Muurverf

Wilt u muurverf kopen? Door uw muur te verven zorgt u direct voor een andere uitstraling van uw ruimte. U kunt niet alleen een kleur toevoegen aan de muur, met een structuurverf creëert u reliëf en een betonlook muurverf geeft een modern, industrieel tintje aan de ruimte. Een matte muurverf zorgt voor een rustige uitstraling van uw muur. Maar de belangrijkste reden om uw muur af te werken met een goede muurverf is toch wel de bescherming die deze laag biedt. Afhankelijk van het soort ondergrond en de toepassingsruimte kunt u voor een allround variant kiezen, een schrobvaste variant of een muurverf die extra beschermende eigenschappen aan de ondergrond biedt. Bij ons kunt u muurverf kopen die nicotine-, vet- en droge vochtvlekken tegengaat, verven met scheur overbruggende eigenschappen, maar ook schimmelwerende of elastische muurverf.

Bekijk ook: Voorstrijk muurverf | Muurverf voor buiten | Sikkens muurverf

Producten 41-45 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. traelyx naturel finish 0_75 ltr
  Trae lyx Naturel Finish

  Voor wanden en vloeren. Als toplaag voor schrobvaste muren, of transparante laag over betonlook vloeren

  Vanaf € 38,71 € 31,99

 2. Trimetal Globacryl Villa Velours 10 ltr
  trimetal globacryl villa velours (wit en lichte kleur) 10 ltr zeer duurzame buitenmuurverf
  Aanbiedingsprijs € 231,67 € 191,46 Adviesprijs € 279,11
 3. trimetal magnacryl prestige mat 10 ltr
  trimetal magnacryl prestige mat (wit en lichte kleur) 10 ltr schrobvaste matte muurverf
  Aanbiedingsprijs € 223,67 € 184,85 Adviesprijs € 269,48
 4. Vista BO-KH Mat 12,5 ltr
  Vista BO-KH Mat 12,5 ltr

  Matte, isolerende muurverf voor binnen.

  Aanbiedingsprijs € 245,71 € 203,07 Adviesprijs € 390,03
 5. Vista BO-KH Mat 5 ltr
  Vista BO-KH Mat 5 ltr

  Matte, isolerende muurverf voor binnen.

  Aanbiedingsprijs € 106,24 € 87,80 Adviesprijs € 168,64

Producten 41-45 van 45

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Muurverf voor buiten

Als u buiten een muur wilt schilderen is het belangrijk om een geschikte muurverf voor buiten te kiezen. Deze muurverven zijn goed bestand tegen de weersinvloeden en bieden extra bescherming aan de buitenmuur tegen Uv-straling, vocht en zand of tegen de hechting van mossen en algen. Verfgroothandel.nl verkoopt buitenmuurverven van Sikkens, Herbol, Pictus Pro en Trimetal. Afhankelijk van de staat en ligging van uw buitenmuur kunt u kiezen voor een scheur overbruggende muurverf, zoals de Sikkens Alpha Topcoat Flex. Of juist voor een goed schrobbare muurverf, zoals de Pictus Pro of de Sikkens Alphatex. Zuigende ondergronden moet u altijd voorbehandelen met een voorstrijk. 

Afwasbare muurverf

In sommige ruimtes heeft een muurverf veel te verduren. Bijvoorbeeld in een hal waar vaak met jassen, schoenen en tassen tegen de muur geschuurd wordt. Plekken waar vaak huisdieren aan de muur zitten of in een keuken waar regelmatig spetters of vetvlekken op de muur komen. Afwasbare muurverf is in 3 klassen verdeeld. Muren die niet vaak gereinigd hoeven te worden kunnen met een klasse 2 of 3 geschilderd worden. Wilt u muurverf in de keuken of een veelgebruikte hal toepassen? Dan kiest u voor verven met een schrobklasse 1. Deze verven zijn niet alleen afwasbaar, maar zelfs schrobvast. Ze zijn dus bestand tegen vaak reinigen en zijn goed bestand tegen vuil. Zeker voor muurverf tegen de achterwand in de keuken is het belangrijk om een verf die goed gereinigd kan worden te kiezen.

Muurverf in de badkamer, waar let u op

Ook in een badkamer kan de muur prima met muurverf afgewerkt worden. Omdat het hier altijd vochtig is, is het belangrijk om te kiezen voor een vochtbestendige verf. Deze verven nemen minder vocht op en zo is de kans schimmelvorming lager.

Verf voor uw muur kopen bij Verfgroothandel.nl

Bij Verfgroothandel.nl kunt u makkelijk online uw verf en benodigdheden bestellen. Via de menu’s komt u direct bij de juiste soorten verf en toebehoren voor uw schilderklus. Ook verven op kleur gemengd kunt u direct online bij ons bestellen. Profiteer van ons grote aanbod professionele merken verf en de voordelige groothandelsprijzen.

Loading...