Avis Timbercote

Al jaren bekend en geroemd is de Avis Timbercote, een transparante glanzende beits/lak voor buiten. Sinds enige tijd is er ook een impregneer-variant (voor oa red cedar betimmering en steigerhout meubels), en een dekkende variant. De laatste is er in de bekende Hollandse klassieke kleuren, alsmede modern antraciet-grijs. Halfglanzend en vochtregulerend, buitenduurzaamheid tot 7 jaar.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Avis Timbercote Dekkend 1 ltr
  avis timbercote dekkend 1 ltr halfglanzende verf voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 29,34 € 24,25 Normale Prijs € 40,75
 2. Avis Timbercote Impregneer 1 ltr
  avis timbercote impregneer 1 ltr

  vochtegulerend impregneermiddel voor hout

  Aanbiedingsprijs € 24,60 € 20,33 Normale Prijs € 35,65
 3. Avis Timbercote Impregneer 2,5 ltr
  avis timbercote impregneer 2,5 ltr vochtegulerend impregneermiddel voor hout
  Aanbiedingsprijs € 54,86 € 45,34 Normale Prijs € 79,51
 4. Avis Timbercote 0,5 ltr
  avis timbercote transparant 0,5 ltr transparante en inkleurende uv-bestendige beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 19,95 € 16,49 Normale Prijs € 24,94
 5. Avis Timbercote 1 ltr
  avis timbercote transparant 1 ltr transparante en inkleurende uv-bestendige beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 30,93 € 25,56 Normale Prijs € 44,83
 6. Avis Timbercote 2,5 ltr
  avis timbercote transparant 2,5 ltr transparante en inkleurende uv-bestendige beits voor buiten
  Aanbiedingsprijs € 75,96 € 62,78 Normale Prijs € 110,10

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

We bieden een ruim aanbod Timbercote. Heb je geen idee welke je kunt kiezen? We geven je meer info betreft alle types:

Avis Timbercote Transparant:

De Avis Timbercote is een transparante, hoogglanzende bescherming voor uw hout buiten op basis van gemodificeerde alkydharsen. Voor een duurzame bescherming door toevoeging van gemicroniseerde pigmenten en een speciale UV-absorber. Door deze UV-filter heeft dit een lange levensduur van 3 a 4 jaar en deze is gewaarborgd in ons extreme klimaat. Deze Timbercote laat zich eenvoudig verwerken en laat de natuurlijke tekening van het hout goed tot zijn recht komen. Deze hoogglans lak wordt geleverd in blank en nog 9 natuurlijke kleuren. Voor het verwerken kunt u het beste de Anza Titanium platte kwast gebruiken.

Avis Timbercote Dekkend:
Deze dekkende halfglanzende Timbercote is een uniek houtbeschermingsmiddel op basis van Alkydharsen geschikt voor buiten. Deze lak is vochtregulerend en tevens een grond- en aflak ineen geschikt voor het aanbrengen op o.a. deuren en kozijnen. Het kan ook aangebracht worden op bestaande oude verflagen die intact zijn. Avis Timbercote heeft een levensduur tot 7 jaar en is geschikt voor vele houtsoorten en wordt geleverd in helder wit en 12 levendige kleuren en heeft een bijzonder goede dekking. Goed aan te brengen met de Anza Lakviltrol en de Anza Titanium kwast rond.

Avis Timbercote Impregneer:
Avis Timbercote Impregneer is ene vochtregulerend, half mat en transparant impregneermiddel dat geschikt is voor buiten. Toe te passen op zachte houtsoorten zoals redwood, ruw vuren en red cedar. De Impregneer is geschikt voor tuinhout of onbehandeld geveltimmerwerk en dringt diep in hout door en heeft een geringe filmvorming, tevens ook geschikt als grondlaag voor Timbercote Transparant. Leverbaar in drie natuurlijke houtkleuren en in blank, wit, grijs en zwart. Voor het aanbrengen van Avis Timbercote Impregneer zijn de Anza Lakviltrol en de Anza Titanium kwast uitermate geschikt.

Loading...