Avis primers en grondmateriaal

Avis blinkt uit in speciale producten, de meeste vallen onder de noemer 'Avis primer en grondmateriaal'. Het gaat dan om de Avis (aqua) multiprimer en de grondverf, maar ook om speciale primers (Avis roeststabiliserende primer, die roest vast zet), en toevoegingen voor de verf, zoals de Avis Antisiliconen, voor wanneer de verf niet goed vloeit omdat er verontreiniging van siliconen in de ondergrond zit.

Producten 1-20 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Avis Anti-silliconen vloeistof 0,03 ltr
  avis anti-siliconen vloeistof 0,03 ltr anti-siliconen voor gebruik door terpentine-verdunbare verf. een paar druppels aan de verf toevoegen
  Aanbiedingsprijs € 8,51 € 7,03 Normale Prijs € 10,64
 2. Avis Aqua Anti-siliconen Vloeistof 0,03 ltr
  avis aqua anti-siliconen vloeistof 0,03 ltr toevoeging voor watergedragen verf, om kratervorming tegen te gaan
  Aanbiedingsprijs € 9,64 € 7,97 Normale Prijs € 12,05
 3. Avis Aqua Multiprimer 0,25 ltr
  avis aqua multiprimer 0,25 ltr waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking.
  Aanbiedingsprijs € 11,37 € 9,40 Normale Prijs € 14,22
 4. Avis Aqua Multi-primer 0,5 ltr
  avis aqua multiprimer 0,5 ltr waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking.
  Aanbiedingsprijs € 17,52 € 14,48 Normale Prijs € 21,90
 5. Avis Aqua Multi-primer 1 ltr
  avis aqua multiprimer 1 ltr waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten op basis van een acrylaat dispersie. Avis Aqua Multi-Primer is zeer makkelijk te verwerken, droogt snel, dekt goed, heeft een goede verffilmvorming en goede roestwerende werking.
  Aanbiedingsprijs € 31,92 € 26,38 Normale Prijs € 39,91
 6. Avis Grondlak 0,25 ltr
  avis grondlak 0,25 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 7,38 € 6,10 Normale Prijs € 9,23
 7. Avis Grondlak 0,5 ltr
  avis grondlak 0,5 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 10,71 € 8,85 Normale Prijs € 13,38
 8. Avis Grondlak 1 ltr
  avis grondlak 1 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 18,63 € 15,40 Normale Prijs € 23,29
 9. Avis Grondlak 2,5 ltr
  avis grondlak 2,5 ltr professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis
  Aanbiedingsprijs € 39,36 € 32,53 Normale Prijs € 49,20
 10. Avis Multi-primer 0,25 ltr
  avis multi-primer 0,25 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 8,87 € 7,33 Normale Prijs € 11,08
 11. Avis Multi-primer 0,5 ltr
  avis multi-primer 0,5 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 13,48 € 11,14 Normale Prijs € 16,86
 12. Avis Multi-primer 1 ltr
  avis multi-primer 1 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 24,66 € 20,38 Normale Prijs € 30,82
 13. Avis Multi-primer 2,5 ltr
  avis multi-primer 2,5 ltr universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc
  Aanbiedingsprijs € 58,10 € 48,02 Normale Prijs € 72,62
 14. Avis Multi-primer spuitbus 0,5 ltr
  avis multi-primer spuitbus 0,5 ltr sneldrogende hechtprimer met roestwerende eigenschappen
  Aanbiedingsprijs € 14,56 € 12,03 Normale Prijs € 18,20
 15. Avis Resistol super plamuur 0,8 kg
  avis resistol super plamuur 0,8 kg klassieke plamuur voor binnen en buiten, voor alle ondergronden.
  Aanbiedingsprijs € 14,29 € 11,81 Normale Prijs € 17,86
 16. Avis Roeststabiliserende primer 0,25 ltr
  avis roest-stabiliserende primer 0,25 ltr loodvrije, roeststabiliserende grondlak. Werkt direct in op roest en stopt deze ra­dicaal. Vormt een zeer goede hecht­grond en heeft een goede vloeiing.
  Aanbiedingsprijs € 9,18 € 7,59 Normale Prijs € 11,48
 17. Avis Roeststabiliserende primer 1 ltr
  avis roest-stabiliserende primer 1 ltr loodvrije, roeststabiliserende grondlak. Werkt direct in op roest en stopt deze ra­dicaal. Vormt een zeer goede hecht­grond en heeft een goede vloeiing.
  Aanbiedingsprijs € 31,27 € 25,84 Normale Prijs € 39,08
 18. Avis Roeststabiliserende primer 2,5 ltr
  avis roest-stabiliserende primer 2,5 ltr loodvrije, roeststabiliserende grondlak. Werkt direct in op roest en stopt deze ra­dicaal. Vormt een zeer goede hecht­grond en heeft een goede vloeiing.
  Aanbiedingsprijs € 67,83 € 56,06 Normale Prijs € 84,80
 19. Avis Roestomvormver spuitbus 0,5 ltr
  avis roestomvormer spuitbus 0,5 ltr roeststabilisator en grondlaklaag in één
  Aanbiedingsprijs € 14,56 € 12,03 Normale Prijs € 18,20
 20. Avis Superafbijt 0,75 ltr
  avis super afbijt 0,75 ltr professioneel verf-afbijtmiddel
  Aanbiedingsprijs € 23,00 € 19,01 Normale Prijs € 28,75

Producten 1-20 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Avis Primer keuzehulp

Avis heeft een rijke en lange historie, de oprichting stamt uit het jaar 1701. Het bedrijf is inmiddels overgenomen door Bichemie Coatings Almere welke weer onderdeel is van de PearlPaint Groep in Lelystad. Avis heeft een uitgebreide lijn specialistische verven en ondersteunende producten zoals Avis primers. Deze artikelen hebben een sterk probleemoplossend karakter. Kortom het merk voor de specialistische coatings. Weet u niet direct welke Avis primer u het best kunt kiezen? Per type product leggen we uit hoe deze werkt.

 

Avis Aqua Anti Siliconen vloeistof en Anti Siliconen vloeistof: 
Deze geurarme vloeistof kunt u toevoegen aan watergedragen verf (de Aqua anti siliconen vloeistof) en oplosmiddelhoudende verven (anti siliconen vloeistof) ter voorkoming van kratervorming en visogen. Het product geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle lakken en vernissen worden toegevoegd voor zowel binnen als buiten lakken. Het product is speciaal ontwikkeld voor met siliconen besmette ondergronden, door bijvoorbeeld het gebruik van een siliconenkit. De eigenschappen van de lak en vernis wordt niet beïnvloedt door de vloeistof.

 

Avis Aqua Multi-Primer:
Een universele hechtprimer voor buiten en binnen welke op basis is van een acrylaat dipersie. Avis Aqua Multi-Primer is waterverdunbaar en zeer makkelijk te verwerken, dekt goed, droogt snel en heeft een uitstekende verffilmvorming en goede roestwerende werking. Deze Primer is bestand tegen vochtigheid, weersinvloeden, vochtigheid en de gebruikelijke schoonmaakmiddelen. Overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende 1- en 2-componenten verf, uiteraard na uitharding. Te gebruiken op hout, aluminium, zink, verzinkt staal en hard PVC, ook op reeds geschilderde oppervlakten (mits goed aangeschuurd). Verwerking kan met kwast, roller, luchtspuit of airless.

 

Avis Grondlak:
Avis Grondlak is een matte grondlak die geschikt is voor houtwerk buiten en binnen, op basis van alkydhars. Toepasbaar op onbewerkt hout of als "overgrondlak" op bestaande, goed schoongemaakte verflagen. Het opbrengen van de grondlak kan door middel van een kwast, roller, airless- of luchtspuit.

 

Avis Multi-Primer:
Deze Multi-Primer is een uitstekend hechtende primer voor moeilijke ondergronden, bijvoorbeeld kunststoffen, verzinkt staal, zink, aluminium en hout. Na droging ontstaat er een gelijkmatige gesloten film welke slag- en stootvast, weersbestendig en roestwerend is. Afhankelijk van de ondergrond is Avis Multi-Primer al overschilderbaar na ca. 4 uur met vrijwel alle veelvoorkomende lakken en verven. De primer is tevens geschikt voor licht vette ondergronden en heeft een goede vuleigenschappen en een uitstekend dekkend vermogen. Ook geschikt als voorlak op radiatoren.Kan aangebracht worden met een kwast, roller of spuit. Ook leverbaar als spuitbus van 0,5 liter.

 

Avis Resistol Super Plamuur:
Resistol Super Plamuur heeft een boterfijne samenstelling en is een flexibele sneldrogende synthetische plamuur. Het laat zich eenvoudig verwerken en is goed schuurbaar, elastisch en krimt nauwelijks. Uitstekend te gebruiken voor het opvullen van scheuren, kleine gaten, het uitvlakken van gegrond metaal en hout. Mits men een dunne laag aanbrengt is het mogelijk meerdere malen per dag te plamuren. Het kan worden verwerkt direct op nieuw hout, ijzer, muren en opgeschuurde oude verflagen, binnen en buiten. Eenvoudig aan te brengen met een plamuurmes.

 

Avis Roeststabiliserende Primer:
De Roeststabiliserende Primer van Avis is een loodvrije grondlak welke direct in werkt op roest en stopt deze meteen. Er wordt een zeer goede hechtgrond gevormt en heeft een goede vloeiing. Er wordt een uitstekend gesloten laag gevormt op de ondergrond, roest wordt omgezet in een stabiliserend medium zelfs als de ondergrond niet goed ontroest is. Deze primer wordt gebruikt op ijzeren en stalen objecten zoals hek, boot, auto of brommer en voorkomt dat er zich lange tijd geen nieuwe roest meer vormt. De Avis Roeststabiliserende Primer is een goede basis waar over heen te schilderen is met alle normale lakken en verven tevens acrylaat- en nitrolakken. Deze Avis primer kan worden verwerkt met een kwast, roller, luchtspuit of airless.

 

Avis Roestomvormer (spuitbus):
Avis Roestomvormer is een grondlaklaag en een roeststabilisator in één. Dit product heeft een buitengewone samenstelling dat een zeer sterk metaal-organisch ijzercomplex vormt met ijzer en roest maar bevat geen minerale zuren en zware metalen. Het is geschikt voor het aanbrengen op ijzer en (blank) staal voor het herstellen van roestplekken op voertuigen, machines en andere metalen objecten. De roestomvormer zit in een spuitbus en is daardoor makkelijk te verwerken.

 

Avis Superafbijt (ook als spuitbus):
Het verfafbijtmiddel van Avis is intensief methyleenchloride vrij en zeer proffessioneel. De spuitbus Superafbijt heeft een zeer snelle werking. Dit middel is te gebruiken op vrijwel alle ondergronden en uitermate geschikt voor het verwijderen van watergedragen- en alkyd lakken, 1 of 2-componenten epoxy- en polyurethaan coatings, enz. Tevens is het vrij van logen, zuren, methyleenchloride, NMP, biociden en concerveringsmiddelen. Als u gebruikt maakt van de spuitbus is het aan te raden de omgeving af te dekken of te beschermen.

Loading...