Epifanes Plamuur & Verdunning

Om een strak en glad uiterlijk van uw vaartuig te bereiken zijn fillers en plamuren onontbeerlijk. Voor de verfproducten van Epifanes kan Verfgroothandel u de bijbehorende Epifanes verdunning en Epifanes plamuur leveren. Hoewel de meeste 1-component aflakken ook met een goede terpentine verdunt kunnen worden, raadt Epifanes hier toch hun eigen Epifanes Verfverdunning voor aan. Dit, omdat dan zeker is dat u een zuivere verdunning gebruikt, iets dat niet altijd het geval is met terpentine. Veel andere producten hebben een specifieke verdunner nodig, zeker 2-componenten verven en onderwater-coatings. Raadpleeg hiervoor het technisch documentatieblad van het product. Wat Epifanes plamuren betreft, gebruik voor onder water altijd een epoxyplamuur, zoals de Epifanes Epoxy Filler 1500 of de Epoxy Finishing Filler. Lees onze uitgebreide productbeschrijvingen van de Epifanes plamuur producten altijd door. Zo weet u zeker of de betreffende Epifanes plamuur geschikt is voor uw vaartuig.

Bekijk ook: Epifanes Poly Urethane | Epifanes polyester plamuur | Epifanes Epoxy Filler 1500

Sorteer op
Epifanes 1-C Spuitverdunning 1 ltr
Spuitverdunning voor 1-component aflak en primers
Speciale prijs € 10,95 € 9,05 Adviesprijs € 12,31
Epifanes Combiplamuur
Plamuur

Vanaf€ 7,33 Vanaf€ 6,06

Epifanes epoxy finishing filler 0,75 kg
Fijne afwerkplamuur op epoxy basis. Voor boven en onder water.
Speciale prijs € 33,93 € 28,04 Adviesprijs € 43,50
Epifanes Epoxy Filler 1500
Epoxyplamuur

Vanaf€ 35,40 Vanaf€ 29,26

Epifanes Poly-urethane Kwastverdunning 0,5 ltr
Epifanes poly-urethane kwastverdunning
Speciale prijs € 13,60 € 11,24 Adviesprijs € 15,29
Epifanes Poly-urethane Kwastverdunning 1 ltr
Epifanes poly-urethane kwastverdunning
Speciale prijs € 20,55 € 16,98 Adviesprijs € 23,10
Epifanes Poly-urethane Spuitverdunning 1 ltr
Epifanes poly-urethane spuitverdunning
Speciale prijs € 20,55 € 16,98 Adviesprijs € 23,10
Epifanes Polyester
Polyesterplamuur

Vanaf€ 14,05 Vanaf€ 11,61

Epifanes Thinner D-601 1 ltr
Epifanes thinner D-601 1 ltr
Speciale prijs € 17,25 € 14,26 Adviesprijs € 19,40
Epifanes Verdunning D-100 1 ltr
Epifanes verdunning D-100 1 ltr
Speciale prijs € 15,04 € 12,43 Adviesprijs € 16,90
Epifanes Verdunning voor PP vernis Extra 1 ltr
Verdunning voor pp vernis extra 1 ltr
Speciale prijs € 19,57 € 16,17 Adviesprijs € 22,00
Epifanes Verfverdunning 1 ltr
Universele verdunner voor 1-component verf en lak
Speciale prijs € 10,95 € 9,05 Adviesprijs € 12,31

12 items

per pagina

Epifanes epoxy filler 1500

De Epifanes Epoxy Plamuur is een tweecomponenten Epifanes plamuur op basis van epoxyhars voor toepassing op hout, staal, aluminium en polyester. Deze Epifanes filler is geschikt om één- en tweecomponenten verfsystemen te bewerken. U kunt er grotere beschadigingen mee repareren door lagen van maximaal 1,5 cm per keer aan te brengen of kleine defecten en krassen met een dunne laag wegwerken. Voor de afwerking zijn zowel één- als tweecomponenten verven geschikt.

Epifanes polyester plamuur

Deze op semi-flexibele polyesterhars gebaseerde Epifanes plamuur kan direct op polyester aangebracht worden. Hij heeft een hoog vullend vermogen en kan gebruikt worden voor kleine beschadigingen boven de waterlijn. U kunt Epifanes polyester plamuur overschilderen met alle één- en tweecomponenten verf van Epifanes.

Epifanes poly urethane kwast- en spuitverdunning

Epifanes poly urethane jachtlak kan het beste met de Epifanes kwast- of spuitverdunning aangelengd worden. Voor een kwastverdunning kunt u tot 10% van dit product aan de lak toevoegen. Dit product is ook geschikt als verdunning voor de Epifanes PP Vernis Extra. Het verdunningspercentage voor de spuitverdunning zijn afhankelijk van het spuitsysteem en instellingen van de apparatuur.

Epifanes verdunner

 • Epifanes Thinner
  Bij het met een kwast, roller of verfspuit aanbrengen van Epifanes epoxy producten is de Epifanes Thinner D-601 het aangewezen product. Om een betere hechting voor een nieuwe epoxylaag te verkrijgen kunt u deze thinner voor het week maken van de oude verflagen inzetten.
 • Epifanes Verdunning D-100
  Voor verdunning van Epifanes Copper-Cruise, Epifanes Foul-Away, Epifanes Underwaterprimer, Epifanes CR Antifouling en Werdol Silverpaint is dit het perfecte verdunningsmiddel.
 • Epifanes Verdunning voor PP Vernis Extra
  Dit is een verdunning speciaal ontwikkeld voor de Epifanes PP Vernis Extra. In te zetten bij kwast- of spuitverwerking. Ook te gebruiken voor het ontvetten van staal en teakhout.
 • Epifanes Verfverdunning
  Deze dubbel gedestilleerde verfverdunning is zeer zuiver en geschikt voor de meeste ééncomponenten bootprimers en aflakken.
 • Epifanes 1c spuitverdunning
  Voor ééncomponent primers en aflakken is de Epifanes 1 c spuitverdunning het juiste product. Het kan ook gebruikt worden voor het ontvetten van hout en van bestaande vernis- en laklagen. Deze verdunning kan ook bij een kwastverwerking van Epifanes Underwaterprimer en Epifanes Black Bottom toegepast worden.

Epifanes plamuur en verdunner kopen bij Verfgroothandel

Onze grootste expertise is het segment bootverf en bootbehandelproducten. Gaat u Epifanes Plamuur of verdunner kopen? Lees dan onze uitgebreide productbeschrijvingen, zodat u goed geïnformeerd bent over de toepasbaarheid van het product. Wij leveren Epifanes plamuur en diverse verdunners tegen de laagste online prijzen. Particulieren en bedrijven profiteren van groothandelsprijzen en een snelle levering. Bestelt u voor 16:00 uur, dan verzenden wij uw bestelling nog dezelfde werkdag.