Hoogglans verf

Sorteer op
Koopmans Ecoleum 2_5 ltr
Hoogglans lak

Vanaf€ 36,03 Vanaf€ 29,78

Koopmans Garant SB 0,75 ltr
Hoogwaardige, dekkende hoogglans aflak.
Speciale prijs € 36,03 € 29,78 Adviesprijs € 51,49
Koopmans Garant SB 2,5 ltr
Hoogwaardige, dekkende hoogglans aflak.
Speciale prijs € 113,03 € 93,41 Adviesprijs € 161,47
Koopmans Hoogglans
Hoogglans lak

Vanaf€ 28,13 Vanaf€ 23,25

Motip Chromespray 0,4 ltr
Sneldrogende, decoratieve acryl lak.
Speciale prijs € 12,75 € 10,54 Adviesprijs € 22,39
Motip Industrial Hoogglans 400 ml
Sneldrogende spuitlak met hoge dekking en vuleigenschappen voor professioneel gebruik

Vanaf€ 8,22 Vanaf€ 6,79

Motip Rallye Lak Zwart
Zwarte acryl lak in spuitbus

Vanaf€ 5,54 Vanaf€ 4,58

Nelfamar supertop gloss 2_5 ltr wit_zwart
Universele hoogglans obv gemodificeerde alkydhars

Vanaf€ 24,32 Vanaf€ 20,10

Sikkens Redox Pur Finish High Gloss
Hoogwaardige twee-componenten afwerklaag voor metaal.

Vanaf€ 68,00 Vanaf€ 56,20

Sikkens Redox Pur Finish Satin
Hoogwaardige twee-componenten afwerklaag voor metaal.

Vanaf€ 68,00 Vanaf€ 56,20

Sikkens Rubbol AZ
Hoogglansverf voor buiten

Vanaf€ 27,58 Vanaf€ 22,79

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss
Waterverdunbare glanzende verf voor binnen en beperkt buiten. Slijtvast en bestand tegen huidvetten.

Vanaf€ 32,43 Vanaf€ 26,80

Sikkens Rubbol Express High Gloss
Vlot drogende glanzende verf voor buiten

Vanaf€ 63,95 Vanaf€ 52,85

Sikkens Rubbol Finura High Gloss
Slijtvaste verf voor binnen en buiten. Voor binnen amper vergelend, makkelijk te verwerken

Vanaf€ 27,58 Vanaf€ 22,79

Sikkens Rubbol SB
Hoogglansverf voor buiten op alkyd-siloxaan basis. Uitstekende vloeiing, langdurig glansbehoud.

Vanaf€ 30,95 Vanaf€ 25,58

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Hoogglansverf voor buiten. Extreem lange levensduur, tot 10 jaar.

Vanaf€ 35,28 Vanaf€ 29,16

Trimetal permacryl aebrilliant 2_5 ltr
Watergedragen, huidvet resistente, krasvaste, dekkende, hoogglanzende lakverf voor binnen.

Vanaf€ 56,22 Vanaf€ 46,46

Trimetal Permaline Decor Brilliant 1 ltr
Glanzende grond- en aflakverf

Vanaf€ 42,56 Vanaf€ 35,17

Trimetal permaline dw brillant
Hoogglanzende aflak te gebruiken bij lage temperaturen.

Vanaf€ 62,82 Vanaf€ 51,92

Trimetal regule 1 ltr
Vochtreguelerende hoogglanslak

Vanaf€ 54,58 Vanaf€ 45,11

Items 1-20 van 23

per pagina

Hoogglans verf kiezen? Keuzenhulp:

Verfgroothandel.nl heeft een grote selectie hoogglans verven in het assortiment. Hooglans verf voor binnen en buiten van diverse merken. Hieronder ziet u een aantal producten beschreven om u verder op weg te helpen bij het kiezen van de juiste variant:

Flexa Pure lak hoogglans

Deze waterverdunbare hoogglanzende lak is stoot- en krasvast en geschikt voor gebruik binnen en buiten. De hoogglans verf vergeeld nauwelijks en is voor het aflakken van hout, metaal, intacte verf of beitslagen en kunststof, zoals gebruiksvoorwerpen, deuren en kozijnen. Flexa Pure lak is reukloos en heeft een lange open tijd, en een snelle droging en doorharding.

Koopmans Garant SB

Garant SB is een dekkende en glanzende aflak op basis van siloixaan en hierdoor hoeft u slechts eens in de 6 jaar te schilderen. Het éénpot-systeem voor buiten is geschikt voor vrijwel alle houtsoorten waar een hoge UV-bestedigheid vereist is. Hieronder worden bedoeld kozijnen, ramen, gootlijsten, deuren en meer.

Koopmans Hoogglans

De hoogglans verf van Koopmans is geschikt voor vrijwel alle voorkomende hout- en metaaloppervlakken die reeds behandeld zijn. Binnen en buiten toepasbaar. Deze hoogglanzende lakverf heeft een uitstekende vloeiing, is weerbestendig en gemakkelijk verwerkbaar. Met zijn hoge dekkracht en goede kleurechtheid en uitstekend glansbehoud is hij goed toepasbaar op ramen, kozijnen en deuren. Tevens is de lak geschikt voor het schilderen van tafels, stoelen en kasten.

Koopmans Perkoleum Dekkend

Deze hoogglanzende verf is geschikt voor binnen en buiten en toepasbaar op de meest voorkomende en reeds behandelde metaal- en houtoppervlakken. Perkoleum Dekkend is waterafstotend en tegelijk vochtregulerend en heeft een sterk impregnerende werking tevens UV-bestendig. Het is een éénpot-systeem en door de lijnolie die in de verf verwerkt is, is deze lak iets langzamer drogend dan reguliere lakverf.

Nelf Nelfamar Supertop Gloss

De Nelfamar Supertop Gloss van Nelf is op basis van alkydhars en heeft een duurzame en hoge bolle glans voor buiten. Toepasbaar op alle denkbare houten en stalen voorbehandelde ondergronden. Voor boven de waterlijn zoals de kozijnen, opbouw en deuren van een schip. Deze hoogglans lak heeft door zijn specifieke samenstelling een goede mechanische sterkte en hierdoor is een lang glansbehoud gegarandeerd.

Sikkens Rubbol AZ

Een hoogglans verf welke universeel is met een goede dekking en vloei voor buiten. Geschikt voor het aflakken van hout, non-ferro metalen, staal en diverse kunststoffen. Rubbol AZ van Sikkens heeft een hoge dekkracht, een uitstekende vloeiing en geeft tot wel 5 jaar bescherming.

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss

Een extreem sterke binnenlak die beschermt tegen huidvet, krassen en slijtage. De BL Rezisto High Gloss heeft een snelle droging en doorharding en is geurarm. Geschikt voor het afwerken van hout, beton, pleisterwerk, hard kunststof, e.d. dit na voor te behandelen met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Deze hoogglans lak is tevens toepasbaar op goed gereinigde en geschuurde water- en alkydharsgedragen verflagen.

Sikkens Rubbol Express High Gloss

Deze hoogglans buitenlak is sneldrogend en speciaal voor het verwerken bij lage temperaturen. Het heeft een optimaal kleur- en glansbehoud en geeft tot wel 6 jaar bescherming. Geschikt voor het af te lakken van hout, non-ferro metalen, staal en diverse kunststoffen welke wel voorbehandeld dienen te worden volgens de voorschriften.

Sikkens Rubbol Finura High Gloss

Rubbol Finura High Gloss van Sikkens is een hoogglanslak met geringe donkervergeling op basis van een PU alkydhars. De goede vloeiing, hoge dekkracht en uitstekend glansbehoud zorgen ervoor dat deze hoogglans verf een goede weerstand heeft en kras- en slijtvast is. Gemakkelijk verwerkbaar en een eenvoudige laagdiktebeheersing. Geschikt voor toepassing voor het aflakken van hout, non-ferro metalen, staal en diverse kunststoffen, die wel volgens de voorschriften worden voorbehandeld.

Sikkens Rubbol SB

U heeft wel tot 8 jaar bescherming met deze uitstekende hoogglans buitenlak die weerbestendig is. Eenvoudig te verwerken, zeer hoge duurzaamheid en geschikt voor 4 seizoenen onderhoud met een optimaal kleur- en glansbehoud. Toepasbaar voor het aflakken van hout, (non-ferro) metalen, diverse kuststoffen en staal, deze dienen wel volgens de voorschriften voorbehandeld te worden. Bij uitstek geschikt voor een onderhoudsysteem waar een lange levensduur van buitenschilderwerk van belang is.

Sikkens Rubbol XD High Gloss

De Rubbol XD High Gloss is een maximaal onderhoudsvrije en extreem onderhoudsvrije hoogglans verf voor buiten en deze geeft tot wel 10 jaar bescherming. Uitstekende weervastheid, extreem hoge duurzaamheid en een bewezen bescherming tegen UV. Geschikt voor het aflakken van hout, Diverse harde kunststoffen en metaal, die voorbehandeld zijn volgens de voorschriften. Voor buitenschilderwerk waar een extreem lange levensduur nodig is, is de Rubbol XD High Gloss uiterst geschikt, een contructief en kwalitatief goede ondergrond is hierbij wel een vereiste.

Trimetal Permacryl EA Brillant

Een watergedragen hoogglans verf voor binnen en buiten welke op basis is van gemodificeerde alkydhars emulsie. De Permacryl EA Brillant van Trimetal is huidvetresistent, krasvast, dekkend en zeer eenvoudig te verwerken. Met zijn uitstekende duurzame eigenschappen (kleur- en glansbehoud) is deze hoogglanslak geschikt voor een afwerklaag op hout, metaal en kunststof van o.a. deuren, ramen en geveltimmerwerk. Als deze hoogglanzende verf buiten wordt toegepast dient er wel altijd gegrond te worden met Permacyl PU Primer.

Trimetal Permaline Decor Brillant

Deze glanzende thixotrope afschilder- en grondverf voor buiten is op basis van gemodificeerde alkydhars. Permaline Decor Brillant is een dekkende hoogglans lak die droogt oxidatief en is vochtregulerend. Het is een aflak- en grondverf ineen met een prettige verwerking en is zeer geschikt als voorlaklaag onder de Prestige range om af te lakken. Geschikt als grondlaag, tussenlaag of afwerklaag op hout voor buiten. Toepasbaar op o.a. kozijnen, deuren, geveltimmerwerk en betimmering.

Trimetal Permaline Regulé

Permaline Regulé is een duurzame hoogglans lakverf op basis van gemodificeerde alkydhars. Het is een dekkende vochtregulerende en zeer duurzame hoogglans verf die oxidatief droogt. Toepasbaar als afwerklaag op hout voor buiten, geschikt voor o.a. kozijnen, deuren, betimmering en geveltimmerwerk. De weersbestendigheid is uitstekend en heeft een goede glans- en kleurbehoud.

Trimetal Permaline Silicon

Zeer duurzame hoogglans verf die goed dekt en op basis is van een met silicon gemodificeerde alkydhars. Permaline Silicon van Trimetal is oxidatief drogend, heeft een lang kleur- en glansbehoud en zeer duurzaam. Geschikt als afwerklaag op hout buiten. Geschikt voor o.a. deuren, kozijnen, geveltimmerwerk en betimmeringen. Heeft een uitstekende weerbestendigheid, glans- en kleurbehoud, zeer hoge duurzaamheid.

Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

In deze Wijzonol hoogglans verf zit een unieke grondstof combinatie in die zorgt ervoor dat de verflaag optimaal beschermd tegen de hoge eisen die het Nederlandse klimaat eraan stelt. De uitstekende buitenduurzaamheid is dankzij de SDT (Super Durable Technology). Als er hoge eisen worden gesteld aan een verfsysteem is deze hoogglanslak inzetbaar. Uitstekende verwerking een mooie strakke vloei en een goed standvermogen en (kanten)dekking. Geschikt als aflaklaag buiten op voorbehandeld kunststof, hout en metaal.