Epifanes bootlak

Neerlands trots voor binnenvaart en pleziervaart; Epifanes, no-nonsense verf uit ons eigen land. Het meest bekend is uiteraard de Epifanes blanke bootlak, een klassieke blanke lak met uv-filter die mooi uitvloeit. Maar ze hebben meer dan dat, ook de Epifanes Bootlak in kleur, de hardere Monourethane, en de tegenwoordig veel gebruikte Multi Marine Primer zijn topproducten. Daarnaast is de prijs scherp, u krijgt zeker waar voor uw geld. Uiteraard geldt ook voor dit merk bij Verfgroothandel.nl; de levering is snel, want de producten komen uit eigen voorraad!

 

 

Producten 1-20 van 103

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Epifanes 1-C Spuitverdunning 1 ltr
  epifanes 1-c spuitverdunning 1 ltr spuitverdunning voor 1-component aflak en primers
  Aanbiedingsprijs € 8,36 € 6,91 Normale Prijs € 9,40
 2. Epifanes Aluminium HB
  epifanes aluminium hr 1 ltr hittebestendige verf (tot 1000 graden Celcius)
  Aanbiedingsprijs € 22,99 € 19,00 Normale Prijs € 27,70
 3. epifanes antislippoeder
  epifanes antislippoeder 20 gram fijn antislippoeder om door de verf te roeren, voor een stroef oppervlak.
  Aanbiedingsprijs € 6,72 € 5,55 Normale Prijs € 8,09
 4. epifanes antislipverf 2 ltr
  epifanes antislipverf (212 grijs) 2 ltr stroeve antislipverf voor loopdekken
  Aanbiedingsprijs € 56,69 € 46,85 Normale Prijs € 68,30
 5. Epifanes Antislipverf 0,75 ltr
  epifanes antislipverf 0,75 ltr stroeve afwerking voor loopdekken
  Aanbiedingsprijs € 22,32 € 18,45 Normale Prijs € 26,90
 6. epifanes aqua marine interieurvernis
  epifanes aqua marine interieurvernis 1 ltr krasvaste één-component interieurvernis op waterbasis
  Aanbiedingsprijs € 30,38 € 25,11 Normale Prijs € 36,60
 7. Epifanes Bilge verf 0,75 ltr
  epifanes bilge verf 0,75 ltr harde zijdeglans verf voor binnen
  Aanbiedingsprijs € 18,26 € 15,09 Normale Prijs € 22,00
 8. Epifanes Black Bottom 1 ltr
  epifanes black bottom 1 ltr zwarte teervervanger voor onder water
  Aanbiedingsprijs € 17,68 € 14,61 Normale Prijs € 21,30
 9. epifanes black bottom 4 ltr
  epifanes black bottom 4 ltr zwarte teervervanger voor onder water
  Aanbiedingsprijs € 54,79 € 45,28 Normale Prijs € 66,01
 10. epifanes blanke bootlak
  epifanes blanke bootlak 0,25 ltr klassieke blanke hoogglanslak voor binnen en buiten
  Aanbiedingsprijs € 8,39 € 6,93 Normale Prijs € 10,10
 11. epifanes blanke bootlak 0,5 ltr
  epifanes blanke bootlak 0,5 ltr klassieke blanke hoogglanslak voor binnen en buiten
  Aanbiedingsprijs € 13,61 € 11,25 Normale Prijs € 16,40
 12. epifanes blanke bootlak 1 ltr
  epifanes blanke bootlak 1 ltr klassieke blanke hoogglanslak voor binnen en buiten
  Aanbiedingsprijs € 24,82 € 20,51 Normale Prijs € 29,90
 13. epifanes blanke lak 5 liter
  epifanes blanke bootlak 5 liter klassieke blanke hoogglanslak voor binnen en buiten
  Aanbiedingsprijs € 121,51 € 100,42 Normale Prijs € 146,40
 14. Epifanes Bootlak Kleur 0,75 ltr
  epifanes bootlak kleur 0,75 ltr

  Zeer hoogglanzende, één-component klassieke jachtlak.


  Aanbiedingsprijs € 19,01 € 15,71 Normale Prijs € 22,91
 15. epifanes bootlak kleur 2 ltr
  epifanes bootlak kleur 2 ltr Zeer hoogglanzende, één-component klassieke jachtlak.
  Aanbiedingsprijs € 48,88 € 40,40 Normale Prijs € 58,90
 16. Epifanes Combiplamuur
  epifanes combi plamuur (tube) 0,22 kg 1-componenten plamuur voor boven water.
  Aanbiedingsprijs € 6,56 € 5,42 Normale Prijs € 7,90
 17. epifanes combi plamuur 800 gr
  epifanes combi plamuur 0,8 kg 1-componenten plamuur voor boven water.
  Aanbiedingsprijs € 14,19 € 11,73 Normale Prijs € 17,10
 18. Epifanes Copper Cruise 0,75 ltr
  epifanes copper cruise 0,75 ltr koperhoudende antifouling voor zoet en zout water
  Aanbiedingsprijs € 29,12 € 24,07 Normale Prijs € 35,09
 19. epifanes copper cruise 2,5 ltr
  epifanes copper cruise 2,5 ltr

  koperhoudende antifouling voor zoet en zout water

  € 77,50 € 64,05
 20. epifanes copper cruise 5 ltr
  epifanes copper cruise 5 ltr

  koperhoudende antifouling voor zoet en zout water

  € 121,00 € 100,00

Producten 1-20 van 103

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hulp nodig bij het kiezen van Epifanes bootlak?

Als sinds 1902 worden de Epifanes jachtlakken vervaardigd, Epifanes levert een compleet assortiment jachtlakken voor zowel onder als boven de waterlijn in een- en tweecomponent systemen. Door de mooie vloeiing, bolle glans, lange levensduur en zeer prettige verwerking is het een geroemd merk over de hele wereld voor professionele botenbouwers maar ook particuliere gebruikers. Verfgroothandel.nl heeft een heel groot assortiment Epifanes en is officiëel dealer. Wij verkopen de producten voordelig geprijsd. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste versie? Hieronder lichten we een aantal specifieke producten uit:

 

Epifanes Copper Cruise antifouling:

Deze effectief werkende high performance antifouling is koper- en biocide houdend. Geschikt voor alle type schepen, varend tot 30 knopen (50 km/u). Een effectieve en efficiënte zelfslijpende antifouling gecombineerd met een hard schrobbaar oppervlak maakt deze sterke Epifanes Copper Cruise een langdurig aangroeiwerende werkende laag aan op schepen, geschikt op zoet, brak en/of zout watergebieden. Kan worden aangebracht over een goed hechtende harde en zelfslijpende antifouling en op polyester, stalen en houten onderwaterschepen. Deze antifouling is leverbaar in de kleuren zwart, donkerblauw, lichtblauw, roodbruin, rood en gebroken wit. Perfect aan te brengen met kwast en nylon vachttrol.

 

Epifanes Foul-Away antifouling:

De Foul-Away bevat geen koper, koperverbindingen of tin maar is een aangroeiwerende, zelfslijpende onderwaterverf op basis van gemodificeerde harsen. Het schip blijft glad door de zelfslijpende werking. Zonder gevaar kan deze antifouling worden toegepast voor galvanische corrosie op aluminium en andere metalen. Zonder problemen kan Epifanes Foul-Away tot 6 maanden voor de tewaterlating worden aangebracht. Als het schip voor langere tijd uit het water is wordt deze niet nadelig beïnvloed door de eigenschappen van deze onderwaterverf. Geschikt voor polyester, aluminium, hout en staal met de juiste primers. De Antifouling is geschikt voor zoet water en een tijdelijk verblijf op zout water. Voor het overschilderen van bestaande chloorrubber, vinyl- en bestaande (koperhoudende) zelfslijpende antifoulings is dit een kopervrije oplossing. De kleuren die leverbaar zijn: Rood, roodbruin, licht blauw, donker blauw, wit, groen en zwart.

 

Epifanes Epoxy Primer:

Deze primer is roestwerend en tweecomponenten op basis van zinksulfaat en epoxyhars. Een goede vulling en goed schuurbaar. Dit tweecomponenten systeem is een vullende grondlaag voor buiten en binnen op aluminium en staal, boven en onder de waterlijn. Geschikt voor het overschilderen met alle Epifanes Tweecomponenten producten (zoals de Poly-urethane primer en aflak boven de waterlijn, de Epoxy HB Coat of Interemcoat onder de waterlijn). Op te brengen met roller, kwast en spuit.

 

Epifanes Multi Marine Primer:

Multi Marine is een “alles-in-een” ééncomponent Primer welke universeel toepasbaar is. Deze primer geschikt voor boven de waterlijn en combineert alle eigenschappen van afzonderlijke primers en deze voor diverse ondergrondem combineert. Sneldrogend en goed schuurbaar Epifanes Multi Marine primer heeft een hoog dekkend vermogen, uitstekende roestwering op staal en goed vullende eigenschappen op hout. Multi inzetbaar als tussenprimer en basis hechtprimer boven de waterlijn op staal, polyester, hout, aluminium, zink, verzinkt metaal en overige harde kunststoffen (PVC) tevens te gebruiken als reparatieprimer over bestaande verf en een- en tweecomponenten primers. Ook aan te brengen over ontvette, uitgeharde en grof geschuurde epoxy lagen. Als schakellaag voor overgang van een ééncomponent verfsysteem naar een tweecomponent verfsysteem en omgekeerd is deze primer ook geschikt. Leverbaar in de kleuren grijs en wit. Aanbrengen met een roller heeft de voorkeur.

 

Epifanes Interimcoat:

Een twee-componenten /intermediate coat op basis van vinyl- en epoxyhars. Epifanes Interimcoat heeft een goede slagvastheid en hechtingseigenschappen en is overschilderbaar met alle typen verven (een- en twee-componenten). Deze interimcoat bevat kwarts en daardoor heeft het een grof oppervlak met uitstekende mechanische hechting voor de volgende lagen en daarom hoeft u deze niet te schuren. Aan te brengen boven- en onder de waterlijn en deze algemene hechtlaag is voor buiten en binnen. Dit product een uitstekende hechtlaag voor diverse soorten antifouling, ongeacht het merk, op twee-componenten (epoxy) en op polyester ondergronden. Het is een afsluitende laag over epoxysystemen. Voor het verwerken van deze coat kunt u gebruik maken van een roller, spuit en kwast.

 

Epifanes Epoxy Filler 1500:

De Epoxy Filler 1500 is een watervaste, krimpvrije en zeer dichte twee-componenten plamuur op basis van epoxyhars. Aan te brengen boven- en onder de waterlijn op polyester, aluminium, staal en hout. Voor gebruik de twee componenten eerst afzonderlijk en daarna tezamen intensief mengen en is daarna in een bewerking tot max. 1,5 cm worden aangebracht. Deze epoxy-plamuur wordt in het algemeen in een twee-component verfsysteem gebruikt maar meer en meer wordt het ook in een een-component systeem verwerkt dit dan in combinatie met Multi Marine Primer. Als u reparaties heeft uitgevoerd met Epifanes Epoxy Filler 1500 kunt u de reparatievlekken direct behandelen met een ééncomponent aflak of primer. Het advies op grote vlakken is dat er eerst een laag Poly-urethane aflak aan te brengen en daarna met een ééncomponent verf af te lakken. Aanbrengen met een plamuurmes.

 

Epifanes Mono-urethane:

Een hoogglans ééncomponent aflak welke slijtvast, zeer goede buitenduurzaamheid en water- en weerbestendig is. Epifanes Mono-urethane is op basis van lichtechte pigmenten en een luchtdrogende urethaanhars hierdoor heeft deze aflak een hoge kleur- en dekkracht en lang glansbehoud en kenmerkt zich door een snelle initiële doorharding. Toepasbaar buiten en binnen boven de waterlijn voor nieuw werk op polyester, aluminium, staal en hout. In combinatie met geschikte primers of op voorbehandeld polyester. Leverbaar in 17 standaard kleuren en in afwijkende kleuren.

 

Epifanes Blanke Bootlak:

Een klassieke, ééncomponent hoogglanzende jachtvernis op basis van alkydhars, houtolie en fenol. Epifanes Blanke Bootlak heeft een optimale vloeiing en een zeer hoge water- en weerbestendigheid een hoge bolle glans en een langdurig glansbehoud zelfs in tropische klimaten. Met het ingebouwde extra ultraviolet filter wordt het hout optimaal tegen verkleuring door zonlicht beschermt. De vernis scheurt niet op werkend hout door zijn bijzonder hoog elastisch vermogen. De blanke bootlak kan worden gebruikt op massief kaal hout (bijv. meranti, oregon pine, mahonie), nieuw werk, hechthout binnen en buiten boven de waterlijn. Ongeacht het merk kan het voor onderhoud aangebracht worden op bestaande, intacte één- en tweecomponent vernissytemen. Deze hoogglans bootlak is leverbaar in 0,25, 0,5, 1 en 5 liter.

 

Epifanes Bootlak (kleur):

Deze klassieke dekkende bootlak is leverbaar in 46 standaardkleuren. Epifanes Bootlak is een ééncomponent, zeer hoogglanzende jachtlak op basis van lichtechte pigmenten en alkydhars. De voordelen van deze bootlak zijn dat deze optimaal vloeiend is en een hoge kleur- en dekkracht een zeer goede buitenduurzaamheid, water- en weerbestendig, lang glansbehoud en een zeer goede buitenduurzaamheid. Geschikt voor gebruik op polyester, aluminium, hout en staal, buiten en binnen boven de waterlijn in combinatie met de geschikte primer (bijv. de Multi Marine Primer) en voor onderhoud van ééncomponent aflakken, ongeacht het merk.

Loading...