Sikkens Rubbol BL | Watergedragen verf

Sinds het begin van deze eeuw mogen professionele schilders binnen niet meer met terpentine verdunbare verf schilderen. Vanaf die tijd is de water verdunbare verf dan ook enorm verbeterd, een proces dat steeds doorgaat. Een toplijn is de Sikkens Rubbol BL. Deze watergedragen verf van Sikkens is vrijwel niet vergelend (Satin en Semi Gloss) en zeer snel droog. De Sikkens Rubbol BL verflijn is krasvast en huidvet-bestendig. Een groot voordeel is dat er bijna geen stank vrijkomt bij het drogen. Natuurlijk is alle Sikkens Rubbol BL leverbaar in vrijwel elke kleur en uit eigen voorraad.

Sorteer op
Sikkens BL Rezisto Spray Satin
Extreem sterke verspuitbare lak voor binnen.

Vanaf€ 123,98 Vanaf€ 102,46

Sikkens Rubbol BL Primer
PU versterkte, watergedragen grondverf voor binnen en buiten.

Vanaf€ 46,06 Vanaf€ 38,07

Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss
Waterverdunbare glanzende verf voor binnen en beperkt buiten. Slijtvast en bestand tegen huidvetten.

Vanaf€ 32,43 Vanaf€ 26,80

Sikkens Rubbol BL Rezisto Mat
Slijtvaste matte aflak voor binnen op kleur.

Vanaf€ 32,43 Vanaf€ 26,80

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Waterverdunbare grondverf voor binnen en buiten.

Vanaf€ 46,37 Vanaf€ 38,32

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
Waterverdunbare zijdeglanzende verf voor binnen. Slijtvast en bestand tegen huidvetten.

Vanaf€ 32,43 Vanaf€ 26,80

Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss
Waterverdunbare half-glanzende verf voor binnen. Slijtvast en bestand tegen huidvetten.

Vanaf€ 32,43 Vanaf€ 26,80

Sikkens Rubbol BL Ventura Satin
Zijdeglans watergedragen verf voor buiten en binnen, geen grondverf nodig op hout

Vanaf€ 48,18 Vanaf€ 39,82

8 items

per pagina

Sikkens aflakken en verven op waterbasis? Zeer geschikt voor binnen

De beschikbare verven binnen deze Sikkens categorie bij Verfgroothandel.nl zijn:


Rubbol BL Rezisto High Gloss:

Deze hoogglans verf is huidvet resistent en geschikt voor buiten en binnen, watergedragen en op basis van alkydemulsie. Toepasbaar als afwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e.d., na dat de oppervlakken zijn voorbehandeld met een goede primer, bijvoorbeeld Rubbol BL Rezisto Primer of Rubbol BL Primer. De verwerking is met kwast of een lakviltrol van Meesterhand.


Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin:

Sikkens Rezisto Satin is een zijdematte watergedragen lak die huidvet resistent is, op basis van crosslinking acrylaatdispersie. Het is tevens gemakkelijk verwerkbaar, krasvast en heeft een goede vloeiing. Is toe de passen als binnenafwerking op hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e.d., na voorbehandeling met Sikkens Rubbol BL Primer of Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Op een metalen ondergrond moet eerst een geschikte primer worden aangebracht. De verwerkingsmethoden zijn met een Premium aqua kwast of een lakviltrol van Meesterhand.


Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi Gloss:

Deze Sikkens watergedragen zijdeglanzende lak is huidvet resistent en op basis van crosslinking acrylaatdispersie. De voordelen van deze verf is dat het lichtecht en niet vergelend is, krasvast en een goede vloeiing heeft waardoor het makkelijk verwerkbaar is. Deze lak is toepasbaar als binnenafwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e.d., als voorbehandeling wordt geadviseerd om Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer of Sikkens Rubbol BL Primer te gebruiken. Als deze verf op metaal moet worden aangebracht moet er eerst een geschikte primer worden gebruikt. Ideaal voor onderhoud-, renovatie en nieuwbouwtoepassing. Als er een kwast wordt gebruikt bij voorkeur de Meesterhand Premium Aqua en bij grote vlakken bij voorkeur de lakviltrol van Meesterhand.


Sikkens Rubbol BL Ventura Satin:

De watergedragen Ventura Satin van Sikkens is een zijdeglanzend één-pot-systeem lak voor buiten op basis van een watergedragen bindmiddel. Door de uitstekende vloeiing gemakkelijk verwerkbaar en vrijwel identiek aan alkydharsverf. Bijzonder geschikt voor de bescherming en verfraaiing van geveltimmerwerk (zowel naald- als loofhout), multiplex boeiborden, luifels e.d. Bij voorkeur verwerken met een Meesterhand Premium aqua kwast of een Meesterhand lakviltrol.