Grondverf / primer

Verf hecht beter na het gebruik van een goede grondverf. Het egaliseert en beschermt de ondergrond. Voor het beste schildersresultaat is grondverf of primer verf dan ook essentieel. Bij Verfgroothandel.nl hebben we een groot assortiment a-merk grondverven voor alle soorten ondergronden. In het filtermenu op deze pagina selecteert u het type ondergrond dat u gaat behandelen. Gaat u iets primen dat zich altijd buiten bevindt, zoals een tuinhuisje of een boot? Selecteer dan in het filter locatie: buiten. Zo krijgt u direct alle primers en multiprimers te zien die bestand zijn tegen weer en wind. Wilt u iets verven met een korrelige of roestige ondergrond? Dan is het verstandig om eerst een goede hechtprimer aan te brengen. Hierdoor voorkomt u dat de mooie verflaag er snel vanaf bladdert.

Bekijk ook: Sikken gondverf voor buiten | Multiprimers

Sorteer op
Sikkens Alpha Primer
Hoogwaardige dekkende muurprimer voor binnen

Vanaf€ 36,93 Vanaf€ 30,52

Sikkens Alpha Primer Exterior
Hoogwaardige dekkende muurprimer voor buiten

Vanaf€ 51,43 Vanaf€ 42,50

Sikkens alpha muurfix 5 ltr
Watergedragen, transparante fixeer en hechtprimer

Vanaf€ 28,80 Vanaf€ 23,80

Sikkens Redox BL Metal Protect
Sneldrogend één-pot-systeem voor metaal binnen en buiten

Vanaf€ 39,62 Vanaf€ 32,74

Sikkens Redox BL Multi Primer
Watergedragen multiprimer / hechtprimer voor diverse materialen.

Vanaf€ 46,45 Vanaf€ 38,39

Sikkens Redox EP Multi Primer 1 ltr
Hoogwaardige primer met roestwerende eigenschappen.
Speciale prijs € 41,32 € 34,15 Adviesprijs € 66,11
Sikkens Rubbol BL Isoprimer (wit)
Watergedragen isolerende primer voor binnen en buiten.

Vanaf€ 47,88 Vanaf€ 39,57

Sikkens Rubbol BL Primer
PU versterkte, watergedragen grondverf voor binnen en buiten.

Vanaf€ 42,18 Vanaf€ 34,86

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Waterverdunbare grondverf voor binnen en buiten.

Vanaf€ 42,46 Vanaf€ 35,09

Sikkens Rubbol Primer
Grondverf voor binnen en buiten. Vervanger van de Onol.

Vanaf€ 21,94 Vanaf€ 18,13

Sikkens Rubbol Primer Express
Sneldrogende grondverf voor buiten en binnen

Vanaf€ 41,03 Vanaf€ 33,91

Sikkens Rubbol Primer Extra
Grondlak voor buiten

Vanaf€ 43,89 Vanaf€ 36,27

Südwest Acryl All-Grund U51
Universele watergedragen hechtprimer

Vanaf€ 28,10 Vanaf€ 23,22

Südwest All-Grund K51
Universele hechtprimer

Vanaf€ 27,26 Vanaf€ 22,53

Südwest All-Grund K51 Spray
Universele hechtprimer

Vanaf€ 16,14 Vanaf€ 13,34

Trimetal permaline primer 1 ltr
Vochtregulerende grondlak

Vanaf€ 41,59 Vanaf€ 34,37

Trimetal permaline primer prestige
Grond- en tussenlaag in een hoogglans verfsysteem.

Vanaf€ 47,18 Vanaf€ 38,99

Trimetal permaline snelgrond 1 ltr
Sneldrogende grondverf

Vanaf€ 41,59 Vanaf€ 34,37

Vista Boscalit Aqua Isoleergrond 1 ltr
Voor isoleren van nicotine-, roet aanslag, droge vochtvlekken en brandgeur
Speciale prijs € 34,68 € 28,66 Adviesprijs € 46,23
Vista Vistapox Hechtprimer AEH (set) 1 ltr
Twee-componenten epoxy primer
Speciale prijs € 52,71 € 43,56 Adviesprijs € 78,66

Items 21-40 van 40

per pagina

Grondverf, primer verf of multiprimer

Een primer is de eerste laag die u op de ondergrond aanbrengt. Het zorgt voor een goede hechting van de laklaag en beschermt de ondergrond. Primer verf is geschikt voor verschillende ondergronden. Er is speciale primer verf met roestwerende eigenschappen voor metaal of primer verf voor een poreuze ondergrond. Multiprimers zijn de meest innovatieve verfprimers. Ze zijn geschikt voor bijna alle ondergronden. Multi inzetbaar dus!

Een grondverf bevat grovere bestanddelen. Deze maken de oppervlakte juist egaal. Er wordt vaak met grondverf op hout gewerkt. Bij al onze producten staan deze specifieke eigenschappen vermeld. Zo kiest u op uw gemak online de beste grondlak voor uw ondergrond.

MDF grondverf

MDF is een plaat die bestaat uit samengeperste vezels, het heeft een sterk zuigende werking. Om het verbruik van de lak te verminderen, is het dus belangrijk dat u de plaat behandelt met een MDF grondverf die deze sterk zuigende werking tegengaat.

Grondverf voor buiten

Verf die u buiten wilt gaan gebruiken moet aan extra eisen voldoen. Het moet goed bestand zijn tegen de Uv-straling en de weersinvloeden. Wij hebben zowel sneldrogende grondverf op waterbasis, als grondverf op terpentinebasis die geschikt zijn voor gebruik buiten.

Heeft u een sterk poederende ondergrond, of oude verflagen die gefixeerd moeten worden? Dan is het gebruik van een goed voorstrijkmiddel aan te raden. De Sikkens Alpha Fix of de Sikkens Alpha Aqua fix zijn voorstrijkmiddelen die geschikt zijn voor buitengebruik. Na het aanbrengen van het voorstrijkmiddel, kunt u de Sikkens primer aanbrengen en het oppervlak verder afwerken.

Grondverf voor muren? Gebruik speciale primer muurverf

Gaat u onbehandelde muren verven, waarvan het materiaal een open en dus zuigende structuur heeft? Dan kunt u het beste een speciale grondverf voor muren gebruiken. Omdat niet elke muur hetzelfde is, is niet elke prime middel geschikt als muurverf. Selecteer op deze pagina handig met de filters welk type ondergrond u gaat gronden. Voor sommige muren heeft u vullende grondverf nodig. Baksteen heeft bijvoorbeeld veel kleine gaatjes. Een vullende verf is dikker, waardoor je met deze primer muurverf lekker snel klaar bent. Je hebt in mum van tijd een gladde, gegronde muur waar een mooi likje verf overheen kan.

Grondverf in verschillende kleuren

Om te zorgen dat de laklagen meteen goed dekken, is het goed om te werken met een grondlak die past bij de kleur van de lak. Grondverf wit kunt u gebruiken voor lichte kleuren lak, grijze of zwarte grondverf voor donkere kleuren. Bij de verven uit ons assortiment staat vermeld in welke kleur u deze kunt bestellen.

Professionele verf voor groothandelsprijzen

Bij Verfgroothandel.nl heeft iedereen, van doe-het-zelver tot professional, toegang tot professionele kwaliteitsverven en schildersbenodigdheden. Ons lage prijsniveau en grote assortiment topmerken hebben ervoor gezorgd dat wij een van de grootste internetaanbieders van verf zijn.

Bovenop de lage prijzen krijg u bij grote bestellingen ook staffelkorting. Deze bedragen staan vermeld op onze informatiepagina "Staffelkorting". Dit maakt het voor u extra aantrekkelijk om al uw schildersbenodigdheden, van voorstrijk, terpetine- en watergedragen grondverf en kwasten tot lakken, op één plek online te bestellen. Na bestelling zorgen wij voor een snelle afhandeling en verzending. Zo kunt u snel aan de slag met uw schilderklus!