3M Stoffilter 5925 P2 (2 st)

Voor 16:00 uur besteld? Zelfde werkdag verzonden.
Aanbiedingsprijs € 10,43 € 8,62 Adviesprijs € 14,29
SKU
001412

Trapeziumvormig stoffilter tegen vaste en vloeibare stoffen.

Voorzien van de 3M bajonetsluiting van 3M

3M™-deeltjesfilters bieden bescherming tegen een breed scala aan stof, nevel en andere deeltjes.
3M™-deeltjesfilters bieden een lage ademweerstand en een goede balans met een slank, naar achteren gebogen profiel, ontworpen voor een optimaal gezichtsveld wanneer u het stofmasker draagt.
Geselecteerde filters in het assortiment kunnen worden gebruikt in combinatie met een 3M™ 501 filterhouder en een 3M™ gas- en dampfilter voor een gecombineerde bescherming tegen gas, damp en deeltjes.

3M™-deeltjesfilters bieden bescherming tegen een breed scala aan stof, nevel en andere deeltjes. 3M™-deeltjesfilters bieden een lage ademweerstand en een goede balans met een slank, naar achteren gebogen profiel, ontworpen voor een optimaal gezichtsveld wanneer u het stofmasker draagt.
Geselecteerde filters in het assortiment kunnen worden gebruikt in combinatie met een 3M™ 501 filterhouder en een 3M™ gas- en dampfilter voor een gecombineerde bescherming tegen gas, damp en deeltjes. Er zijn filters zijn verkrijgbaar op de prestatieniveaus P2 en P3, met opties voor harde koffers voor heavy-duty omgevingen en omgevingen die gemakkelijk te ontsmetten zijn. De filters kunnen eenvoudig op hun plaats worden geklikt en de verbindingen kunnen eenvoudig uitgelijnd worden en op hun plaats worden gedraaid. Ze kunnen worden gebruikt met alle herbruikbare stofmaskers van 3M met een bajonetsluiting.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:3M Stoffilter 5925 P2 (2 st)
Loading...