Trae Lyx Parketlak

Trae Lyx parketlak is voor de professionele verwerker én de doe-het-zelver al jarenlang een geliefd product. Voor alle houtsoorten, zacht of hard, zijn er verschillende soorten lak om uw hout te beschermen. Wilt u de vloer het liefst een zo naturel mogelijke uitstraling geven? Kies dan voor een naturel lak. Heeft u liever een matte uitstraling? Breng dan de Trae Lyx Ultra Mat aan. Trae Lyx parketlak biedt voor u alle mogelijkheden om het beste uit uw hout te halen voor gegarandeerd jarenlang plezier.

Bij Verfgroothandel.nl bieden we sinds 1992 de meest voordelige prijzen. Als u voor 16:00 heeft besteld, dan leveren wij binnen 3 werkdagen uw bestelling.

Bekijk ook: Trae Lyx Hardwax & olie | Glitsa parketlak | Trae Lyx Ultra Mat

Sorteer op
trae lyx grondlak 0_75 ltr
Basislaag voor op kaal hout

Vanaf€ 23,23 Vanaf€ 19,20

traelyx naturel extreme 0_75 ltr
Geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling, professionele projectkwaliteit. Ook geschikt voor donker hout.

Vanaf€ 42,37 Vanaf€ 35,02

traelyx naturel finish 0_75 ltr
Voor wanden en vloeren. Als toplaag voor schrobvaste muren, of transparante laag over betonlook vloeren

Vanaf€ 38,71 Vanaf€ 31,99

traelyx naturel grondlak 0_75 ltr
Blanke watergedragen isolerende grondlak, kleurt minder aan.

Vanaf€ 26,08 Vanaf€ 21,55

trae lyx naturel 2_5 ltr
Bijna onzichtbare, extreem matte parketlak, zeer goede slijtvastheid

Vanaf€ 38,71 Vanaf€ 31,99

trae lyx naturel verharder voor 0,75 ltr
Verharder voor de Trae lyx naturel lijn of projectlak
€ 20,88 € 17,26
Trae Lyx onderhoudsmiddel 1 ltr
Reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren
Speciale prijs € 17,44 € 14,41 Adviesprijs € 31,13
Trae lyx parketlak 0_75 ltr
extreem matte lak

Vanaf€ 25,94 Vanaf€ 21,44

trae lyx projectlak 0_75 ltr
Extreem slijtvaste lak, voor zware belasting

Vanaf€ 38,71 Vanaf€ 31,99

Trae Lyx Trappenlak
Trae Lyx Trappenlak

Vanaf€ 41,31 Vanaf€ 34,14

Trae Lyx Trappenlak Antislip
Trae Lyx Trappenlak Antislip

Vanaf€ 43,49 Vanaf€ 35,94

trae lyx vloerlak 2_5 ltr
Flexibele slijtvaste lak voor zachthouten vloeren

Vanaf€ 22,64 Vanaf€ 18,71

Trae Lyx Kleurbeits 1 ltr
Kleurbeits om hout mee in te kleuren

Vanaf€ 24,89 Vanaf€ 20,57

13 items

per pagina

Trae Lyx parketlak voor alle soorten houten vloeren

Wilt u uw houten vloer lakken of beschermen? Maak dan gebruik van Trae Lyx parketlak. Parket is een verzamelnaam voor alle soorten houten vloerbedekking. Mocht u van de onbewerkte uitstraling van een houten vloer houden? Maak dan gebruik van Trae Lyx Naturel Ultra Mat, hiermee lijkt uw vloer onbehandeld maar is deze toch optimaal beschermd.

Vloeren die met deze Trae Lyx parketlak bewerkt zijn, kunnen intensief belast worden. Dat is de reden dat deze lak ook goed te gebruiken is als projectlak, de afwerking voor uw vloer. De Trae Lyx projectlak heeft een zeer hoge bestendigheid tegen slijten en krassen. Een aantal voordelen van deze lak:

  • Het is reukarm
  • Niet vergelend
  • Snel drogend
  • Bestand tegen chemicaliën

Wij leveren de projectlak in hoogglans, zijdeglans en mat.

Uw parketvloer lakken in een ruimte die zeer intensief belast wordt, denkend aan openbare ruimten zoals winkels en restaurants. Dan is de Trae Lyx Naturel Extreme uw oplossing. Het biedt weerstand tegen slijtage, schoenstrepen, chemicaliën en (micro) krassen. Deze Trae Lyx parketlak is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor donkere houtsoorten.

Huisverven van Trae Lyx

Wanneer uw wanden zijn afgewerkt met latex, stuckwerk of spack, dan kunt u kiezen om de wand te beschermen met een Trae Lyx Naturel Finish Ultra Mat voor een extra matte uitstraling. Heeft uw een andere van minerale ondergrond, zoals betonlook vloeren en wanden? Ook dan kan deze met Trae Lyx parketlak: Finish Ultra Mat afgewerkt worden.

Trae Lyx beitsen

Uw hout beschermen tegen invloeden van buitenaf? De beste manier om dit te doen is beitsen. Hiermee gaat de kwaliteit van bijvoorbeeld uw houten tuinmeubelen zo lang mogelijk mee. Een groot voordeel van beits is dat uw geen grondverf nodig hebt omdat beits direct aangebracht kan worden op het hout.

Trae Lyx beits is een op waterbasis reactieve beits om uw houten vloer op een gemakkelijke manier om uw (eiken) houten vloer een rustiek uiterlijk te geven. Verfgroothandel.nl levert deze beits in 6 authentieke kleuren en past daarmee perfect in uw interieur. Verkrijgbaar in de eiken kleuren:

  • Gerookt
  • Naturel
  • Verweerd
  • Oude
  • Gebrande
  • Vergrijsde

Trae Lyx kleurbeits kan op zachte en harde houtsoorten worden toegepast. Deze watervaste en poriën vullende beits kan voor zowel uw meubels als vloer binnenshuis gebruikt worden. Als uw hout intensief gedroogd heeft kan de Trae Lyx lak worden aangebracht.

U kunt de vloer met alle soorten transparante Trae Lyx parketlak afwerken. De karakteristieke houttekeningen blijven intact.