Jotun Demidekk

In Scandinavië een begrip; vele huizen worden met de Jotun Demidekk, tegenwoordig Optimal, geschilderd. De levensduur is al snel 10 jaar, dus de wat hogere aanschafprijs betaalt zich op den duur dubbel en dwars terug.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. jotun demidekk ultimate helmatt 0,75
  jotun demidekk ultimate helmatt 0,75 ltr dekkende extra matte houtbescherming
  Aanbiedingsprijs € 38,55 € 31,86 Normale Prijs € 47,01
 2. jotun demidekk ultimate helmatt 3 ltr
  jotun demidekk ultimate helmatt 3 ltr dekkende extra matte houtbescherming
  Aanbiedingsprijs € 129,03 € 106,64 Normale Prijs € 157,36
 3. jotun demidekk ultimate hellmat 10 ltr
  jotun demidekk ultimate helmatt 10 ltr dekkende extra matte houtbescherming
  Aanbiedingsprijs € 378,72 € 312,99 Normale Prijs € 461,86
 4. jotun demidekk optimal 1 ltr
  jotun demidekk ultimate täckfärg (optimal) 1 ltr Demidekk Ultimate täckfärg (voorheen Optimal) is een watergedragen verf die veel gebruikt wordt om de houten betimmering van bijvoorbeeld Zweedse huizen mee te behandelen. Duurzaamheid 5-10 jaar.
  € 47,75 € 39,46
 5. jotun demidekk optimal 3 ltr
  jotun demidekk ultimate täckfärg (optimal) 3 ltr Demidekk Ultimate Täckfärg (voorheen Optimal) is een watergedragen verf die veel gebruikt wordt om de houten betimmering van bijvoorbeeld Zweedse huizen mee te behandelen. Duurzaamheid 5-10 jaar.
  € 123,50 € 102,07
 6. jotun demidekk optimal 10 ltr
  jotun demidekk ultimate täckfärg (optimal) 10 ltr Demidekk Ultimate täckfärg (voorheen Optimal) is een watergedragen verf die veel gebruikt wordt om de houten betimmering van bijvoorbeeld Zweedse huizen mee te behandelen. Duurzaamheid 5-10 jaar.
  € 355,85 € 294,09
 7. jotun demidekk ultimate vindu
  jotun demidekk ultimate vindu 0,75 ltr dekkende watergedragen beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 38,55 € 31,86 Normale Prijs € 47,01
 8. jotun demidekk ultimate vindu 3 ltr
  jotun demidekk ultimate vindu 3 ltr dekkende watergedragen beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 129,03 € 106,64 Normale Prijs € 157,36

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke Jotun Demidekk is voor uw klus het meest geschikt?

Jotun Demidekk wordt al jaren gebruikt als beschermlaag van houten huizen in Noorwegen, Zweden en Finland. Door de jaren heen (Jotun Demidekk bestaat al langer dan 40 jaar) is het product constant verbeterd. Dit heeft geleidt tot een verf die niet alleen mooi verwerkt, maar ook nog eens lang meegaat; 10 tot 12 jaar is eerder regel dan uitzondering. En laten we eerlijk zijn, een Zweeds huis is fantastisch, maar niet als dit elke 5 jaar overgeschilderd moet worden.

 

Onder de naam Jotun Demidekk vallen tegenwoordig meerdere producten van het merk Jotun. De Demidekk Ultimate Hellmat, de Demidekk Ultimate Täckfärg (Optimal), en de Ultimate Vindu.

 

Demidekk Hellmat

De Demidekk Hellmat is een extra matte dekkende houtbescherming, leverbaar in vele kleuren. Ademend, elastisch. Geeft een sjieke uitstraling door de matheid.

 

Demidekk Ultimate Täckfärg (Optimal)

Deze is de bekende variant; een halfglanzende verf voor hout. Goed vochtregulerend (ademend), en uitstekend kleurvast. De originele Demidekk, tot voor kort verkocht als Jotun Demidekk Optimal. Leverbaar in de klassieke Noorse kleuren, maar ook in vrijwel alle kleuren via het Jotun mengsysteem. Rendement 10-12 mtr per liter. Speciaal geschikt voor gevelbetimmeringen. Kan ook uitstekend op steenachtige ondergronden worden verwerkt.

 

Demidekk Ultimate Vindu

De Ultimate Vindu is een zijdeglanzende, dekkende beits. Speciaal voor deuren en kozijnen, maar omdat deze slijtvaster (harder) is dan de Ultimate Täckfärg is de Vindu meer geschikt voor bijvoorbeeld tuinmeubilair, of schuttingen/hekwerk. Leverbaar in vrijwel alle gangbare kleuren.

 

Alle Jotun Demidekk producten zijn op waterbasis, en drogen dus snel. Let wel, gebruik wel speciale kwasten (synthetische haren), hierdoor wordt het resultaat een stuk mooier. Als eerste laag op kaal hout is het verstandig de Jotun Visir (Oljegrunning Klar) te gebruiken; hierdoor ontstaat een betere hechting en bescherming tegen houtrot en schimmels.

Loading...