijk. Leverbaar in 0,75 liter.

 

Koopmans Snelgrond:

Deze sneldrogende grondverf is geschikt voor vrijwel alle voorkomende hout- en reeds behandelde metaaloppervlakken. De Snelgrond van Koopmans heeft een uitstekende hechting op voorbehandelde ondergronden, super sneldrogend en daardoor zijn meerdere lagen op een dag mogelijk. Deze verf heeft een goede vulling en kantdekking, hoge dekkracht en overschilderbaar in 3 uur. Leverbaar in de kleuren wit en grijs en in 0,75 en 2,5 liter.

 

Koopmans Vloerlak PU:

Vloerlak PU is een lakverf met zijdeglans voor binnen en heeft een zeer hoge dekkracht, kras- en slijtvastheid. Deze Thixotrope lak heeft een goede vloeiing is gemakkelijk verwerkbaar en het resultaat is een goed reinigbaar oppervlak. Met de grondverf is deze vloerlak geschikt voor alle houten vloeren. Verfgroothandel.nl kan de Vloerlak PU mengen op de Koopmans mengmachine en daardoor zijn er vele kleuren mogelijk inclusief de Koopmans kleuren. Leverbaar in 0,75 en 2,5 liter.

 

Koopmans Wegenverf:

De Wegenverf van Koopmans is een matte sneldrogende wegenverf voor wegmarkeringen, te gebruiken voor binnen en buiten. Geschikt voor het aanbrengen op bitumenasfalt, beton en steen. Het is sneldrogend, slijtvast, isolerend en heeft een goede dekkracht en uitstekende hechting. Deze verf kan met glasparels ingestrooid worden waardoor er een reflectie ontstaat. Leverbaar in de kleuren wit en geel en in 0,75 liter.

 

Koopmans Zijdeglans:

De Zijdeglans lak van Koopmans is een goed vloeiende aflak op basis van gemodificeerde alkydharsen voor binnen en buiten. De kenmerken van deze zijdeglanzende verf is dat het een hoge dekkracht heeft en makkelijk verwerkbaar waarna er een goed reinigbaar oppervlak ontstaat. Zijdeglans kunt u o.a. gebruiken op: ramen, kozijnen, deuren, kasten, tafels en stoelen. Geschikt voor het aanbrengen op nieuw of reeds geschilderd hou en voorbehandeld metaal. Het te behandelen oppervlak moet vetvrij, schoon, droog en draagkrachtig zijn, eerst het oppervlak gronden met Grondverf en voor buiten geld minimaal 2 lagen. Verfgroothandel.nl mengt de Zijdeglans op de Koopmans mengmachine en daardoor zijn er vele kleuren mogelijk inclusief de Koopmans kleuren. Leverbaar in 0,75 en 2,5 liter.

Loading...