Trimetal muurverf

Al jaren wordt d Trimetal muurverf 'Globacryl Villa' één van de beste muurverven voor buiten wordt gezien. Deze Trimetal muurverf heeft een enorm goede buiten-duurzaamheid, en geringe vuilaanhechting (van bijvoorbeeld bomen, of uitstoot van voorbijkomend verkeer). Hoewel de aanschafprijs wat hoger lijkt, valt dat mee door het hoge rendement per liter (10 meter per liter), terwijl dit rendement bij de meeste andere muurverven 7 meter per liter is.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Trimetal Globacryl Villa Velours 10 ltr
  trimetal globacryl villa velours (wit en lichte kleur) 10 ltr zeer duurzame buitenmuurverf
  Aanbiedingsprijs € 168,25 € 139,05 Normale Prijs € 224,33
 2. Trimetal Globacryl Villa Velours 10 ltr
  trimetal globacryl villa velours (wit en lichte kleur) 5 ltr zeer duurzame buitenmuurverf
  Aanbiedingsprijs € 90,91 € 75,13 Normale Prijs € 121,21
 3. trimetal magnacryl prestige mat 10 ltr
  trimetal magnacryl prestige mat (wit en lichte kleur) 10 ltr schrobvaste matte muurverf
  Aanbiedingsprijs € 141,62 € 117,04 Normale Prijs € 188,82
 4. trimetal magnacryl prestige mat 5 ltr
  trimetal magnacryl prestige mat (wit en lichte kleur) 5 ltr schrobvaste matte muurverf
  Aanbiedingsprijs € 76,68 € 63,37 Normale Prijs € 102,23

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trimetal muurverf voor langdurig resultaat

Professionaliteit en kwaliteit is waar Trimetal voor staat. De muurverf is gegarandeerd mooi en heeft een langdurig resultaat. De slogan van Trimetal is niet voor niets "De professional achter de professional". Wij hebben een tweetal Trimetal muurverven in ons assortiment:

Trimetal Globacryl Villa Velours:

De Globacryl Villa Velours is een zijdeglanzende en schrobvaste afwerking voor de buitenmuur. Deze Trimetal muurverf heeft een zeer grote duurzaamheid van wel 10 tot 15 jaar, met de juiste voorbehandeling en applicatie. Een 100% acrylaat dispersiemuurverf welke UV-bestendig is. Het gemak van de Globa buitenmuurverf is als eerste de snelle droging (2 lagen per dag) en als tweede, eenmaal aangebracht heeft het zeer weinig vuilaanhang. Mossen en algen kunnen zich moeilijk nestelen. Ook heeft Globacryl Villa een vochtregulerende en waterdichte afwerking en is tevens alkali-resistent. Speciaal geschikt is deze muurverf voor de decoratie en duurzame bescherming van o.a. gevels, baksteen, schuur- en pleisterwerk, metselwerk, wanden en plafonds van beton. Op te brengen met een kwast of een roller.

 

Trimetal Magnacryl Prestige Mat:

Deze matte muurverf is van een zeer hoogwaardige kwaliteit, schrobvast en weinig opglanzend. Tevens geschikt ter voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken. Trimetal muurverf Magnacryl Prestige Mat is een verf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel. Geschikt als afwerklaag op o.a. baksteen, beton, metselwerk, schuur- en pleisterwerk en gipskartonplaat. Voor ruimten met invallend strijklicht (scheerlicht) is de Magnacryl Prestige uitermate ideaal doordat hij niet opglanst. Aanbevolen is het verwerken met een kwast of microvezelroller (poolhoogte van 9 mm). Voor de muurverven van Trimetal geldt: voor 8 uur besteld dan wordt het dezelfde dag verzonden. Leverbaar in wit en lichte kleuren.

Loading...