Epifanes primers & grondverven

Epifanes is een wereldwijd bekend topmerk in verf- en aanverwante producten voor vaartuigen. Epifanes levert een breed assortiment hoogwaardige producten voor het schilderen en onderhouden van ieder schip, zowel boven als onder de waterlijn. Epifanes biedt bijvoorbeeld een breed assortiment primers. Epifanes primer, ook bekend als Epifanes grondverf, is een belangrijk product voor het onderhoud van elke boot of schip. Voor het beste eindresultaat is een goede onderlaag namelijk essentieel. Epifanes primer of grondverf dient als hechting voor de bovenlaag, zowel onder als boven de waterlijn. Daarnaast biedt grondverf of primer doorgaans bescherming tegen roest. Er is een Epifanes primer voor vrijwel elke soort materiaal. Met Epifanes primer heeft u altijd een prima basis voor schilderwerk én optimale bescherming van uw schip.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. epifanes black bottom 4 ltr
  epifanes black bottom zwarte teervervanger voor onder water

  Vanaf € 19,49 € 16,11

 2. Epifanes CR Antifouling Primer 0_75 ltr
  epifanes cr antifouling primer primer voor het onderwaterschip

  Vanaf € 25,89 € 21,40

 3. Epifanes Epoxy HB Coat 0_75 ltr
  epifanes epoxy hb coat waterdampdichte coating voor onder en boven water

  Vanaf € 31,12 € 25,72

 4. Epifanes Epoxy Primer 0_75 ltr
  epifanes epoxy primer 2-componenten primer voor boven en onder water

  Vanaf € 31,12 € 25,72

 5. Epifanes Interimcoat 0,75 ltr
  epifanes interimcoat 0,75 ltr hechtlaag op epoxy-basis, goede basis voor antifouling.
  Aanbiedingsprijs € 31,12 € 25,72 Adviesprijs € 39,91
 6. Epifanes Multi Marine Primer 0_75 ltr
  epifanes multi marine primer universele primer voor boven water

  Vanaf € 20,19 € 16,69

 7. Epifanes Poly_urethane Primer 0_75 kilo
  epifanes poly-urethane primer poly-urethane voorlak met uitstekende hechting

  Vanaf € 28,86 € 23,85

 8. Epifanes Washprimer AQ 0,5 ltr
  epifanes washprimer aq 0,5 ltr dunne transparante hechtprimer voor zink en non-ferro materiaal. Voor boven en onder water
  Aanbiedingsprijs € 17,87 € 14,77 Adviesprijs € 22,91
 9. Werdol Grondverf 0_75 ltr
  Werdol Grondverf

  Grondverf voor kaal hout, binnen en buiten

  Vanaf € 12,79 € 10,57

 10. epifanes werdol metalprimer 2 ltr
  werdol metalprimer roestwerende grondverf voor binnen en buiten

  Vanaf € 17,16 € 14,18

 11. epifanes werdol witte menie 0_75 ltr
  werdol witte menie

  roestwerende grondverf voor binnen en buiten

  Vanaf € 40,33 € 33,33

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Epifanes Multi Marine Primer

De Epifanes Multi Marine Primer is een veel gebruikte primer voor boven de waterlijn. Deze primer hecht prima op de meeste ondergronden. De Multi Marine Primer Epifanes is roestwerend en is makkelijk over te schilderen met bijvoorbeeld 1- of 2-componenten aflak. Wilt u Epifanes Multi Marine Primer verdunnen? Dat kan prima, voeg de verdunning toe na het oproeren. De hoeveelheid verdunner is afhankelijk van de temperatuur van zowel het product als de omgeving.

Epifanes CR Primer of Epifanes Antifouling Primer

Voor schilderen onder de waterlijn is de Epifanes CR Antifouling Primer een aanrader. Epifanes Antifouling Primer kunt u ook gebruiken als sealer, bijvoorbeeld over oude antifouling lagen. Epifanes CR Primer is gemaakt op basis van chloorrubber. Het is sneldrogend en na zo’n 24 uur – dit hangt deels van de temperatuur af – overschilderbaar. Epifanes CR Primer is toe te passen op onder andere staal, hout, aluminium en polyester. Wanneer Epifanes CR Primer voldoende dik is aangebracht heeft het een conserverende en roestwerende werking.

Epifanes Epoxy Primer voor zowel onder als boven de waterlijn

Epifanes Epoxy Primer is een 2-componenten primer op basis van epoxyhars en zinkfosfaat. Met deze Epifanes primer die geschikt is voor hout, polyester, staal en aluminium bereikt u een uitstekend vullende grondlaag. Het is geschikt voor gebruik op diverse ondergronden zowel onder als boven de waterlijn. Epoxy Primer is een perfecte oplossing als hechtende en vullende grondlaag in 2-componenten verfsystemen. Deze Epifanes primer is zowel binnen als buiten, onder en boven de waterlijn te gebruiken. Het hecht bijvoorbeeld uitstekend op polyester, hout, staal en aluminium. U kunt het ook toepassen bij onderhoud van bestaande epoxysystemen. Na aanbrengen van de primer kan er overgeschilderd worden met alle 2-componenten producten van Epifanes.

Epifanes Underwaterprimer

Epifanes Underwaterprimer biedt een uitstekende beschermende coating voor staal-, hout- en polyesterdelen onder de waterlijn. Daarbij is Underwaterprimer zeer geschikt voor onderhoud en reparatie van bestaande materialen en staat garant voor een uitstekende anti-roestwerking. Epifanes onderwater primer is geschikt voor zowel nieuw werk op bijvoorbeeld staal en hout, als voor reparatie en onderhoud van bestaande lagen onder de waterlijn.

Loading...