Sikkens Cetol

De blanke en transparante lakken / beitsen van Sikkens heten Cetol. Topper is de Sikkens Cetol TGX, een glanzende beits-lak die zomaar 7 jaar meegaat. Leverbaar in diverse houtkleuren.

Sorteer op
Sikkens Cetol BL Decor 1 ltr
Zijdeglans, hoogwaardige transparante lak.
Speciale prijs € 37,32 € 30,84 Adviesprijs € 59,71
Sikkens Cetol BL Natural Mat
Matte transparante duurzame afwerking voor buiten

Vanaf€ 40,31 Vanaf€ 33,31

Sikkens Cetol Novatech
Zijdeglans beits voor buiten, goed impregnerend.

Vanaf€ 33,32 Vanaf€ 27,54

Sikkens Cetol TGL Satin Plus 1 ltr
Zijdeglans beits-lak voor buiten.

Vanaf€ 40,45 Vanaf€ 33,43

Sikkens Cetol TGX gloss
Hoogglanzende beits/lak voor buiten, extreem duurzaam.

Vanaf€ 54,86 Vanaf€ 45,34

5 items

per pagina

Blanke en transparante lak - de Sikkens Cetol lijn

Sikkens heeft ook blanke en transparante lakken deze lak heeft de naam Cetol. De topper uit deze reeks is de Cetol TGX, dit is een glanzende beits-lak die zomaar 7 jaar meegaat. Leverbaar in verschillende houtkleuren en natuurlijk transparant. Lees hieronder de verschillen, voordelen en toepassingen.

Sikkens Cetol Novatech:

De Cetol Novatech van Sikkens is een zijdeglanzende, transparante, high solid afwerking voor hout. Geschikt voor buiten en is op basis van een nieuwe generatie alkydharsen. De belangrijkste eigenschappen van deze lak zijn dat het houtbeschermend en vochtregulerend werkt, het heeft een hoog vaste stofgehalte is optimaal inkleurend en gemakkelijk te verwerken. De houtstructuur blijft goed zichtbaar door de hoge tranparantie van dit product. Dit product is uitermate geschikt voor het verfraaien en beschermen van houtrijke constructies, zoals bijvoorbeeld: gevelbeschietingen, puivullingen, houtskeletbouw, e.d. Tevens is deze lak door zijn eigenschappen bijzonder geschikt voor toepassing op naaldhout.

Sikkens Cetol TGL Satin plus:

Deze zijdeglanzende, transparante houtafwerking is voor buiten gebruik. Op basis van speciale Alkydharsen. De lak is zeer goed bestand tegen UV straling en daardoor is de permanente elasticiteit is gewaarborgd. Optimaal houtbeschermend met een hoge laagdiktebereikheid, weervast en de houtstructuur blijft zichtbaar en wordt, afhankelijk van de houtsoort, geaccentueerd. Geschikt voor toepassingen op geveltimmerwerk van loof- en naaldhout. Tevens geschikt voor toepasingen op contructies (maatvast): deuren, kozijnen en ramen. Voor het verwerken kunt u een platte kwast gebruiken, van bijvoorbeeld Meesterhand.

Sikkens Cetol TGX Gloss:

De Cetol TGX gloss is een transparante hoogglanzende, zeer duurzame afwerking voor hout. Buiten toepasbaar en is op basis van alkydhars. De TGX gloss heeft een hoge aanvangsglans en een bijzonder hoge duurzaamheid, de verwachte levensduur is 6-7 jaar. Het product is transparant en verfraait de houttekening. Leverbaar in alle kleuren van de Sikkens Naturel Balance collectie, de Cetol Design Classic kleurenkaart en de Cetol Design Style kleurenkaart. Te verwerken met een platte Meesterhand kwast.