Grondverf / primer

Verf hecht beter na het gebruik van een goede grondverf. Het egaliseert en beschermt de ondergrond. Voor het beste schildersresultaat is grondverf of primer verf dan ook essentieel. Bij Verfgroothandel.nl hebben we een groot assortiment a-merk grondverven voor alle soorten ondergronden. In het filtermenu op deze pagina selecteert u het type ondergrond dat u gaat behandelen. Gaat u iets primen dat zich altijd buiten bevindt, zoals een tuinhuisje of een boot? Selecteer dan in het filter locatie: buiten. Zo krijgt u direct alle primers en multiprimers te zien die bestand zijn tegen weer en wind. Wilt u iets verven met een korrelige of roestige ondergrond? Dan is het verstandig om eerst een goede hechtprimer aan te brengen. Hierdoor voorkomt u dat de mooie verflaag er snel vanaf bladdert.

Bekijk ook: Sikken gondverf voor buiten | Multiprimers

Sorteer op
Pictus Pro Fixeer _ Voorstrijk 5 ltr
Oplosmiddelvrij, alkalibestendig en reukarm fixeermiddel

Vanaf€ 17,69 Vanaf€ 14,62

Pictus Pro Fixeer _ Voorstrijk 5 ltr
Oplosmiddelvrij, alkalibestendig en reukarm fixeermiddel
Speciale prijs € 22,25 € 18,39 Adviesprijs € 34,24
Avis Grondlak 1 ltr
Professionele grondverf voor binnen en buiten, op terpentinebasis

Vanaf€ 7,27 Vanaf€ 6,01

Avis Multi_primer 1 ltr
Universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc

Vanaf€ 9,28 Vanaf€ 7,67

Avis Aqua Multi_primer 1 ltr
Waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten.

Vanaf€ 13,43 Vanaf€ 11,10

Avis Roeststabiliserende primer 1 ltr
Loodvrije, roeststabiliserende grondlak.

Vanaf€ 10,50 Vanaf€ 8,68

Avis Roestomvormver spuitbus 0,5 ltr
Roeststabilisator en grondlaklaag in één
Speciale prijs € 17,88 € 14,78 Adviesprijs € 27,52
Avis Super Snelgrond
Avis Super Snelgrond is al na 2 uur overschilderbaar.

Vanaf€ 12,32 Vanaf€ 10,18

Bolivia professional kwastplamuur aqua
Watergedragen kwastplamuur / zeer dikke en vullende grondverf
Speciale prijs € 23,82 € 19,69 Adviesprijs € 36,65
Branth Brantho Korrux 3 in 1
Corrosiewerende coating, metaalbescherming en onderhoudscoating

Vanaf€ 32,46 Vanaf€ 26,83

Flexa Pure Voorstrijk
Dekkende, watergedragen voorstrijk voor binnen.

Vanaf€ 33,37 Vanaf€ 27,58

Herbol Zenit Grund 12,5 ltr
Egaliserende grondverf voor binnenmuren.

Vanaf€ 114,95 Vanaf€ 95,00

Jotun Visir Oljegrunning Klar  0_9 ltr
Waterafstotende blanke primer voor hout

Vanaf€ 32,82 Vanaf€ 27,12

Koopmans Snelgrond
Sneldrogende grondverf

Vanaf€ 22,95 Vanaf€ 18,97

Motip Primer 0,5 ltr

Vanaf€ 5,38 Vanaf€ 4,45

Nelfapre xtrem zuso bb 2,5 ltr
Grondverf met enorm vullend vermogen
Speciale prijs € 76,28 € 63,04 Adviesprijs € 95,35
Nelfaprime multiprimer 1 ltr
Roestwerende primer voor boven water, gepigmenteerd met zinkfosfaat, voor kwast en roller

Vanaf€ 18,14 Vanaf€ 14,99

Pictus Pro Primair
Watergedragen multiprimer voor zowel binnen- als buitengebruik

Vanaf€ 29,89 Vanaf€ 24,70

Sikkens alpha si 10 liter
Transparante muurcoating voor buiten
Speciale prijs € 160,60 € 132,73 Adviesprijs € 267,68
Sikkens alpha fix 5 ltr
Fixeermiddel voor binnen en buiten
Speciale prijs € 86,73 € 71,68 Adviesprijs € 144,55

Items 1-20 van 40

per pagina

Grondverf, primer verf of multiprimer

Een primer is de eerste laag die u op de ondergrond aanbrengt. Het zorgt voor een goede hechting van de laklaag en beschermt de ondergrond. Primer verf is geschikt voor verschillende ondergronden. Er is speciale primer verf met roestwerende eigenschappen voor metaal of primer verf voor een poreuze ondergrond. Multiprimers zijn de meest innovatieve verfprimers. Ze zijn geschikt voor bijna alle ondergronden. Multi inzetbaar dus!

Een grondverf bevat grovere bestanddelen. Deze maken de oppervlakte juist egaal. Er wordt vaak met grondverf op hout gewerkt. Bij al onze producten staan deze specifieke eigenschappen vermeld. Zo kiest u op uw gemak online de beste grondlak voor uw ondergrond.

MDF grondverf

MDF is een plaat die bestaat uit samengeperste vezels, het heeft een sterk zuigende werking. Om het verbruik van de lak te verminderen, is het dus belangrijk dat u de plaat behandelt met een MDF grondverf die deze sterk zuigende werking tegengaat.

Grondverf voor buiten

Verf die u buiten wilt gaan gebruiken moet aan extra eisen voldoen. Het moet goed bestand zijn tegen de Uv-straling en de weersinvloeden. Wij hebben zowel sneldrogende grondverf op waterbasis, als grondverf op terpentinebasis die geschikt zijn voor gebruik buiten.

Heeft u een sterk poederende ondergrond, of oude verflagen die gefixeerd moeten worden? Dan is het gebruik van een goed voorstrijkmiddel aan te raden. De Sikkens Alpha Fix of de Sikkens Alpha Aqua fix zijn voorstrijkmiddelen die geschikt zijn voor buitengebruik. Na het aanbrengen van het voorstrijkmiddel, kunt u de Sikkens primer aanbrengen en het oppervlak verder afwerken.

Grondverf voor muren? Gebruik speciale primer muurverf

Gaat u onbehandelde muren verven, waarvan het materiaal een open en dus zuigende structuur heeft? Dan kunt u het beste een speciale grondverf voor muren gebruiken. Omdat niet elke muur hetzelfde is, is niet elke prime middel geschikt als muurverf. Selecteer op deze pagina handig met de filters welk type ondergrond u gaat gronden. Voor sommige muren heeft u vullende grondverf nodig. Baksteen heeft bijvoorbeeld veel kleine gaatjes. Een vullende verf is dikker, waardoor je met deze primer muurverf lekker snel klaar bent. Je hebt in mum van tijd een gladde, gegronde muur waar een mooi likje verf overheen kan.

Grondverf in verschillende kleuren

Om te zorgen dat de laklagen meteen goed dekken, is het goed om te werken met een grondlak die past bij de kleur van de lak. Grondverf wit kunt u gebruiken voor lichte kleuren lak, grijze of zwarte grondverf voor donkere kleuren. Bij de verven uit ons assortiment staat vermeld in welke kleur u deze kunt bestellen.

Professionele verf voor groothandelsprijzen

Bij Verfgroothandel.nl heeft iedereen, van doe-het-zelver tot professional, toegang tot professionele kwaliteitsverven en schildersbenodigdheden. Ons lage prijsniveau en grote assortiment topmerken hebben ervoor gezorgd dat wij een van de grootste internetaanbieders van verf zijn.

Bovenop de lage prijzen krijg u bij grote bestellingen ook staffelkorting. Deze bedragen staan vermeld op onze informatiepagina "Staffelkorting". Dit maakt het voor u extra aantrekkelijk om al uw schildersbenodigdheden, van voorstrijk, terpetine- en watergedragen grondverf en kwasten tot lakken, op één plek online te bestellen. Na bestelling zorgen wij voor een snelle afhandeling en verzending. Zo kunt u snel aan de slag met uw schilderklus!