Koopmans verf

De fabriek PK Koopmans staat helemaal in het noorden van Friesland, en is een van de nieuwste en modernste van het land. Toch maakt Koopmans ook nog verf op een klassieke manier, zoals de bekende Koopmans Perkoleum.

 

Verf met lijnolie, hierdoor een (weliswaar minder snel drogende) taaie, ademende verf voor houtwerk. Uitermate geschikt voor gevelbetimmering en houten huisjes. Verder een compleet assortiment aan 'gewone' verf, en grondverven, alsmede de bekende Ecoleum. Wij leveren alle verf uit eigen voorraad, en mengen deze met de Koopmans verf mengmachine direct voor u op kleur.

Sorteer op
Koopmans Ecoleum 2_5 ltr
Impregnerend beschermingsmiddel voor hout.

Vanaf€ 21,20 Vanaf€ 17,52

Koopmans Ecoleum 2_5 ltr
Hoogglans lak

Vanaf€ 36,03 Vanaf€ 29,78

Koopmans Garant SB 0,75 ltr
Hoogwaardige, dekkende hoogglans aflak.
Speciale prijs € 36,03 € 29,78 Adviesprijs € 51,49
Koopmans Garant SB 2,5 ltr
Hoogwaardige, dekkende hoogglans aflak.
Speciale prijs € 113,03 € 93,41 Adviesprijs € 161,47
Koopmans Grondverf
Dekkende synthetische grondverf.

Vanaf€ 17,85 Vanaf€ 14,75

Koopmans Hoogglans
Hoogglans lak

Vanaf€ 28,13 Vanaf€ 23,25

Koopmans Impra 2,5 ltr
Impregnerende transparante kleurbeits.
Speciale prijs € 28,91 € 23,89 Adviesprijs € 41,30
Koopmans Impregneerolie UV 2,5 ltr
Blanke beschermende olie, met uv filter. Kan worden overgeschilderd met perkoleum en Garant SB.
Speciale prijs € 29,94 € 24,74 Adviesprijs € 42,77
Koopmans Krijtverf 0,75 ltr
Matte, goed dekkende krijtverf.
Speciale prijs € 20,36 € 16,83 Adviesprijs € 29,09
Koopmans Monumenten Beits 2,5 ltr
Semi-dekkende zwarte beits voor buiten.
Speciale prijs € 37,59 € 31,07 Adviesprijs € 53,70
Koopmans Perkoleum Hoogglans
Beits

Vanaf€ 23,45 Vanaf€ 19,38

Koopmans Perkoleum Zijdeglans
Zijdeglans beits

Vanaf€ 24,42 Vanaf€ 20,18

Koopmans Snelgrond
Sneldrogende grondverf

Vanaf€ 22,95 Vanaf€ 18,97

Koopmans Vloerlak PU
Vloerlak

Vanaf€ 24,84 Vanaf€ 20,53

Koopmans Wegenverf 0,75 ltr
Sneldrogende wegenverf voor binnen en buiten. Isolerend en slijtvast.
Speciale prijs € 39,34 € 32,51 Adviesprijs € 56,19
Koopmans Zijdeglans
Zijdeglans lak

Vanaf€ 28,13 Vanaf€ 23,25

16 items

per pagina

Vochtregulerend en uitstekende dekking met Koopmans

Al ruim 130 jaar maakt Koopmans verf deze verf staat er om bekend dat het makkelijk aan te brengen is. Tevens dekt het uitstekend is homogeen en vochtregulerend, duurzaam en droogt snel.

Hieronder ziet u een aantal van de producten van Koopmans uitgelicht:

Koopmans Ecoleum:

De Ecoleum van Koopmans is een geschikt voor het behandelen van onbehandeld, fijnbezaagd, goed gedroogd ruw en verweerd hout. Ecoleum is een milieuvriendelijke houtbescherming en u heeft slechts één laag nodig. Geschikt als beschermings- en verfraaiingsmiddel op bijvoorbeeld gepotdekselde schuren, tuinhout, schuttingen, hekwerk, bielzen, pergola’s enz. De echte milieuvriendelijke vervanger van Carbolineum.

Koopmans Garant SB:

Garant SB van Koopmans is een dekkende, glanzende lak op basis van Siloxaan, waardoor u slechts eens per 6 jaar hoeft te schilderen. Deze aflak voor buiten is oplosmiddelarm en geschikt voor vrijwel alle houtsoorten en is op basis van een éénpotsysteem. Toepasbaar op bijvoorbeeld ramen, kozijnen, deuren, gootlijsten etcetera daar waar een hoge UV-bestendigheid nodig is.

Grondverf

Een synthetisch dekkende grondverf welke geschikt is voor vrijwel alle soorten hout- en voorbehandelde metaal-oppervlakken. Deze grondverf is op basis van gemodificeerde alkydhars en is geschikt voor buiten en binnen. Tevens is deze primer gemakkelijk verwerkbaar heeft een goede dekkracht en is goed vullend maar kan ook een jaar overstaan.

Hoogglans lak van Koopmans

Deze Hoogglans lak is geschikt voor vrijwel alle reeds behandelde hout- en metaaloppervlakken. Met zijn uitstekende vloeiing is deze verf geschikt voor buiten en binnen. Deze aflak met hoge dekkracht is gemakkelijk verwerkbaar en is tevens weerbestendig en heeft een duurzame elasticiteit en kleurechtheid.

Koopmans Zijdeglans:

De Zijdeglans van Koopmans is een aflak die goed vloeit en geschikt is voor binnen en buiten. Deze verf is op basis van gemodificeerde alkydharsen. Een aantal eigenschappen van deze lak zijn zijn hoge dekkracht, het is makkelijk verwerkbaar en goed te reinigen. Geschikt voor het aanbrengen op nieuw of reeds geschilderd hout of voorbehandeld metaal van o.a. ramen, deuren, kozijnen, kasten, stoelen en tafels.

Perkoleum dekkend (hoogglans en zijdeglans):

Een oplosmiddelarme dekkende verfbeits op basis van lijnolie en heeft een hoogglans afwerking. Éépot-systeem die geschikt is voor vrijwel alle houtsoorten buiten, toepasbaar op o.a. woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. Tevens is het toepasbaar op een steenachtige ondergrond als traditionele muurolie. Het eindresultaat is vochtregulerend en tegelijk waterafstotend en heeft een sterk impregnerende werking en is tevens UV-bestendig.

Perkoleum transparant (hoogglans en zijdeglans):

Een glanzende, transparante verfbeits op lijnoliebasis en is oplosmiddelarm. Een éénpot-systeem geschikt voor vrijwel alle houtsoorten buiten, toepasbaar op o.a. woningbouw, stallenbouw, caravanbouw en houtrijke objecten. Tevens is het toepasbaar op een steenachtige ondergrond als traditionele muurolie. Vochtregulerend, sterk impregnerend en tegelijk waterafstotend.

Monumenten Beits:

Deze beits is semi-dekkend en weerbestendig geschikt voor het beschermen en zwarten en houten objecten. Toepasbaar als verfraaiing van (kap)schuren, loodsen, schuttingen, molens en gepotdekselde houten delen. Het karakteristieke uiterlijk blijft hierbij behouden. Het is een matte buitenbeits op basis van zuivere lijnolie daarbij impregnerend en vochtregurelend.

Impregneerolie UV:

Een blanke beschermende olie met een UV filter ter verfraaiing van zowel duurzaamde als niet duurzaamde houten objecten voor buiten. Kan ook worden gebruikt als grond- en impregneerlaag onder Perkoleum, Garant SB en Impra.