Herroepingsrecht, bestellen en retourneren.

Leveringsinformatie

 

Onze levertijd
In principe hebben wij alle producten die op onze website staan op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 16:00 uur gedaan en voldaan zijn nog dezelfde dag versturen. Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld.

 

Verzending en facturering
Onze standaardvervoerder is Postnl, deze hebben wij gekozen om de zorgvuldigheid waarmee zij omgaan met de pakketten. Onze tweede vervoerder is FRL post U kunt zelf kiezen voor de tenaamstelling, en eventueel een ander bezorgadres invullen. Let op; nadat u besteld heeft, is het niet meer mogelijk dat uw bestelling hoe dan ook gewijzigd wordt (naam, adres ,intra-communautair of bestelde goederen). 

 

Retourneren
Mocht u onverhoopt teveel, of het verkeerde hebben besteld, kan dit binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd (uitgezonderd mengverven!). Voor meer informatie (en eventuele uitzondering) over retouren kunt u hier terecht. Hetzelfde geldt voor defecte goederen. Het originele aankoopbedrag wordt dan binnen een week aan u overgemaakt. Retouren kunnen verzonden worden aan onderstaand adres, of u kunt deze zelf brengen (let op, extra kosten!), graag met kopie-factuur, ongeopend en in de originele staat. LET OP!: Als er geen factuur of pakbon bij de retour is bijgevoegd, nemen wij uw retour niet in behandeling. Eventueel door u gemaakte kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Indien u persoonlijk de retouren bij onderstaand adres aflevert, wordt hiervoor een vergoeding doorberekend, dit gebeurt niet indien het door een professionele vervoerder wordt gedaan. Het retourneren is op eigen risico, mochten de producten beschadigd retour komen brengen wij u een gebruikersschade in rekening.


Weigeren van bestelling:
Als u uw bestelling weigert aan de deur (door omstandigheden die niet te verwijten zijn aan Verfgroothandel.nl), zijn de retourkosten (daadwerkelijk aan ons in rekening gebracht door vervoerder) voor u. Dit geldt echter niet voor geweigerde beschadigde artikelen. 

Verzendkosten:
Voor bestellingen die verzonden worden, vragen wij € 4,92 ex btw als bijdrage in de (verzend-)kosten, maar bij een bestelling boven € 50 (ex btw) is dit 2,44 (ex btw). (voor Belgie zijn de verzendkosten € 8,75 ex btw, bij bestelling boven € 50 is dit € 3,85).  Het is voor ons niet mogelijk eventueel meerdere bestellingen te combineren (mocht er bijv iets vergeten zijn). Zo boeken wij ook geen betaalde verzendkosten (bij meerdere bestellingen) terug, want dit is voor ons duurder (tijd voor uitzoeken, crediteren en betaalkosten) dan het bespaart voor de besteller.

 

Kleine order toeslag:

Bij bestellingen onder de €10,- ex btw zijn wij genoodzaakt om €1,- kleine order toeslag in rekening te brengen.

 

Advies

Wij bieden professionele producten aan voor een zeer scherpe prijs (groothandelsprijzen). En hoewel wij iedereen met alle plezier iets willen uitleggen, kunnen wij door die lage prijsstelling geen uitgebreide adviezen geven (denk aan een totaaladvies voor een boot bijvoorbeeld). We doen ons best om zoveel mogelijk technische informatie op onze website beschikbaar te stellen, en werken hier nog steeds dagelijks aan. Mocht u onverhoopt toch nog een vraag hebben, kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen.

 

Betaalwijzen


Op dit moment accepteren wij:

  • iDeal
  • Paypal
  • Mister Cash (voor België)
  • Achteraf betalen (alleen zakelijk in Nederland, na akkoord)
  • Creditcard
 

Herroepingsrecht

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden, LET OP!: dit geldt niet voor op kleur gemengde verf.  Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden, LET OP!: dit geldt niet voor op kleur gemengde verf. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. 

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.


Adres (voor het retour aturen van uw bestelling):

Verfgroothandel.nl
Klompenmakersstraat 14
8601 WR  Sneek

Onze bankgegevens:      
iban:  NL05 INGB 0004 9660 39    
bic: INGBNL2A
 
Klik hier voor onze Algemene voorwaarden.
 
Privacy policy: 
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden enkel voor intern gebruik toegepast en worden niet aan derden verstrekt.
Klik hier voor de Privacy Policy.