Verfijn tuinbeits

Verfijn levert een compleet assortiment aan tuinbeits, olie en teervervangers voor in en om de tuin. Voor schuttingen en steigers, maar ook voor meubel-onderhoud. Bangkirai-olie, Teak Olie, maar ook teervervangers als Black Varnish en Bruinoleum, de vervanger voor Carbolineum. Maar ook de klassieke Steigerhoutbeits. Wij leveren vrijwel het gehele assortiment van Verfijn uit eigen voorraad, natuurlijk tegen de scherpste prijs.

Producten 1-20 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Verfijn Bangkirai olie 0,75 ltr
  verfijn bangkirai olie 0,75 ltr beschermende olie voor hardhout, binnen en buiten
  Aanbiedingsprijs € 10,55 € 8,72 Normale Prijs € 14,06
 2. Verfijn Bangkirai Olie 2,5 ltr
  verfijn bangkirai olie 2,5 ltr

  beschermende olie voor hardhout, binnen en buiten

  Aanbiedingsprijs € 27,03 € 22,34 Normale Prijs € 36,03
 3. Verfijn Bielzenzwart 0,75 ltr
  verfijn bielzenzwart 0,75 ltr

  beschermingsmiddel voor bielzen

  Aanbiedingsprijs € 9,60 € 7,93 Normale Prijs € 12,79
 4. Verfijn Beilzenzwart 2,5 ltr
  verfijn bielzenzwart 2,5 ltr

  beschermingsmiddel voor bielzen

  Aanbiedingsprijs € 24,72 € 20,43 Normale Prijs € 32,96
 5. Verfijn Black Varnish 0,75 ltr
  verfijn black varnish 0,75 ltr vervanger van teer
  Aanbiedingsprijs € 9,60 € 7,93 Normale Prijs € 12,79
 6. Verfijn Black Varnish 2,5 ltr
  verfijn black varnish 2,5 ltr vervanger van teer
  Aanbiedingsprijs € 24,72 € 20,43 Normale Prijs € 32,96
 7. Verfijn Brandgel 1 ltr
  verfijn brandgel 1 ltr brandbare gel
  Aanbiedingsprijs € 5,18 € 4,28 Normale Prijs € 6,91
 8. Verfijn Bruinoleum 0,75 ltr
  verfijn bruinoleum 0,75 ltr alternatief voor carbolineum
  Aanbiedingsprijs € 9,60 € 7,93 Normale Prijs € 12,79
 9. Verfijn Bruinoleum 2,5 ltr
  verfijn bruinoleum 2,5 ltr alternatief voor carbolineum
  Aanbiedingsprijs € 24,72 € 20,43 Normale Prijs € 32,96
 10. Verfijn Bruinoleum 5 ltr
  verfijn bruinoleum 5 ltr alternatief voor carbolineum
  Aanbiedingsprijs € 43,86 € 36,25 Normale Prijs € 58,48
 11. Verfijn Douglasbeits 0,75 ltr
  Verfijn Douglasbeits 0,75 ltr

  Beits voor douglashout.

  Aanbiedingsprijs € 15,52 € 12,83 Normale Prijs € 20,69
 12. Verfijn Douglasbeits 2,5 ltr
  Verfijn Douglasbeits 2,5 ltr

  Beits voor douglashout.

  Aanbiedingsprijs € 46,55 € 38,47 Normale Prijs € 62,06
 13. Verfijn Garden colors 0,75 ltr
  verfijn garden colors dekkend 0,75 ltr dekkende kleurrijke beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 11,62 € 9,60 Normale Prijs € 15,49
 14. Verfijn Garden Naturals Transparant 0,75 ltr
  verfijn garden naturals transparant 0,75 ltr kleurechte transparante beits
  Aanbiedingsprijs € 11,62 € 9,60 Normale Prijs € 15,49
 15. Verfijn Garden Naturals Transparant 2,5 ltr
  verfijn garden naturals transparant 2,5 ltr kleurechte transparante beits
  Aanbiedingsprijs € 29,54 € 24,41 Normale Prijs € 39,39
 16. Verfijn Groene aanslag verwijderaar 1 ltr
  verfijn groene aanslag verwijderaar 1 ltr verwijdert en voorkomt groene aanslag
  Aanbiedingsprijs € 5,00 € 4,13 Normale Prijs € 6,67
 17. Verfijn Hardhout Olie 0,75 ltr
  verfijn hardhout olie 0,75 ltr verfrist hardhouten tuinmeubelen
  Aanbiedingsprijs € 11,94 € 9,87 Normale Prijs € 15,92
 18. Verfijn Hardhout Olie 2,5 ltr
  verfijn hardhout olie 2,5 ltr verfrist hardhouten tuinmeubelen
  Aanbiedingsprijs € 32,96 € 27,24 Normale Prijs € 43,95
 19. Verfijn Hardhout onderhoudset
  verfijn hardhout onderhoudset complete set voor hardhout-onderhoud
  Aanbiedingsprijs € 13,65 € 11,28 Normale Prijs € 18,20
 20. Verfijn Hout teer 0,75 ltr
  verfijn hout teer 0,75 ltr uv-bestendige teer
  Aanbiedingsprijs € 12,10 € 10,00 Normale Prijs € 16,13

Producten 1-20 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Topkwaliteit impregneer met Verfijn beitsen

Lees hieronder per type tuinbeits of buitenbeits wat het doel is en waarvoor u dit artikel kunt gebruiken. Wilt u nog meer weten over een product? Lees dan de omschrijving op de productpagina's.

 

Verfijn Bangkirai Olie:

Bangkirai is afkomstig uit Zuidoost Azië en is een zeer duurzame houtsoort. Het bewerkte oppervlak wordt waterafstotend, dit komt omdat aan Bankirai-olie harde wassoorten zijn toegevoegd. De houtsoort Bangkirai wordt veel gebruikt voor schuttingen, steigers en vlonders. De olie geeft het hout een warme bruinrode tint, deze vergrijsd echter wel snel onder weersinvloeden. Traditionele verfproducten zijn door de zeer dichte nerf moeilijk te gebuiken. De Olie van Verfijn beschermt optimaal en voorkomt vergrijzing en geeft vergrijsd hout z'n oorspronkelijke kleur terug.

 

Verfijn Bielzenzwart:

Dit product is onder andere toepasbaar op bielzen. Bielzenzwart is op basis van bitumen en vrij van teer. Het kan gebruikt worden op hout dat eerder met carbolineum bewerkt is. Een ideaal zwart beschermingsmiddel voor bielzen die direct met grond of water in aanraking zijn. Het brand niet op huid of planten.

 

Verfijn Black Varnish:

De Black Varnisch van Verfijn is te gebruiken als teer vervanger. U kunt met Black Varnish ijzer, staal, beton en hout beschermen tegen weersinvloeden en de permanente inwerking van water. Tevens kan het ook worden aangebracht op oppervlakken die zijn behandeld zijn met zwarte teer, koolteer of met carbolineum. Black Varnish is niet overschilderbaar met verf.

 

Bruinoleum:

Dit is het ideale alternatief voor carbolineum. Het kan ook op oppervlakken die reeds met carbolineum behandeld zijn gebruikt worden, deze moeten wel al enigzins verweerd zijn. Bruinoleum is samengesteld uit een basis van plantaardige vetzuren. Verfijn Bruinoleum geeft het hout een fraaie nostalgische uitstraling door zijn mooie bruine kleur tevens beschermt het hout voor een lange tijd en heeft een sterke waterafstotende werking doordat het diep in het hout dringt.

 

Garden Naturals (dekkend en transparant):

De dekkende Garden Narurals is een dekkende beits op basis van Alkydhars EPS systeem, dit product is een grond- en afwerklaag in één. Met één behandeling geeft u houten objecten en tuinhuisjes een jarenlange bescherming tegen weersinvloeden. De beits is vochtregulerend en heeft een uitstekende hechting. De Transparante Garden Naturals is een hoogwaardige kleurechte beits. Het beschermt houten objecten in de tuin voor jaren tegen weersinvloeden. Vochtregulerend, UV bestendig en waterafstotend Garden Naturals is sterk impregnerend en dring diep door in het hout en behoudt de tekening van de nerf.

 

Verfijn Hardhout Olie:

Alle hardhoutsoorten die worden toegepast op tuinmeubelen worden na verloop van tijd grauw en grijs en zijn gevoelig voor groene aanslag. Dit is te voorkomen door het te behandelen met Verfijn Hardhout olie. Met deze olie verdiept u de originele kleur en krijgt het hout een hernieuwde natuurlijke uitstraling en maakt het meteen waterafstotend. Voor het snelle en eenvoudige werk is een Hardhoutolie in spuitbus.

 

Hout Teer:

De Houtteer van Verfijn is een coating op basis van kunsthars en is zeer geschikt voor toepassing op bovengrondse objecten zoals palen, hekwerk of schuren door zijn UV bestendigheid. Eenvoudig te verwerken en sneldrogend tevens vochtregulerend en weerbestendig. Het kan worden aangebracht op reeds behandelde oppervlakken met bitumen en carbolineum.

 

Verfijn Steigerhoutbeits:

Steigerhout en ongeschaafd hout wordt steeds vaker gebruikt voor stoere meubelen en objecten in de tuin. De Verfijn Steigerhout beits beschermt en onderstreept de authentieke uitstraling. De beits is leverbaar in 3 kleuren: White Wash, Grey Wash en Antraciet. Het optimale effect krijgt u op ruw onbehandeld hout maar is ook uitstekend te gebruiken op andere soorten zachthout.

 

Tuinbeits Transparant (bruin of groen):

Deze Verfijn tuinbeits is gemakkelijk aan te brengen op loof- en naaldhout. Het beschermd schuren, schuttingen, hekken en pergola's tegen vergrijzing. De houtstructuur komt beter tot zijn recht doordat de nerf van hout extra geaccentueerd wordt. Minder geschikt voor hardhoutsoorten.


Of voor geïmpregneerd hout:

Gewolmaniseerd hout in de tuin vraagt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Weersinvloeden kunnen na verloop van tijd hun sporen wel achterlaten en verliest ook gewolmaniseerd hout zjin charme. Om deze charme terug te krijgen is er Verfijn Tuinbeits voor geïmpregneerd hout. Deze beits geeft het hout de oorspronkelijke kleur terug en is eenvoudig te verwerken tevens wordt het hout beschermd tegen vergrijzing.

 

Vlonder Olie:

Verfijn Vlonder Olie is gebruiken om een houten terras of vlonders langdurig te beschermen. De vlonder olie is het ideale product omdat terassen en vlonders relatief veel te verduren hebben omdat er op gelopen wordt, de bescherming dient diep in het hout door te dringen en deze eigenschap heeft de vlonderolie van Verfijn. De olie geeft hout een warme kleur.

 

Verfijn Zachthout Olie:

Grenen, larix en vuren zijn zachte houtsoorten en vragen een andere aanpak dan hardhoutsoorten. Het is een kwetsbaarder hout en na verloop van tijd zal er houtrot optreden en om dit te verkomen dient het regelmatig behandeld te worden. De Zachthoutolie van Verfijn verlengd de levensduur en de oorspronkelijke uitstraling wordt behouden.

 

Zwarts Teer:

Dit product is bij uitstek geschikt voor het behandelen en beschermen van hout, ijzer en beton. Het specifiek bedoeld voor items die zich onder het maaiveld bevinden zodat deze beschermd worden wanneer ze zijn behandeld met Zwarte Teer van Verfijn. Zwart teer is niet giftig en na droging blijft deze enigszins flexibel en reukloos. Tevens is het ook toepasbaar op boten, onder de waterlijn.

Loading...