Avis verf

Avis verf is de merknaam van verffabriek Bichemie. Specialist in specialty's. Voornamelijk voor de professionele markt. Bijvoorbeeld de transparante Timbercote, en de speciale grondverven en primers.

Avis verf heeft innovatieve producten en geen massaproducten die aan alle arbo-regelgeving, milieuregelgeving en kwaliteitseisen voldoen. De Producten worden ontwikkeld met de grootste zorg en vakmanschap. De kennis en expertise wordt ondersteund door zeer uitgebreide informatie die beschikbaar is voor elk product van Avis.

Producten 1-20 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Avis Anti-silliconen vloeistof 0,03 ltr
  avis anti-siliconen vloeistof 0,03 ltr anti-siliconen voor gebruik door terpentine-verdunbare verf. een paar druppels aan de verf toevoegen
  Aanbiedingsprijs € 8,51 € 7,03 Normale Prijs € 10,64
 2. Avis Aqua Anti-siliconen Vloeistof 0,03 ltr
  avis aqua anti-siliconen vloeistof 0,03 ltr toevoeging voor watergedragen verf, om kratervorming tegen te gaan
  Aanbiedingsprijs € 9,64 € 7,97 Normale Prijs € 12,05
 3. Avis Aqua Multiprimer 0,25 ltr
  avis aqua multiprimer 0,25 ltr waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking.
  Aanbiedingsprijs € 11,37 € 9,40 Normale Prijs € 14,22
 4. Avis Aqua Multi-primer 0,5 ltr
  avis aqua multiprimer 0,5 ltr waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking.
  Aanbiedingsprijs € 17,52 € 14,48 Normale Prijs € 21,90
 5. Avis Aqua Multi-primer 1 ltr
  avis aqua multiprimer 1 ltr waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking.
  Aanbiedingsprijs € 31,92 € 26,38 Normale Prijs € 39,91
 6. Avis Gevelimpregneer 5 ltr
  avis gevelimpregneer 5 ltr transparant hydrofobeermiddel voor buitenmuren, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 43,58 € 36,02 Normale Prijs € 63,16
 7. Avis Grondlak 0,25 ltr
  avis grondlak 0,25 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 7,38 € 6,10 Normale Prijs € 9,23
 8. Avis Grondlak 0,5 ltr
  avis grondlak 0,5 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 10,71 € 8,85 Normale Prijs € 13,38
 9. Avis Grondlak 1 ltr
  avis grondlak 1 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 18,63 € 15,40 Normale Prijs € 23,29
 10. Avis Grondlak 2,5 ltr
  avis grondlak 2,5 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 39,36 € 32,53 Normale Prijs € 49,20
 11. Avis Multi-primer 0,25 ltr
  avis multi-primer 0,25 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 8,87 € 7,33 Normale Prijs € 11,08
 12. Avis Multi-primer 0,5 ltr
  avis multi-primer 0,5 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 13,48 € 11,14 Normale Prijs € 16,86
 13. Avis Multi-primer 1 ltr
  avis multi-primer 1 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 24,66 € 20,38 Normale Prijs € 30,82
 14. Avis Multi-primer 2,5 ltr
  avis multi-primer 2,5 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 58,10 € 48,02 Normale Prijs € 72,62
 15. Avis Multi-primer spuitbus 0,5 ltr
  avis multi-primer spuitbus 0,5 ltr sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen
  Aanbiedingsprijs € 14,56 € 12,03 Normale Prijs € 18,20
 16. Avis Polyurethane 0,25 ltr
  avis polyurethane 0,25 ltr harde, sneldrogende lak voor binnen op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 8,31 € 6,87 Normale Prijs € 10,39
 17. Avis Polyurethane 1 ltr
  avis polyurethane 1 ltr harde, sneldrogende lak voor binnen op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 23,37 € 19,31 Normale Prijs € 33,87
 18. Avis Polyurethane 2,5 ltr
  avis polyurethane 2,5 ltr harde, sneldrogende lak voor binnen op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 57,21 € 47,28 Normale Prijs € 82,91
 19. Avis PU Siegel 0,5 ltr
  avis pu siegel 0,5 ltr slijtvaste lak voor binnen en buiten
  Aanbiedingsprijs € 14,98 € 12,38 Normale Prijs € 20,81
 20. Avis PU Siegel 1 ltr
  avis pu siegel 1 ltr slijtvaste lak voor binnen en buiten
  Aanbiedingsprijs € 26,96 € 22,28 Normale Prijs € 37,45

Producten 1-20 van 35

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De oprichting van Avis verf dateert al uit het jaar 1701, dit merk heeft dus een lange en rijke historie. Avis is inmiddels in 1993 overgenomen door Bichemie Coatings (onderdeel van PearlPaint Groep te Lelystad). Niet alleen heeft Avis specialistische verven maar bestaat hun assortiment ook uit vele ondersteunende producten waar onder primers. Alle artikelen hebben een goed probleemoplossend karakter. Het merk voor de specialistische coatings. Mocht u nog niet weten welk product het beste past bij u dan leggen wij hieronder uit per type hoe deze werkt.

Permoglaze AS:
Deze Avis verf is een specialistische verf welke uitermate geschikt is voor vochtige ruimten, deze muurverf is op basis van vinylversetaat en vinylacetaat. Permoglaze AS is bestand tegen zwakke zuren en is was- en schrobvast alsmede niet vergelend. Eenmaal opgebracht vormt het een blijvend flexibel film welke niet thermoplastisch is waardoor er slechts een geringe vuilaanhechting optreed tevens is deze muurverf bestand tegen stoom en condens. Alleen leverbaar in wit en lichte kleuren. De Muurverf is bedoeld als afwerklaag voor buiten en binnen op muren, wanden en plafonds. Het kan op diverse ondergronden, waaronder baksteen, schuur- en pleisterwerk, droog en (niet) alkalisch beton, hard- en zachtboard en gipsplaten. Zuigende en/of poederende ondergronden moeten eerst worden geïmpregneerd. Perfect voor het aanbrengen zijn de Anza Antex microvezel roller en de Anza Diamond Classic kwast.

Polyurethane:
Deze blanke lak is slijt- en slagvast en op basis van een combinatie van Polyurethaan en Alkydhars. De voordelen van deze Avis verf zijn dan deze snel droogt, licht echt is en een zeer goede vloeiing heeft. Bestand tegen normalen huishoudchemicaliën en alcoholische dranken. Geschikt voor gebruik op vrijwel alle houtsoorten binnenshuis. Leverbaar in de glansgraden: mat, zijdeglans en hoogglans. Kan aangebracht worden met de platte Anza Titanium kwast of de Anza lakviltroller.

PU Siegel:
PU Siegel van Avis is een slijtvaste lak voor buiten en binnen en kan worden aangebracht op vrijwel alle houtsoorten. De lak is kleurloos, droogt snel en vergeelt vrijwel niet. Geschikt voor de afwerking en verzegeling van ramen, deuren, meubelen, houten vloeren (en parketvloeren) hout en houtconstructies en alle andere houten voorwerpen waaraan zeer hoge eisen worden gesteld. De leverbare glansgraden zijn: hoogglans, zijdeglans en mat. Aan te brengen met de Anza Titanium platte kwast of de Lakviltrol.

Timbercote Transparant:

Deze Avis verf is een transparante, hoogglanzende bescherming voor uw hout buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen. Voor een duurzame bescherming door toevoeging van gemicroniseerde pigmenten en een speciale UV-absorber. Door deze UV-filter heeft dit een lange levensduur van 3 a 4 jaar en deze is gewaarborgd in ons extreme klimaat. Deze Timbercote laat zich eenvoudig verwerken en laat de natuurlijke tekening van het hout goed tot zijn recht komen. Deze hoogglans lak wordt geleverd in blank en nog 9 natuurlijke kleuren. Voor het verwerken kunt u het beste de Anza Titanium platte kwast gebruiken.

Timbercote Dekkend:
Deze dekkende halfglanzende Timbercote is een uniek houtbeschermingsmiddel op basis van Alkydharsen geschikt voor buiten. Deze lak is vochtregulerend en tevens een grond- en aflak ineen geschikt voor het aanbrengen op ondere andere deuren en kozijnen. Het kan ook aangebracht worden op bestaande oude verflagen die intact zijn. De Avis verf heeft een levensduur tot 7 jaar en is geschikt voor vele houtsoorten en wordt geleverd in helder wit en 12 levendige kleuren en heeft een bijzonder goede dekking. Goed aan te brengen met de Anza Lakviltrol en de Titanium kwast rond.

Timbercote Impregneer:

Avis Timbercote Impregneer is ene vochtregulerend, half mat en transparant impregneermiddel dat geschikt is voor buiten. Toe te passen op zachte houtsoorten zoals redwood, ruw vuren en red cedar. De Impregneer is geschikt voor tuinhout of onbehandeld geveltimmerwerk en dringt diep in hout door en heeft een geringe filmvorming, tevens ook geschikt als grondlaag voor Timbercote Transparant. Leverbaar in drie natuurlijke houtkleuren en in blank, wit, grijs en zwart. Voor het aanbrengen van Timbercote Impregneer zijn de Anza Lakviltrol en de Titanium kwast uitermate geschikt.

Loading...