Sikkens muurverf

Muurverf is in liters tegenwoordig wel de meest verkochte verf. Bij Verfgroothandel hebben we een groot aanbod in merken, maar de Sikkens verf is bij veel muurschilders een favoriet. Voornamelijk de professionele schilders bestellen veelvuldig Sikkens muurverf bij ons. Wat veel mensen niet weten is dat er een enorm kwaliteitsverschil zit tussen de verschillende soorten muurverf. Dit onderscheidt komt tot uiting in dekking, afwasbaarheid en eventuele buitenduurzaamheid. Sikkens muurverf is geen budget verf, maar biedt een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. De Sikkens Alpha Projecttex is een kwalitatief goede muurverf voor een zeer redelijke prijs, die dan ook goed dekt. Een echte topper voor binnen (nog beter dekkend, en beter afwasbaar) is de Sikkens Alpha Pure mat. Deze Sikkens muurverf heeft een kalkmat-eindresultaat, waarmee je iedere muur een stijlvolle uitstraling geeft. En met de Sikkens muurverven voor buiten haalt u zomaar 10 jaar buitenduurzaamheid.

Populaire Sikkens muurverf: Sikkens Alphacryl Pure Mat SF | Sikkens Alpha Projecttex | Sikkens muurverf voor buiten

Sorteer op
Sikkens alpha si 10 liter
Transparante muurcoating voor buiten
Speciale prijs € 160,60 € 132,73 Adviesprijs € 267,68
Sikkens Alpha Humitex SF
Gladde muurverf voor vochtige ruimten. LET OP: Alleen leverbaar in wit en lichte kleuren.

Vanaf€ 105,17 Vanaf€ 86,92

Sikkens alphacryl plafond 10 ltr
Extreem matte muur- en plafondverf met een lange open tijd

Vanaf€ 47,43 Vanaf€ 39,20

Sikkens Alpha Projecttex
Matte, zeer goed dekkende muurverf

Vanaf€ 30,66 Vanaf€ 25,34

Sikkens Alpha Rezisto AntiMarks Muurverf
Matte muurverf, voorkomt strepen en vegen.

Vanaf€ 25,02 Vanaf€ 20,68

Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean
Matte extreem goed te reinigen binnenmuurverf.

Vanaf€ 20,34 Vanaf€ 16,81

Sikkens Alpha Sanocryl 10 ltr
Bacteriebestendige muurverf voor binnen, zeer goed reinigbaar
Speciale prijs € 249,51 € 206,21 Adviesprijs € 415,86
Sikkens Alpha Topcoat
Top kwaliteit, gladde muurverf voor buiten. Leverbaar in wit en kleuren.

Vanaf€ 176,64 Vanaf€ 145,98

Sikkens Alpha Topcoat Flex
Scheuroverbruggende gladde verf voor buiten. Leverbaar in wit en lichte kleuren.

Vanaf€ 368,49 Vanaf€ 304,54

Sikkens Alphacryl Easy Spray 10 ltr
Verspuitbare, matte, schrobvaste, muur- en plafondverf voor binnen. Alleen wit en lichte kleuren.
Speciale prijs € 138,17 € 114,19 Adviesprijs € 230,28
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Schrobvaste, oplosmiddelvrije binnenmuurverf.

Vanaf€ 25,02 Vanaf€ 20,68

Sikkens Alphaloxan
Gladde muurverf voor buiten met een groot ademend vermogen

Vanaf€ 91,67 Vanaf€ 75,76

Sikkens Alphaloxan Flex
Open en elastische verf voor renovatie van pleisters op gevelisolatie. 

Vanaf€ 100,10 Vanaf€ 82,73

Sikkens Alphatex IQ
Zijdeglanzende muurverf voor  buiten, schrobvast.

Vanaf€ 22,12 Vanaf€ 18,28

Sikkens Alphatex IQ mat
Schrobvaste, matte muurverf voor binnen en buiten.

Vanaf€ 25,31 Vanaf€ 20,92

Sikkens alphatex satin sf
Zijdeglans muurverf voor binnen.

Vanaf€ 201,95 Vanaf€ 166,90

Sikkens Alphatex SF
Schrobvaste, goed dekkende muurverf voor binnen, mat. 

Vanaf€ 26,47 Vanaf€ 21,88

Sikkens Wapex 660
2-componenten watergedragen epoxy-coating voor binnen, voor vloeren en muren.

Vanaf€ 51,97 Vanaf€ 42,95

Sikkens Wapex 660 Mat
2-componenten watergedragen epoxy-coating voor binnen, voor vloeren en muren.

Vanaf€ 54,17 Vanaf€ 44,77

19 items

per pagina

Sikkens muurverf: een duurzame verf voor uw wanden

Sikkens muurverf is van een kwalitatief, zeer hoog niveau. Ja, het is inderdaad duurder dan een latex van de bouwmarkt, maar alle waar is naar zijn geld. Verschillen in muurverf uiten zich onder andere in een betere dekking (is minder lagen, dus minder werk en minder materiaal), betere afneembaar (makkelijk als je een vervelende vlieg plet) en een hoger rendement per liter (is weer minder materiaal).

Sikkens muurverf voor binnen en buiten

Voor elk project is er wel een muurverf van Sikkens.

 • Sikkens buitenmuurverf
  Een Sikkens muurverf voor buiten, zoals de Sikkens Alpha Topcoat kan zomaar 10 jaar mee! Wij leveren deze Sikkens muurverf in 10 liter en 5 liter en in alle Sikkens verf kleuren. Populaire kleuren zijn de sikkens grijs groen muurverf. Sikkens muurverf grijsgroen is een kleur die bijna overal bij past.
 • Voordelige muurverf van Sikkens
  Moet het goed, maar hoeft de schrobkwaliteit niet van het hoogste niveau te zijn? Dan is de Sikkens Alpha Projecttex een uitstekende en betaalbare keuze. De Sikkens Projecttex is een zeer dekkende muurverf en is schrobvast volgens EN 13300, klasse 2.
 • Sikkens afwasbare muurverf
  Stel je hogere eisen aan afwasbaarheid, dan neem je de Sikkens Alphatex of de Sikkens Alphacryl Pure mat SF. Deze Sikkens afwasbare muurverf is ook gebruikt bij de laatste verbouwing van het Rijksmuseum. Hierdoor is met name de Sikkens Rijks groen muurverf enorm populair geworden. Vette vingers of vegen op de wanden? Je neemt het zo even af met een vochtig doekje, zonder de verflaag aan te tasten.
 • Sikkens binnenmuurverf
  Onze binnenmuren hebben ook veel te doorstaan. Vieze schoenen tegen de wanden in de gang en vetspetters tegen de keukenmuur bijvoorbeeld. Voor extra afwasbaarheid in de keuken, neem de Sikkens Alpha Rezisto mat binnenmuurverf.
 • Sikkens plafondverf
  Zogenaamde ‘spack ’plafonds zuigen enorm; dit zorgt voor banen na het rollen. Hiervoor heeft Sikkens de Alphacryl Plafond, voor een mooi egaal resultaat. En ook deze plafondverf is uiteraard leverbaar in alle Sikkens muurverf kleuren. Voer de gewenste kleurcode in op de productpagina. Weet u de kleurcode niet? De Sikkens kleurenwaaier kan u helpen om de juiste muurverfkleur en bijbehorende code uit te zoeken.
 • Sikkens badkamermuurverf
  Wil je de (vochtige) badkamer aanpakken, dan is de muurverf Sikkens Alpha Humitex het juiste product. Dit is een gladde muurverf speciaal voor vochtige ruimten. Deze verf is alleen leverbaar in wit en lichte Sikkens kleuren, zoals de Sikkens muurverf 9010.
 • Sikkens voorbehandeling
  Vergeet ook de voorbehandeling niet. Voor diverse ondergronden zijn er speciale producten, zoals de Alpha Muurfix, voor zuigende ondergronden.

Soorten Sikkens muurverf

Sikkens heeft verschillende soorten muurverf in het assortiment die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Hieronder staan enkele soorten Sikkens muurverf en hun kenmerken:

 • Sikkens Alpha Humitex
  Dit is een matte muurverf die geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders. De verf is schimmelbestendig en heeft een hoge dekkracht.

 • Sikkens Alpha Isolux
  Dit is een isolerende muurverf die geschikt is voor het overschilderen van nicotine-, roet- en vochtplekken op muren en plafonds. De verf heeft een goede dekkracht en is makkelijk te verwerken.

 • Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat
  Dit is een matte muurverf die speciaal ontwikkeld is voor spackplafonds. De verf is makkelijk te verwerken, heeft een goede dekkracht en een lange opentijd; geen banen dus!

 • Sikkens Alpha Projecttex
  Dit is een universele matte muurverf die geschikt is voor binnenmuren en plafonds die weinig te verduren hebben. De verf heeft een goede dekkracht en is makkelijk te verwerken.

 • Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean / Anti Marks
  Dit is een matte muurverf die geschikt is voor binnenmuren die veel te verduren hebben, zoals keukens en kinderkamers. De verf is goed afwasbaar en heeft een hoge dekkracht.

 • Sikkens Alpha Sanocryl
  Dit is een schimmelbestendige muurverf die geschikt is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders. De verf heeft een matte afwerking en is makkelijk te verwerken.

 • Sikkens Alpha Topcoat
  Dit is een zijdeglans muurverf die geschikt is voor binnen- en buitenmuren en plafonds, met gemiddelde belasting. De verf heeft een goede dekkracht en is makkelijk te verwerken.

 • Sikkens Alphacryl Pure Mat
  De beste latex die Sikkens heeft voor binnen. Esthetisch prachtig, fantastische schrobklasse, hoog rendement, makkelijk aan te brengen.

 • Sikkens Alphaloxan
  Dit is een muurverf die geschikt is voor buitenmuren en gevels. De verf is goed bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede dekkracht en heeft een ademende functie.

 • Sikkens Alphatex SF
  Dit is een duurzame muurverf die geschikt is voor binnenmuren en plafonds. De verf heeft een goede dekkracht, is makkelijk te verwerken en goed schoon te maken.

 • Sikkens Wapex 660
  2-komponenten, dus extreem hard. Ideaal voor de zwaarst belaste ruimtes, maar gelieve wel aan te brengen door een ervaren persoon.

 • Sikkens Alphatex IQ (mat)
  Muurverf voor buiten- en binnen, prima kwaliteit en makkelijk aan te brengen. Voor binnen ook goed schoon te maken en heeft een lichte schimmelwerende functie.

Sikkens buiten muurverf

De Sikkens buitenmuurverven zijn zeker aan te raden, vanwege de lange buitenduurzaamheid. Bij voorbeeld de Alpha Topcoat (tot 10 jaar) en de Alpha Topcoat Flex, voor gevels die een elastische toplaag nodig hebben. Is de ondergrond mineraal ? Neem dan de Sikkens Alphaloxan. Een echte allround muurverf voor buiten is de Alphatex IQ. Deze Sikkens muurverf is ook verkrijgbaar in mat.

Vragen over Sikkens muurverf en kleuren?

Vragen over Sikkens mengverf voor muren en plafonds? Bekijk de informatie bij elk productpagina voor de specifieke details over de verf en de beschikbare kleuren. Komt u er niet uit, stel ons dan gerust de vraag. Wij leveren bijna alles uit eigen voorraad, uiteraard voor de scherpste prijs! Bent u op zoek naar een sikkens muurverf aanbieding? Bij Verfgroothandel hebben wij voor de meeste Sikkens producten een standaard kortingspercentage. Wij zijn vaak goedkoper dan bouwmarkten die een korting hanteren.