Verf afbijt

Verfafbijt is voor het verwijderen van vele verfsoorten, latex en vernissen. Wanneer gebruik je afbijt? Als u niet zeker bent van het soort verf dat gebruikt is, is het belangrijk dat de verf wordt verwijdert voor er een nieuwe aflaklaag op komt. Het afbladderen van verf kan ook een goede reden zijn om verf afbijt te gebruiken. Kies een passend verf afbijtmiddel voor het type ondergrond dat u gaat behandelen. Bij Verfgroothandel heeft u de keuze uit: verfafbijt voor metaal, afbijtmiddel voor hout en afbijt voor steen en beton. De meeste producten zijn snelwerkend, waardoor het afbijtmiddel al na 30 minuten werkt. Zo is uw klus een stuk sneller klaar!

Het is wijs beschermende kleding en handschoenen te dragen als u verf afbijt gaat gebruiken. De afbijt producten zijn op te brengen met een wegwerpkwast. Na de inwerktijd kan het afgestoken worden met een plamuurmes of een verfkrabber. De restanten verf die misschien nog achterblijven kunt u verwijderen met schuurpapier.

Bekijk ook: Avis Verf Afbijt | Alabastine Verf Afbijt | Vista Verf Afbijt

Sorteer op
Avis Superafbijt 0,75 ltr
Professioneel verf-afbijtmiddel
Speciale prijs € 29,35 € 24,26 Adviesprijs € 45,16
Avis Superafbijt spuitbus 0,5 ltr
Snel werkend afbijtmiddel
Speciale prijs € 20,88 € 17,26 Adviesprijs € 32,14
Vista Lakweg Afbijtmiddel
Afbijtmiddel

Vanaf€ 27,29 Vanaf€ 22,55

Vista Lakweg F1 Turbo Snelafbijtmiddel
Zeer snelwerkende afbijt

Vanaf€ 25,34 Vanaf€ 20,94

4 items

per pagina

Verf verwijderen met verf afbijt

Als u niet zeker weet welke verf er eerder op de ondergrond is gebruikt, verwijder dan eerst verf voor u met een nieuwe laag aan de slag gaat. Afbijt is dan ideaal! Ook verflagen van meerdere jaren kunt u het beste afbijten, zodat u een gelijkmatige, sterke ondergrond als basis heeft voor de nieuwe verf. Het kan ook zijn dat u tijdens het verven spatten of vlekken heeft gemaakt op ongewenste plekken. Bij het schilderen van een huis of tuinhuis, kan het bijvoorbeeld voorkomen dat er verfspatten op de tegels zijn beland. Deze verfvlekken snel en makkelijk verwijderen? Gebruik hiervoor dan snelwerkende verf afbijt, want dan is uw tegelvloer zo weer verfvrij.

Weet u niet helemaal welke afbijt u dient te kiezen? We leggen deze producten even uit:

Alabastine Super Afbijt: grondig en snel

De Super Afbijt van Alabastine verwijdert grondig en snel vele vernissen, latex en verfsoorten. Tevens kan dit verf afbijt middel worden gebruikt op steenachtige ondergronden. Om de verfafbijt langer te laten werken dekt u het ingesmeerde oppervlak af (folie of bijvoorbeeld een vuilniszak), het oplosmiddel kan dan niet verdampen en blijft dan ook langer inwerken. Opbrengen met een platte wegwerpkwast en verwijderen met een plamuurmes of een verfkrabber. Het middel is toepasbaar op metaal, glas, aluminium, steen en alle houtsoorten (niet toepasbaar op kunstof of glasweefsel).

Avis Superafbijt: professioneel verf afbijtmiddel

Avis Superafbijt is een zeer intensief en professioneel verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. Het heet niet voor niets: Superafbijt! Superafbijt van Avis is geschikt voor vrijwel alle ondergronden en wordt daarom veel gebruikt door de professional. Het middel is geschikt voor het verwijderen van watergedragen lakken, alkyd lakken, polyurthaan coatings en 1- of 2 componenten epoxy coatings, enz. De opgeloste resten verf met verfafbijt kunt u met een plamuurmes of een verfschraper verwijderen. Na gebruik wassen met water.