Anti schimmel verf

Op verschillende plekken in huis kan schimmel ontstaan. Een vervelend probleem, waar u snel weer vanaf wilt. Schimmelgroei kan namelijk veel problemen veroorzaken. Voorbeelden daarvan zijn luchtwegklachten of allergische reacties. Schimmel bestrijden kan een hele uitdaging zijn, maar gelukkig kunt u met anti schimmel verf het ontstaan van schimmel voorkomen.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Inducoat Fungi schimmelwerende coating 2,5 ltr
  Inducoat Fungi schimmelwerende coating 2,5 ltr

  Schimmelbestendige muurverf.

  Aanbiedingsprijs € 66,56 € 55,01 Normale Prijs € 88,75
 2. Inducoat Fungi schimmelwerende coating 5 ltr
  Inducoat Fungi schimmelwerende coating 5 ltr

  Schimmelbestendige muurverf.

  Aanbiedingsprijs € 133,12 € 110,02 Normale Prijs € 177,51
 3. Sikkens Alpha Humitex SF
  Sikkens Alpha Humitex SF

  Gladde muurverf voor vochtige ruimten. LET OP: Alleen leverbaar in wit en lichte kleuren.

  Vanaf € 101,99 € 84,29

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Muurverf anti schimmel

Schimmel kan op veel plekken ontstaan, maar een aantal ruimtes zijn er extra gevoelig voor. Zoals de badkamer en de keuken, maar ook bijvoorbeeld de kelder. Schimmels krijgen in deze ruimtes meer kans zicht te ontwikkelen. Dat komt door een combinatie van factoren: de badkamer en keuken zijn bijvoorbeeld meestal de vochtigste ruimtes in een woning. Als daar de ventilatie niet optimaal is ontstaan schimmels.

Wat is anti schimmel verf?

Anti schimmel muurverf bevat grondstoffen die het voor schimmels onmogelijk maken om zich erop te vormen. Deze verf doodt schimmels niet maar voorkomt ze. Wilt u deze verf aanbrengen op een muur of plafond waar al schimmel op zit? Dan moet u de schimmel eerst verwijderen voordat u de verf aanbrengt. U kunt anti schimmel verf rechtstreeks op muren en plafonds aanbrengen maar u kunt het ook over bestaande verflagen heen schilderen.

De voordelen van anti schimmel verf

Een groot voordeel van schimmelbestendige verf is het voorkomen van gezondheidsklachten. Daarnaast staat schimmel op de muren en plafonds simpelweg lelijk en vermindert het de frisse en heldere uitstraling van uw badkamer of andere ruimte. Met anti schimmel verf voorkomt u dat.

Met schimmelwerende muurverf en plafondverf voorkomt u ook veel onderhoudswerk. U hoeft minder vaak uw badkamer of keuken te schilderen, en regelmatig schimmel verwijderen hoeft al helemaal niet meer. Met anti schimmel verf bespaart u dus niet alleen tijd en onderhoud, maar ook kosten.

Schimmelwerende muurverf voor meerdere toepassingen

Ook buiten kan schimmel ontstaan op vochtige plekken. Goed om te weten dat er ook schimmelwerende verf speciaal voor toepassing buiten verkrijgbaar is. Deze verf gaat lang mee en is ook nog eens bestand tegen invloeden van ons wisselvallige klimaat.

Anti schimmel verf voor de badkamer

Schimmel komt in een woning het vaakst voor in de badkamer. Vandaar dat er anti schimmel verf speciaal voor de badkamer verkrijgbaar is. Schimmelwerende verf voor de badkamer is uitstekend bestand tegen vocht. Het is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren en prijzen. De beste schimmelwerende verf voor de badkamer weert niet alleen schimmels maar dekt ook goed en verkleurt niet.

Ook met de beste schimmelbestendige verf voor de badkamer blijft het belangrijk vochtige ruimtes goed te ventileren. Dat kan door simpelweg een raam open te zetten, of met mechanische ventilatie.

Loading...