Multiprimer

Een goed schildersresultaat begint met de basis. Met een multiprimer heeft u een sterke ondergrond voor de lak op verschillende materialen. Een goede multiprimer zorgt voor bescherming van de ondergrond tegen Uv-straling en roest en zorgt ervoor dat de lak goed hecht op gladde en poreuze ondergronden. Afhankelijk van uw ondergrond kiest u een multiprimer met specifieke eigenschappen of een universele primer. Zo hebben we voor ondergronden die erg gevoelig zijn voor roest of corrosie, multiprimers die hier extra bescherming tegen bieden. Door de bestanddelen vormt de primer een corrosie- of roestwerende laag op de ondergrond. Zo beschermt u de ondergrond en zorgt u voor een perfect schildersresultaat.

Sorteer op
Avis Multi_primer 1 ltr
Universele, sneldrogende primer voor hout, staal, kunststof, zink etc

Vanaf€ 9,28 Vanaf€ 7,67

Avis Aqua Multi_primer 1 ltr
Waterverdunbare, universele hechtprimer voor binnen en buiten.

Vanaf€ 13,43 Vanaf€ 11,10

Branth Brantho Korrux 3 in 1
Corrosiewerende coating, metaalbescherming en onderhoudscoating

Vanaf€ 32,46 Vanaf€ 26,83

Nelfaprime multiprimer 1 ltr
Roestwerende primer voor boven water, gepigmenteerd met zinkfosfaat, voor kwast en roller

Vanaf€ 18,14 Vanaf€ 14,99

Sikkens Redox BL Multi Primer
Watergedragen multiprimer / hechtprimer voor diverse materialen.

Vanaf€ 50,61 Vanaf€ 41,83

Sikkens Redox EP Multi Primer 1 ltr
Hoogwaardige primer met roestwerende eigenschappen.
Speciale prijs € 41,32 € 34,15 Adviesprijs € 66,11
Südwest Acryl All-Grund U51
Universele watergedragen hechtprimer

Vanaf€ 28,10 Vanaf€ 23,22

Südwest All-Grund K51
Universele hechtprimer

Vanaf€ 27,26 Vanaf€ 22,53

Südwest All-Grund K51 Spray
Universele hechtprimer

Vanaf€ 16,14 Vanaf€ 13,34

9 items

per pagina

Schilderen op moeilijk bereikbare plekken

Voor moeilijk bereikbare oppervlakten en snelle reparaties is een multiprimer in spuitbus een uitkomst. De Südwest All-Grund K51 Spray is een universele, roestwerende primer in handige spuitbus.

Multiprimer op waterbasis

Multiprimers op waterbasis bieden veel van dezelfde voordelen als lakken op waterbasis. Ze zijn makkelijk te verwerken, geurarm en sneldrogend. Bovendien hebben ze een goede hechting op verschillende oppervlakten. Er zijn primers op waterbasis die geschikt zijn voor gebruik binnen- en buitenshuis. Afhankelijk van het type primer kunt u voor het aflakken een lak op waterbasis of een oplosmiddelhoudende lak gebruiken. Bij de multiprimers in ons assortiment staat vermeld voor welke ondergronden ze geschikt zijn en met wel soort verf ze overschilderbaar zijn.

Avis multiprimer

Zoekt u een multiprimer met uitstekende hechting op moeilijke ondergronden? De Avis multi primer is een universele, sneldrogende primer die geschikt is voor verzinkt staal, aluminium, zink, hout en diverse kunststoffen. Na droging geeft deze primer een sterke, gesloten laag die weerbestendig, roestwerend en krasbestendig is. Avis multiprimer wit is de perfecte ondergrond voor lichte lakken. Voor donkere lakken is deze primer in grijs verkrijgbaar.

Sikkens multiprimer

In de professionele verfbranche zijn Sikkens verven een begrip door de hoge en constante kwaliteit. Natuurlijk heeft Sikkens ook een assortiment producten voor de perfecte voorbereiding van uw schilderklus. Er zijn Sikkens multiprimers voor diverse ondergronden.

De Sikkens Redox BL multiprimer is een watergedragen multiprimer voor diverse ondergronden. Deze verf is geschikt voor veel ondergronden van metaal. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verzinkt staal, aluminium en koper. Maar de Sikkens primer kan ook gebruikt worden op diverse kunststoffen. Het is onder andere geschikt voor hard PVC en plexiglas. De primer is corrosiewerend en droogt zeer snel. De BL primer is gemaakt met watergedragen acrylaathars.

De Sikkens Redox EP multi primer is een tweecomponenten, roestwerende primer en is overschilderbaar met producten met een basis van epoxy, polyurethaan of een alkydhars.

Multi marine primer Epifanes, een ijzersterke multiprimer voor boten

Een primer voor schepen moet goed bestand zijn tegen de weersinvloeden. De multi marine primer Epifanes is een universele, één component primer voor boven de waterlijn. Deze primer kan op hout, staal, polyester, aluminium, zink en diverse andere oppervlakten gebruikt worden. U kunt het gebruiken als basis hechtprimer, maar ook als tussenlaag of als reparatieprimer.