Sikkens Rubbol

De meeste Sikkens verven op terpentine-basis van Sikkens zijn eigenlijk voor buiten bedoeld (behalve de Rubbol Finura). Voor buiten is duurzaamheid natuurlijk belangrijk, en dan bent u bij Sikkens aan het juiste adres. Zo kan de Sikkens Rubbol XD tot 10 jaar buiten zijn glans behouden. Voor binnen is de Rubbol Finura de topper, omdat deze relatief veel minder vergeelt dan andere verven. Uiteraard mengen wij alle Sikkens verf op de officiële mengmachine voor u direct op kleur.

Bekijk ook: Sikkens Rubbol BL | Sikkens primer

Sorteer op
Sikkens Rubbol AZ
Hoogglansverf voor buiten

Vanaf€ 27,58 Vanaf€ 22,79

Sikkens Rubbol DSA Thix
Dekkende verfbeits voor buiten

Vanaf€ 48,18 Vanaf€ 39,82

Sikkens Rubbol EPS
Halfglanzende vochtregulerende verf voor buiten.

Vanaf€ 25,16 Vanaf€ 20,79

Sikkens Rubbol EPS Thix
Halfglanzende ademende verf voor buiten, goed vullend

Vanaf€ 36,75 Vanaf€ 30,37

Sikkens Rubbol Express High Gloss
Vlot drogende glanzende verf voor buiten

Vanaf€ 63,95 Vanaf€ 52,85

Sikkens Rubbol Finura High Gloss
Slijtvaste verf voor binnen en buiten. Voor binnen amper vergelend, makkelijk te verwerken

Vanaf€ 27,58 Vanaf€ 22,79

Sikkens Rubbol Finura Satin
Slijtvaste verf voor binnen en buiten. Voor binnen amper vergelend, makkelijk te verwerken

Vanaf€ 27,58 Vanaf€ 22,79

Sikkens Rubbol Primer
Grondverf voor binnen en buiten. Vervanger van de Onol.

Vanaf€ 23,95 Vanaf€ 19,79

Sikkens Rubbol Primer Express
Sneldrogende grondverf voor buiten en binnen

Vanaf€ 44,85 Vanaf€ 37,07

Sikkens Rubbol Primer Extra
Grondlak voor buiten

Vanaf€ 47,58 Vanaf€ 39,32

Sikkens Rubbol Satura
Zijdeglanzende verf voor binnen en buiten op alkyd-urethaan hars. Slijtvast en minder vergelend.

Vanaf€ 28,79 Vanaf€ 23,79

Sikkens Rubbol SB
Hoogglansverf voor buiten op alkyd-siloxaan basis. Uitstekende vloeiing, langdurig glansbehoud.

Vanaf€ 30,95 Vanaf€ 25,58

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Hoogglansverf voor buiten. Extreem lange levensduur, tot 10 jaar.

Vanaf€ 35,28 Vanaf€ 29,16

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss
Halfglanzende verf voor buiten, met extreem lange buitenduurzaamheid

Vanaf€ 65,00 Vanaf€ 53,72

14 items

per pagina

Sikkens lak op terpentinebasis: welke Sikkens lijn past bij uw verfklus?

De onderstaande verven zijn verkrijgbaar bij Verfgroothandel.nl en ook op kleur te mengen bij ons:

Sikkens Rubbol AZ:

Deze hoogwaardige hoogglans lak van Sikkens is voor buiten en heeft een uitstekende glansbehoud en vloeiing. De Rubbol AZ heeft een hoge dekkracht en goede weervastheid en lichtechtheid en is makkelijk verwerkbaar. Geschikt voor het aflakken van staal, hout non-ferro metalen en diverse kunststoffen, deze moet wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Voor de verwerking van dit product kunt u een lakviltrol of een synthetische kwast gebruiken.

Rubbol DSA Thix:

Rubbol DSA Thix is een thixotrope beitsverf voor buiten met een zijdeglans en is op basis van alkydhars. Deze verf is bijzonder geschikt voor de verfraaiing en bescherming van geveltimmerwerk (zowel naald- als loofhout), luifels, multiplex boeiborden enz. Het product heeft door zijn thixotrope karakter zeer makkelijk te verwerken en heeft goede applicatie-eigenschappen. Tevens beschikt het over een uitstekende vulkracht en dekking heeft ook een goede kantdekking en is vochtregulerend, weervast en makkelijk te onderhouden. Op te brengen met de synthetische kwast of de lakviltrol van Meesterhand.

Rubbol EPS plus:

Deze overgrond- en aflak voor buiten is een halfglanzende verf voor geveltimmerwerk. Tevens geschikt voor het overgronden en aflakken van diverse kunststoffen, non-ferro metalen en staal die wel volgens de voorschiften dienen te zijn voorbehandeld. Rubbol EPS plus is vochtregulerend en heeft een goede weervastheid en is goed vullend. Heeft een hoge dekkracht en is gemakkelijk verwerkbaar door de uitstekende vloeiing. Uitstekend te verwerken met de Meesterhand synthetische kwast of de lakviltrol.

Rubbol EPS Thix:

De Rubbol EPS Thix is een thixotrope overgrond- en aflak voor buiten, halfglanzend en op basis van alkydhars. Deze verf heeft een goede vulkracht en kantendekking en droogt snel. Gemakkelijk verwerkbaar en vochtregulerend daardoor geschikt voor het afschilderen van geveltimmerwerk. Als in uw project veel hout gebruikt wordt en van kleur wordt veranderd is deze verf heel geschikt omdat de Rubbol EPS Thix een uitstekende dekking heeft. Voor het overgronden en afschilderen van kunststoffen en metaal dient u volgens de voorschiften voor te behandelen. Voor de verwerking is de lakviltrol of de Premium kwast van Meesterhand aan te bevelen.

Rubbol Express high gloss:

Deze hooglanslak voor buiten is sneldrogend, heeft een goede doordroging en is op basis van alkydhars. Bij gebruik tijdens lage temperaturen is deze verf uiterst geschikt. Rubbol Express High Gloss is gemakkelijk verwerkbaar door de uitstekende vloeiing. Door de hoge dekkracht heeft deze hoogglanslak een goede weervastheid en een goede lichtechtheid. Toepassing voor het product is het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Het wordt aanbevolen deze lak te verwerken met de Meesterhand Premium synthetische kwast of de Meesterhand Lakviltrol.

Rubbol Finura High Gloss:

De Finura High Gloss van Sikkens is een hooglanzende PU lak met een geringe donkervergeling en een uitstekend glansbehoud. Deze verf is kras- en slijtvast heeft een goede vloeiing waardoor deze gemakkelijk verwerkbaar is, hoge dekkracht en een goede weervastheid. PU hoogglans lak, gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken van hout, non-ferro metalen, staal en diverse kunststoffen welke wel volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Voor het opbrengen van deze lak zijn de synthetische premium kwast en de lakviltrol van Meesterhand voorgeschreven.

Rubbol Finura Satin:

Sikkens Rubbol Finura Satin is een PU zijdeglanslak voor binnen en buiten met een geringe donkervergeling. Deze zijdeglans lak is gemakkelijk verwerkbaar door de goede vloeiing. Is kras- en slijtvast een hoge dekkracht en een goede weervastheid. Voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen op basis van gemodificeerde traditionele alkydhars. Het aanbrengen van de verf kan met de Premium synthetische kwast of de lakviltrol van Sikkens.

Rubbol Satura Plus:

De Rubbol Satura Plus van Sikkens is een zijdeglanzende aflak voor buiten. Gemakkelijk verwerkbaar door de uitstekende vloeiing. Heeft een lage zijdeglans en is zeer goed kras- en slijtvast. Voor het zijdeglanzend aflakken van hout en metaal dat wel is voorbehandeld volgens de voorschriften. Uitstekend te verwerken met de Meesterhand lakviltrol of de Meesterhand Premium Synthetische kwast.

Rubbol SB:

Sikkens Rubbol SB is een hoogglanzende aflak voor buiten op basis van gesiliconiseerde alkydharsen. Deze verf is zeer duurzaam heeft een hoge glans en een lang glansbehoud. Een prettige verwerking door de uitstekende vloeiing. Voor het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunststoffen, welke wel volgens de voorschriften dienen te zijn voorbehandeld. Deze hoogglans verf is door zijn lange levensduur bij uitstek geschikt voor toepassingen in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk.

Rubbol XD High Gloss:

Deze Hoogglanslak voor buiten is extreem duurzaam en heeft een uitstekend glansbehoud. Deze verf heeft een optimale bescherming tegen UV en heeft een uitstekende weervastheid en lichtechtheid. Een hoogglans lak met een hoge dekkracht en uitstekende kantendekking tevens prettig te verwerken. De XD High Gloss van Sikkens is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste. Aanbrengen met een Synthetische premium kwast of een lakviltrol van Meesterhand.

Rubbol XD Semi-Gloss:

Sikkens Rubbol XD Semi Gloss is een extreem duurzame halfglanzende aflak voor buiten. Deze lak heeft een optimale bescherming tegen UV en heeft een uitstekende weervastheid en lichtechtheid. Een half glanzende lak met een hoge dekkracht en uitstekende kantendekking tevens prettig te verwerken.