avis aqua anti-siliconen vloeistof 0,03 ltr

Voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden.
Aanbiedingsprijs € 9,46 € 7,82 Normale Prijs € 14,56
SKU
826145
toevoeging voor watergedragen verf, om kratervorming tegen te gaan

Avis Aqua Anti-Siliconen Vloeistof voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle watergedragen lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten.

Kenmerken:
- Avis Aqua Anti- Siliconen Vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconenkit.
- Een paar druppels Avis Aqua Anti-Siliconen Vloeistof toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm.

Avis Aqua Anti-Siliconen vloeistof beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.

Beschrijving:
Avis Aqua Anti-Siliconen voorkomt kratervorming en vissenogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle watergedragen lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Avis Aqua Anti-Siliconen is ontwikkeld speciaal voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kit. Voor gebruik de flacon even schudden. Een paar druppels Avis Aqua Anti-Siliconen toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm.

Avis Aqua Anti-Siliconen beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.

Toepassing:
- Avis Aqua Anti-Siliconen is geschikt voor alle watergedragen lakken en vernissen binnen en buiten.
- Met het handige doseerpompje of druppelflesje voegt u gemakkelijk de juiste hoeveelheid toe aan de lak of vernis, vervolgens de lak of vernis even goed doorroeren.

Eigenschappen:
- Verpakking: 30 ml druppelflesjes
- Dosering 30 ml verpakking: 7 druppels op 100 ml

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:avis aqua anti-siliconen vloeistof 0,03 ltr
Loading...