Bestel & Retour informatie

Leveringsinformatie


Onze levertijd
In principe hebben wij alle producten die op onze website staan op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 15:00 uur gedaan en voldaan zijn nog dezelfde dag versturen. Indien dit voor een artikel niet het geval is, staat de levertijd hier duidelijk bij vermeld.

 

Verzending en facturering
Onze standaardvervoerder is Transmission, deze hebben wij gekozen om de zorgvuldigheid waarmee zij omgaan met de pakketten. Onze tweede vervoerder is PostNL, dus ook bezorging op postbussen mogelijk. U kunt zelf kiezen voor de tenaamstelling, en eventueel een ander bezorgadres invullen. Let op; nadat door ons de factuur verstuurd is, is het niet meer mogelijk dat deze hoe dan ook gewijzigd wordt (naam, adres of intra-communautair). 

 

Retourneren
Mocht u onverhoopt teveel, of het verkeerde hebben besteld, kan dit binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd (uitgezonderd mengverven). Hetzelfde geldt voor defecte goederen. Het originele aankoopbedrag wordt dan binnen een week aan u overgemaakt. Retouren kunnen verzonden worden aan onderstaand adres, of u kunt deze zelf brengen, graag met kopie-factuur. Eventueel door u gemaakte kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Het retourneren is op eigen risico, mochten de producten beschadigd retour komen, vergoeden wij de geretourneerde producten niet.


Weigeren van bestelling:
Als u uw bestelling weigert aan de deur (door omstandigheden die niet te verwijten zijn aan Verfgroothandel.nl), zijn de retourkosten (€ 5,95) voor u. Dit geldt echter niet voor geweigerde beschadigde artikelen. 

Verzendkosten
Voor bestellingen die verzonden worden, vragen wij € 4,92 ex btw als bijdrage in de (verzend-)kosten, maar bij een bestelling boven € 50 (ex btw) is dit gratis. (voor Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten € 8,75 ex btw, bij bestelling boven € 50 is dit € 3,85)

Advies

Wij bieden professionele producten aan voor een zeer scherpe prijs (groothandelsprijzen). En hoewel wij iedereen met alle plezier iets willen uitleggen, kunnen wij door die lage prijsstelling geen uitgebreide adviezen geven (denk aan een totaaladvies voor een boot bijvoorbeeld). We doen ons best om zoveel mogelijk technische informatie op onze website beschikbaar te stellen, en werken hier nog steeds dagelijks aan. Mocht u onverhoopt toch nog een vraag hebben, kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen.

 

Betaalwijzen


Op dit moment accepteren wij:

  • iDeal
  • Paypal
  • (vooraf) overmaken op bankrekening (alleen België / Duitsland)
  • Mister Cash (voor België)
  • Sofort Banking (voor Duitsland)
  • Achteraf betalen (alleen voor Nederland) Incasso van deze bedragen gaat via MulitSafepay, u ontvangt van deze partij de betaalgegevens.Let wel; enige restricties: maximaal orderbedrag is 500 euro, en verzend- en afleveradres moet gelijk zijn. Er wordt een online-check gedaan.
 

 

Adres (ook voor retouren)

Verfgroothandel.nl
Schrijnwerkersstraat 7a
8601 VD  Sneek

Onze bankgegevens:   
ING bank: 4966039    
iban:  NL05 INGB 0004 9660 39    
bic: INGBNL2A
 
Klik hier voor onze Algemene voorwaarden.
 
Privacy policy: 
Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden enkel voor intern gebruik toegepast en worden niet aan derden verstrekt.
Klik hier voor de Privacy Policy.
Loading...