Epifanes bootlak blank

Epifanes Bootlak Blank is een klassieke lak die een mooie glans en een uitstekende kwaliteit deklaag geeft. De lak is makkelijk aan te brengen en vloeit prima uit. Epifanes Bootlak Blank is een uitstekende keuze om uw of jacht of ander vaartuig af te werken met een fraaie en beschermende laklaag. Epifanes Bootlak Blank is een topproduct van Epifanes, het bekende Nederlandse merk dat al sinds 1902 kwaliteitsverf, lak en andere producten biedt voor jachten en andere vaartuigen. De producten van Epifanes zijn wereldwijd bekend bij zowel particulieren als professionals door de gebruikersvriendelijke verwerking en de lange levensduur. Het assortiment van Epifanes bestaat uit producten voor boven en onder de waterlijn, en in één- en tweecomponent systemen, zoals de Epifanes 2 componenten blanke lak. Er is altijd een Epifanes Bootlak blank die perfect bij uw boot past.

Bekijk ook: Epifanes hardhoutolievernis | Epifanes 2 componenten lak

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. epifanes aqua marine interieurvernis
  epifanes aqua marine interieurvernis 1 ltr krasvaste één-component interieurvernis op waterbasis
  Aanbiedingsprijs € 31,21 € 25,79 Adviesprijs € 40,00
 2. Epifanes Mahoniebeits 0,5 ltr
  epifanes mahoniebeits 0,5 ltr inkleurbeits voor op kaal hout, of vermengd met blanke lak.
  Aanbiedingsprijs € 17,32 € 14,31 Adviesprijs € 22,20
 3. Epifanes PP Vernis Extra (set) 2 ltr
  epifanes pp vernis extra (set) 2 ltr blanke grond- en aflak op basis van poly-urethaan. Uitstekende vulling, taai en elastisch.
  Aanbiedingsprijs € 82,05 € 67,81 Adviesprijs € 105,20
 4. Epifanes Rapidclear 0,75 ltr
  epifanes rapidclear 0,75 ltr blanke sneldrogende lak voor binnen en buiten.
  Aanbiedingsprijs € 29,63 € 24,49 Adviesprijs € 37,99
 5. Epifanes Rapidcoat 0,75 ltr
  epifanes rapidcoat 0,75 ltr licht inkleurende lak voor binnen en buiten. Sneldrogend.
  Aanbiedingsprijs € 29,63 € 24,49 Adviesprijs € 37,99
 6. Epifanes Teak Oil Sealer 1 ltr
  epifanes teak oil sealer 1 ltr verduurzamer voor vettig hout zoals teak, voorkomt vergrijzing.
  Aanbiedingsprijs € 19,49 € 16,11 Adviesprijs € 25,00
 7. epifanes Teakbeits 0,5 ltr
  epifanes Teakbeits 0,5 ltr

  inkleurbeits voor op kaal hout, of vermengd met blanke lak

  Aanbiedingsprijs € 16,61 € 13,73 Adviesprijs € 21,30

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De eigenschappen van Epifanes blanke bootlak vernis

Epifanes Bootlak Blank heeft een aantal praktische eigenschappen die het tot een perfecte keuze voor de afwerking van elk vaartuig maakt. Zo heeft deze blanke lak een hoog elastisch vermogen, waardoor het niet gaat scheuren wanneer u het op werkend hout aanbrengt. De blanke lak van Epifanes vloeit optimaal uit en geeft een hoge bolle glans. Het biedt uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, bijvoorbeeld neerslag en vrieskou. Epifanes blanke lak voorkomt ook verkleuring door uv-straling, doordat de lak ultraviolet filter ingrediënten bevat. Zo zorgt Epifanes Bootlak blank voor een lange levensduur, en een lang glansbehoud.

Toepassing van Epifanes Bootlak Blank

Epifanes Blanke Bootlak is geschikt voor zowel nieuw werk als onderhoud, en voor zowel onder als boven de waterlijn. U kunt het aanbrengen op kaal hout, zoals meranti, mahonie, oregon pine en nog veel meer. Daarnaast is Epifanes Blanke Bootlak een perfecte keuze voor onderhoud van bestaande vernislagen. Dit geldt zowel voor één- als twee componenten systemen, ongeacht het merk. Wilt u de lak die u kunt verdunnen? Gebruik dan Epifanes Blanke Bootlak Vernis en verdun deze met Epifanes verfverdunning. Epifanes bootlak is overschilderbaar na zo’n 24 uur, uitgaande van een omgevingstemperatuur van ongeveer 20 graden. Een liter blanke Epifanes lak is goed voor ongeveer 14 vierkante meter. Vermijd het aanbrengen van bootlak in de volle zon. Dan kan er namelijk snelle verdamping plaatsvinden, wat een goede vloeiing van de lak hindert.

Epifanes 2 componenten lak

Epifanes blanke lak is ook verkrijgbaar in 2 componenten uitvoering. Deze epifanes Bootlak 2 componenten onderscheidt zich door hoge duurzaamheid, kras-, stoot- en slijtvastheid, zeer goede weer- en waterbestendigheid en langdurig glansbehoud.

Loading...