Trae Lyx Hardwax en olie

Sorteer op
Trae Lyx olie en wax floorcleaner 1 ltr
Reinigingsmiddel geschikt voor oppervlakken die met olie of (hard)wax uit het Trae Lyx olie assortiment behandeld zijn.
Speciale prijs € 6,74 € 5,57 Adviesprijs € 12,03
Trae lyx hardwax pro 0_75 ltr
Trae Lyx Hardwax is een olie/was combinatie voor binnen

Vanaf€ 22,45 Vanaf€ 18,55

Trae lyx hardwax pro color 0_75 ltr
Hardwax olie met natuurlijke kleuren.

Vanaf€ 28,76 Vanaf€ 23,77

trae lyx hardwax pro color metallic 0_75 ltr
Hardwax olie met uitstekende slijtvastheid.

Vanaf€ 35,94 Vanaf€ 29,70

trae lyx rustieke loogbeits 1 ltr
Beits op waterbasis, om hout verouderde look te geven

Vanaf€ 26,05 Vanaf€ 21,53

5 items

per pagina

Trae Lyx Hardwax advies


Hardwax Pro Color:

Hardwax Pro Color is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren; zoals wit, licht grijs, oud grijs, donker grijs, gerookt eiken, noten, kersen en zwart. De hardwax is zeer mat en glanst niet op. Trae Lyx Hardwax Pro Color heeft een hoge chemische en mechanische weerstand. Het geeft parket of een houten vloer een rustiek uiterlijk en is eenvoudig te onderhouden.

Trae Lyx Hardwax Pro Color is leverbaar in:

● Wit
● Licht Grijs
● Oud Grijs
● Donker Grijs
● Gerookt Eiken
● Noten
● Kersen
● Zwart


Trae Lyx Hardwax Pro Metallic:

Hardwax Pro Metallic is eveneens een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid en goede vulling en is leverbaar met aluminium of brons effect. Deze Hardwax Pro Metallic heeft een hoge chemische en mechanische weerstand en is eenvoudig te onderhouden. Een combinatie van een voorgekleurde ondergrond met Hardwax Pro Metallic levert verrassende resultaten op. Uw eigen keuze van kleuren geeft de vloer een personal touch. Als onderlaag kan het hout eerst gekleurd worden met Rustieke Loogbeits of de Trae Lyx Kleurbeits uit het lakprogramma.

Trae Lyx Hardwax Pro Metallic is leverbaar in:

● Aluminium
● Brons

Aluminium als extra laag over Trae Lyx Kleurbeits Zwart (2531) en Kastanje (2536).
Brons als extra laag over Trae Lyx Kleurbeits Zwart (2531) en Kastanje (2536).

 

Trae Lyx Hardwax Pro:

Trae Lyx Hardwax Pro Mat is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. Deze hardwax is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Hardwax Pro Mat is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren en dient tevens als afwerklaag voorHardwax Pro Color en Rustieke Loogbeits. Hardwax Pro Naturel Wit is vergelijkbaar met Trae Lyx Hardwax Pro Mat maar het hout behoudt door toevoeging van wit pigment nog meer een onbehandelde uitstraling.

Dit product is leverbaar in:

● Blank

● Naturel Wit

 

Trae Lyx Rustieke Loogbeits:

Trae Lyx Rustieke Loogbeits is een reactieve beits op waterbasis om houten vloeren, in het bijzonder die van eikenhout, op een eenvoudige manier een verouderde rustieke uitstraling te geven. Door de 6 authentieke houtkleuren is Rustieke Loogbeits te combineren met vele stijlen van inrichting. Dit product is leverbaar in de tinten Naturel Eik, Gerookte Eik, Verweerde Eik, Oude Eik, Gebrande Eik en Vergrijsde Eik. Met deze Loogbeits behandelde vloeren dienen te worden afgewerkt met 1 laag Hardwax Pro Naturel Wit en één laag Hardwax Pro Mat. Hierna is de vloer eenvoudig te onderhouden. Rustieke Loogbeits is leverbaar in:

● Naturel Eik
● Vergrijsde Eik
● Gerookte Eik
● Verweerde Eik
● Oude Eik
● Gebrande Eik

 

Trae Lyx Floor Cleaners:

Hardwax Pro Floor Cleaner is een watergedragen en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig onderhoud van met Trae Lyx Hardwax Pro behandelde vloeren. Trae Lyx Olie en Wax Floor Cleaner is een volledig biologisch afbreekbare vloerreiniger voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie- of wasproducten behandeld zijn. Trae Lyx Olie en Wax Floor Cleaner is krachtig, huidvriendelijk, zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur.