Jotun

Jotun is een Noors merk, dus geen wonder dat ze gespecialiseerd zijn in verf voor de houten gevels van uw (Zweeds) huis. Al jaren een begrip; Jotun Demidekk. Snel droog, want op waterbasis, en een ongekende buitenduurzaamheid: 10 jaar is heel normaal. Tegenwoordig zijn er meerdere varianten van deze verf, zoals de Hellmat. Een andere bekende is de Jotun Oxan olie deze heet tegenwoordig Scano Vloerolie, ook is deze op waterbasis leverbaar (Oxan Aqua) onder de naam Trestjerner Betongolje, blanke beschermlaag voor beton en estrik plavuizen.

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. jotun benar uvr 1 ltr
  jotun benar uvr 1 ltr blanke afwerking voor hardhout
  Aanbiedingsprijs € 25,80 € 21,32 Normale Prijs € 31,46
 2. jotun benar uvr 3 ltr
  jotun benar uvr 3 ltr blanke afwerking voor hardhout
  Aanbiedingsprijs € 64,29 € 53,13 Normale Prijs € 78,40
 3. jotun demidekk ultimate helmatt 0,75
  jotun demidekk ultimate helmatt 0,75 ltr dekkende extra matte houtbescherming
  Aanbiedingsprijs € 38,55 € 31,86 Normale Prijs € 47,01
 4. jotun demidekk ultimate helmatt 3 ltr
  jotun demidekk ultimate helmatt 3 ltr dekkende extra matte houtbescherming
  Aanbiedingsprijs € 129,03 € 106,64 Normale Prijs € 157,36
 5. jotun demidekk ultimate hellmat 10 ltr
  jotun demidekk ultimate helmatt 10 ltr dekkende extra matte houtbescherming
  Aanbiedingsprijs € 378,72 € 312,99 Normale Prijs € 461,86
 6. jotun demidekk optimal 1 ltr
  jotun demidekk ultimate täckfärg (optimal) 1 ltr Demidekk Ultimate täckfärg (voorheen Optimal) is een watergedragen verf die veel gebruikt wordt om de houten betimmering van bijvoorbeeld Zweedse huizen mee te behandelen. Duurzaamheid 5-10 jaar.
  € 47,75 € 39,46
 7. jotun demidekk optimal 3 ltr
  jotun demidekk ultimate täckfärg (optimal) 3 ltr Demidekk Ultimate Täckfärg (voorheen Optimal) is een watergedragen verf die veel gebruikt wordt om de houten betimmering van bijvoorbeeld Zweedse huizen mee te behandelen. Duurzaamheid 5-10 jaar.
  € 123,50 € 102,07
 8. jotun demidekk optimal 10 ltr
  jotun demidekk ultimate täckfärg (optimal) 10 ltr Demidekk Ultimate täckfärg (voorheen Optimal) is een watergedragen verf die veel gebruikt wordt om de houten betimmering van bijvoorbeeld Zweedse huizen mee te behandelen. Duurzaamheid 5-10 jaar.
  € 355,85 € 294,09
 9. jotun demidekk ultimate vindu
  jotun demidekk ultimate vindu 0,75 ltr dekkende watergedragen beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 38,55 € 31,86 Normale Prijs € 47,01
 10. jotun demidekk ultimate vindu 3 ltr
  jotun demidekk ultimate vindu 3 ltr dekkende watergedragen beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 129,03 € 106,64 Normale Prijs € 157,36
 11. Jotun Scano Vloerolie (voorheen Jotun Oxan Olie) 1
  jotun scano vloerolie (v.h. jotun oxan olie) 1 ltr (voorheen Jotun Oxan Olie) transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars
  Aanbiedingsprijs € 30,89 € 25,53 Normale Prijs € 37,68
 12. Jotun Scano Vloerolie (voorheen Jolun Oxan Olie) 3
  jotun scano vloerolie (v.h. jotun oxan olie) 3 ltr (voorheen Jotun Oxan Olie) transparante sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars
  Aanbiedingsprijs € 75,49 € 62,39 Normale Prijs € 92,06
 13. Jotun Visir Oljegrunning Klar 0,9 ltr
  jotun visir oljegrunning klar 0,9 ltr waterafstotende blanke primer voor hout
  Aanbiedingsprijs € 25,99 € 21,48 Normale Prijs € 31,70
 14. Jotun Viser Oljegrunning Klar 2,7 ltr
  jotun visir oljegrunning klar 2,7 ltr waterafstotende blanke primer voor hout
  € 65,59 € 54,21
 15. Jotun Visir Oljegrunning Klar 9 ltr
  jotun visir oljegrunning klar 9 ltr waterafstotende blanke primer voor hout
  Aanbiedingsprijs € 213,58 € 176,51 Normale Prijs € 260,46
 16. trestjerner betongolje (jotun oxan aqua) 3 ltr
  trestjerner betongolje (voorheen jotun oxan aqua) 3 ltr (voorheen Jotun Oxan aqua) transparante sealer voor vloeren binnen. Sneldrogend, weinig oplosmiddelen. Rendement 8-10 mtr per liter
  Aanbiedingsprijs € 61,75 € 51,03 Normale Prijs € 75,30
 17. trestjerner betongolje (jotun oxan aqua) 10 ltr
  trestjerner betongolje / jotun oxan aqua 10 ltr (voorheen Jotun Oxan aqua) transparante sealer voor vloeren binnen. Sneldrogend, weinig oplosmiddelen. Rendement 8-10 mtr per liter
  Aanbiedingsprijs € 168,24 € 139,04 Normale Prijs € 205,17

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ongekende buitenduurzaamheid met Jotun

Het Noorse merk Jotun is gespecialiseerd in verf voor houten gevels. De productlijn Jotun Demidekk al jaren een begrip. Het is verf op waterbasis, snel droog en heeft een ongekende buitenduurzaamheid: 10 jaar is heel normaal. Er zijn meerdere varianten van deze verf, zoals Helmatt. Een andere bekende is de Jotun Oxan olie en de Oxan Aqua deze zijn vervangen door de Scano Vloerolie en de Trestjerner Betongolje. Alle onderstaande producten zijn verkrijgbaar bij Verfgroothandel.nl:


Jotun Benar UVR

De Benar UVR van Jotun is een transparante afwerking voor (tropisch) hardhout buiten en binnen. Het is gebaseerd op een "long-oil" alkyd die het uiterlijk heeft van blanke lak. Het product kan worden toegepast op gevelbeschieting, hardhouten tuinmeubelen, wanden, ramen, kozijnen, deuren en plafonds. Tevens is het ook uiterst geschikt voor op schepen, boven de waterlijn. Het maakt het oppervlak waterdampdoorlatend en waterafstotend meer nog dan de vergelijkbare vernissen of lakken. Het geeft geen witte vlekken en schilfers en gaat niet bladderen. Eenvoudig in onderhoud blijft elastisch en volgt de werking van de ondergrond binnen bepaalde grenzen, is uiterst duurzaam en geeft een jarenlange bescherming.

 

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt is een extra matte dekkende houtbescherming (beits) op waterbasis voor buiten. Hij is toepasbaar op hout en accentueert de houtstructuur, tevens toepasbaar op steenachtige ondergronden. Op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld rabatdelen, dakkapellen, dakgootconstructies, overstekken, houtstapelbouw en houtskeletbouw. Het is de extra matte variant van Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg. Onderhoudsarm tot circa 12 jaar, het hoge vaste stofgehalte en de kleurvaste pigmenten beschermen het hout tegen UV stralen en weersinvloeden.

 

Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg (voorheen Optimal)

Deze zeer duurzame, dekkende houtbescherming voor buiten is zeer duurzaam. De Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg accentueert de houtstructuur en maakt lange onderhoudsintervallen mogelijk. Geschikt voor het toepassen op houtrijke gevelelementen zoals bijvoorbeeld gevelbetimmering, dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, houtstapelbouw en houtskeletbouw. Het hoge vaste stofgehalte en de kleurvaste pigmenten beschermen het hout tegen UV stralen en weersinvloeden, hiermee onderhoudsarm tot circa 12 jaar.

 

Jotun Demidekk Ultimate Vindu

De Demidekk Ultimate Vindu van Jotun is een watergedragen verf voor buiten met een lange onderhoudsinval en een uitstekend kleurbehoud. Het is uitermate geschikt voor houten onderdelen van huizen zoals kozijnen, ramen, deuren, dakgoten en andere details. Dit product bevat film conserveringsmiddelen die schimmels proberen tegen te gaan. Te gebruiken in het systeem in combinatie met Visir Oljegrunning Klar. Een uitstekende kleur- en glansbehoud en gemakkelijk aan te brengen het kan worden gebruikt op zowel nieuw als reeds behandeld houtwerk. Met de juiste primer kan Vindu ook worden gebruikt als toplaag voor plastic en metaal. De Jotun Demidekk Vindu glimt meer dan de andere Demidekk producten daardoor is deze bij uitstek geschikt voor o.a. deuren en ramen.

 

Jotun Scano Vloerolie (voorheen Oxan Olie

Scano Vloerolie is de vervanger voor Oxan Olie. Deze vloerolie is een transparante hoogglans sealer voor vloeren binnen op basis van alkydhars. Deze olie dringt diep in de ondergrond en bind alle losse stofdelen zodat het oppervlak zeer eenvoudig te onderhouden is. De Scano vloerolie is toepasbaar op vloeren waar nog geen dekkend verfsysteem aanwegzig is. Voor toepassing op beton- en cementvloeren, stelconplaten wanden, houten vloeren en poreuze tegelvloeren, garagevloeren en magazijnvloeren. Geschikt voor vloeren in hangars, archieven, balkons galerijen, parkeergarages, drukkerijen, werkplaatsen, liftschachten, hobbyruimten en expositieruimten. De vloerolie is bestand tegen minerale oliën en lichte chemicaliën en brengt de kleur van plavuizen en tegelvloeren weer tot leven. De Scano olie is eenvoudig aan te brengen en eenvoudig in onderhoud.

 

Jotun Visir Oljegrunning Klar (voorheen Visir LF50)

Dit is een dunne primer die het hout impregneerd hierdoor krijgen schimmels geen kans meer. Als eerste laag is Visir ideaal, geschikt voor afwerking met Jotun Demidekk ultimate Täckfärg (voorheen Optimal). Dit is een speciaal waterafstotende primer, het bindt losse houtvezels en zorgt voor een goede ondegrond voor de volgende afwerklaag, te gebruiken op verouderd en nieuw houtwerk buiten. Door de speciale pigmentatie beschermt het hout tegen schadelijke invloeden van UV-straling. Tevens verlengt het de levensduur van het totale verfsyteem.

 

Trestjerner Betongolje (voorheen Oxan Aqua)

De Trestjerner Betongolje is een watergedragen, tranparante acryldispersie. Geschikt voor betonnen oppervlakken, baksteen en poreuze plavuizen. Zorgt voor een beschermende laag, vermindert stof en vergemakkelijkt het reinigen. Is eenvoudig aan te brengen, heeft een goede hechting, droogt snel en vergeelt niet.

Loading...