Glitsa parketlak

Glitsa parketlak is al vele tientallen jaren bekend. Vroeger was deze lak op spiritusbasis, en stonk enorm (maar was wel enorm slijtvast !), maar tegenwoordig is het allemaal op waterbasis. Veel gebruikt is de Glitsa Parketlak PT, een blanke lak op diamant-technologie. Enorm slijtvaste soort, hier heeft u dus jaren plezier van. Tip: 2 keer per jaar de Glitsa Vloerpolish erover, en de vloer is weer als nieuw.
Sorteer op
Glitsa Meubellak 0_75 ltr
Zijdeglanzende slijtvaste aflak voor meubels.

Vanaf€ 14,62 Vanaf€ 12,08

Glitsa Parketlak 0_75 ltr
Harde parketlak, op waterbasis, dus snel droog en geen stank bij het verwerken

Vanaf€ 14,40 Vanaf€ 11,90

Glitsa Parketlak PT 1 ltr
Extra harde parketlak, op diamant-technologie-basis

Vanaf€ 15,73 Vanaf€ 13,00

Glitsa Trappenlak 0_75 ltr
Speciale halfglanzende lak voor trappen

Vanaf€ 32,83 Vanaf€ 27,13

Glitsa Trappenlak Anti_Slip 0_75 ltr
Speciale halfglanzende lak voor trappen, antislip uitvoering

Vanaf€ 35,50 Vanaf€ 29,34

Glitsa Vloerlak Blank 2,5 ltr
Flexibele lak, speciaal voor zachter hout, zoals vuren en grenen
Speciale prijs € 69,03 € 57,05 Adviesprijs € 116,99
Glitsa Voerpolish 1 ltr
Onderhoudsmiddel voor gelakte vloeren. Geeft een nieuwe beschermlaag, droogt snel.
Speciale prijs € 16,99 € 14,04 Adviesprijs € 24,99
Glitsa Vloerreiniger 1 ltr
Vloerreiniger voor algemeen schoonmaken, en ontvetter voor opnieuw lakken
Speciale prijs € 12,23 € 10,11 Adviesprijs € 17,99

8 items

per pagina

Alles over Glitsa trappen-, meubel- en parketlakken

Glitsa is het bekendste merk parketlak in Nederland. Alle producten zijn op waterbasis, dus snel droog en geen stank. Doorgaans is een vloer of trap na lakken al binnen 2 uur te belopen.


Glitsa Meubellak

Zijdeglanzende blanke beschermlak voor alle type meubelen. Voordeel is dat deze beter tegen schoonmaakmaterialen bestand is dan reguliere blanke lakken.

Parketlak

De standaard parketlak, universeel. Goede kwaliteit, voor wat harder hout. Verkrijgbaar in mat, zijdeglans (eiglans) en hoogglans.

Parketlak PT

Het topproduct van Glitsa. Eén component lak, maar met de eigenschappen van een 2-component wat betreft slijtvastheid. Versterkt met polyurethaan delen, en gebaseerd op diamant technologie.

Hierdoor een eindlaag die ook prima in zwaar belaste omgevingen gebruikt kan worden, zoals bijvoorbeeld winkels, kinderdagverblijf etc. Verkrijgbaar in mat, zijdeglans (eiglans) en glans.

Glitsa Vloerlak

Speciaal voor zachtere houtsoorten, zoals vuren en grenen. De Glitsa Vloerlak is flexibeler dan de Parketlak, en zal dan ook minder snel barsten geven bij een hoge puntbelasting. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals white wash en black wash.

Glitsa Trappenlak (antislip)

Voor trappen is er de speciale Trappenlak; harde lak voor hoge belasting. Hier zijn 2 varianten van, de standaard Trappenlak en de Trappenlak Antislip. Laatstgenoemde zorgt voor een minder glad oppervlak op de trap, zodat de kans op uitglijders minimaal is.

Voor het onderhoud van gelakte vloeren is uiteraard ook onderhoud nodig. Zo nu en dan schoonmaken met de Glitsa Vloerreiniger zorgt voor een mooie uitstraling. Twee keer per jaar behandelen met de Glitsa Vloerpolish zorgt voor een vloer die er weer als nieuw uit ziet.