International Antifouling

Al sinds International in Nederland actief is, vindt hun antifouling gretig aftrek. En dat is niet zo verwonderlijk, want de aangroeiwerende eigenschappen zijn dan ook uitstekend. En dat valt nog niet mee in een periode dat milieu-eisen steeds strenger worden. De antifouling van International voldoet uiteraard aan de Nederlandse wetgeving.

De meest gebruikte soorten zijn de zelfslijpende antifouling International Micron Plus en International Cruiser One, en tevens de hardere soort International Interspeed Extra, ze zijn koperhoudend (dus ook geschikt voor zout water).

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. international cruiser one 0,75 ltr
  international cruiser one 0,75 ltr

  voordelige antifouling voor zoet en brak water

  Aanbiedingsprijs € 33,70 € 27,85 Normale Prijs € 39,65
 2. international cruiser one 2,5 ltr
  international cruiser one 2,5 ltr

  voordelige antifouling voor zoet en brak water

  Aanbiedingsprijs € 105,71 € 87,36 Normale Prijs € 124,36
 3. international interspeed extra 0,75 ltr
  international interspeed extra 0,75 ltr harde antifouling voor zoet en zout/brak water.
  Aanbiedingsprijs € 40,76 € 33,69 Normale Prijs € 47,95
 4. international interspeed extra 2,5 ltr
  international interspeed extra 2,5 ltr

  Harde antifouling voor zoet en zout/brak water.

  Aanbiedingsprijs € 111,94 € 92,51 Normale Prijs € 149,24
 5. International Lago Racing II 0,75 ltr
  international lago racing II 0,75 ltr

  biocidevrije, harde onderwaterverf op waterbasis

  Aanbiedingsprijs € 33,14 € 27,39 Normale Prijs € 38,99
 6. international micron plus 2,5 ltr
  international micron plus / LZ 2,5 ltr

  zelfslijpende antifouling voor zoet en brak/zout water

  Aanbiedingsprijs € 112,99 € 93,38 Normale Prijs € 150,66
 7. international micron plus 0,75 ltr
  international micron plus 0,75 ltr zelfslijpende antifouling voor zoet en brak/zout water
  Aanbiedingsprijs € 41,18 € 34,03 Normale Prijs € 48,45

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aangroeiwerende antifouling van International

De antifouling van International heeft uitstekende aangroeiwerende eigenschappen. Het voldoet uiteraard aan de Nederlandse wetgeving. De meest gebruikte soorten zijn de zelfslijpende Micron Plus en de harde soort Interspeed extra, beide zijn koperhoudend (dus ook geschikt voor zout water).

 

International Cruiser One

De Cruiser One van International is een zelfslijpende 1-laags antifouling. Deze polijstende antifouling is geschikt voor zeil- en moterboten (tot 25 knopen). Het is speciaal geformuleerd om 1 seizoen te beschermen tegen aangroei in zoet en brak en water. Door de 1 laag formule bespaard u geld, tijd en moeite. Uitermate geschikt voor boten van staal, hout en polyester en kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

International Interspeed Extra

Dit is een harde antifouling leverbaar in heldere kleuren voor gebruik op zoet en brak/zout water. Het geeft een seizoen lang bescherming op zeil- en moterboten. De Interspeed Extra van International is geschikt voor alle ondergronden zelfs voor aluminium en kan tot 6 maanden voor de tewaterlating aangebracht worden. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

 

International Lago Racing II

Deze speciaal geformuleerde harde biocidevrije onderwaterverf is op waterbasis en geschikt voor gebieden met lichte tot matige aangroei. De Lago Racing van International is leverbaar in een aantal heldere kleuren die zelfs bij tewaterlating helder blijven. Het beschermt tegen mechanische beschadigingen en geeft een gladde en harde afwerking die eenvoudig te reinigen is. De Lago Racing heeft goede applicatie eigenschappen en kan zowel de een roller als een kwast aangebracht worden.

 

International Micron Plus

International Micron Plus, een polijstende antifouling en is leverbaar in heldere kleuren. Geschikt voor gebruik op zoet en brak/zout water. Geeft een seizoen lang bescherming op zeil- en moterboten (tot 25 knopen). Kan op alle ondergronden inclusief aluminium. Kan direct over de meeste typen antifouling aangebracht worden, mits deze in goede conditie zijn. Niet gebruiken in combinatie met VC17m/PTFE- houdende antifouling.

Loading...