Nelf verf

Hoewel dit merk wellicht niet bij u bekend is, is de firma Nelf inmiddels de op 3 na grootste verffabrikant in Nederland. Dit is waarschijnlijk mede te danken aan de combinatie van gewoon goede producten voor een eerlijke prijs. Bekijk hieronder ons aanbod Nelfapré en Nelfalite.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. nelfapre snelgrond wit 1 ltr
  nelf nelfapré snelgrond (wit) 1 ltr zeer snel drogende en goed dekkende grondverf voor buiten en binnen. overschilderbaar na 2 uur
  Aanbiedingsprijs € 23,50 € 19,42 Normale Prijs € 31,33
 2. nelfapre snelgrond wit 2,5 ltr
  nelf nelfapré snelgrond (wit) 2,5 ltr zeer snel drogende en goed dekkende grondverf voor buiten en binnen. overschilderbaar na 2 uur
  Aanbiedingsprijs € 46,79 € 38,67 Normale Prijs € 77,34
 3. nelfapre xtrem zuso bb 1 ltr
  nelf nelfapré xtreme zuso bb 1 ltr grondverf met enorm vullend vermogen
  Aanbiedingsprijs € 21,34 € 17,64 Normale Prijs € 30,49
 4. nelfapre xtrem zuso bb 2,5 ltr
  nelf nelfapré xtreme zuso bb 2,5 ltr grondverf met enorm vullend vermogen
  Aanbiedingsprijs € 46,19 € 38,17 Normale Prijs € 65,98

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom voor Nelf kiezen?

 

Misschien kent u Nelf verven nog niet, maar dit bedrijf is inmiddels de drie na grootste verffabriek in Nederland. Dit komt mede door de scherpe prijs voor de goede kwaliteit.

 

Nelf meesterlakken bestaat sinds 1916, en is dus ruim een eeuw oud. Begonnen in de stad Groningen, maar al weer geruime tijd staat de fabriek in het noorden van Friesland. Behalve de verven van Nelf voor het huis (Nelf bouwverven), worden hier ook de andere Nelf verflijnen ( Nelf Marine voor de scheepvaart, en Nelf industriecoatings). Hiernaast produceert Nelf ook nog andere merken verf, zoals Koopmans (bekend van Perkoleum en Ecoleum), Drenth, Hydrant jachtlakken, vulmiddelen van Zusex en de Nylo producten, speciale coatings voor vloeren en fabrieken.
 

Topproduct Nelf Nelfalite System SB

Een mooi product is bijvoorbeeld de Nelf Nelfalite System SB, een glanzende, vochtregulerende systeemverf (dus geen grondverf noodzakelijk), die een overschildertermijn heeft van ongeveer 7 jaar. Deze kunnen wij op onze Nelf mengmachine in een zeer groot aantal kleuren dag-op-dag leveren. Maar ook de Nelfapre Snelgrond is een topproduct, een zeer snel drogende grondverf, die al na 2 uur kan worden overgeschilderd. Voor schilders zeker een voordeel ! En voor wie wel wat meer tijd over heeft, maar mooi strak schilderwerk wil is er de Nelfapre Xtreme Zuso BB, een grondverf met een enorm vullend vermogen; hierdoor worden de porien van het hout goed gevuld, en komt de glans van de eindverf goed tot zijn recht.

Alle genoemde verven hebben wij bij Verfgroothandel.nl op voorraad, dus kunnen snel worden geleverd, en eventueel op onze mengmachine op kleur worden gebracht.

Loading...