Muurverf buiten

Aan een muurverf voor buiten stel je doorgaans hogere eisen dan die voor binnen. De verf moet immers niet na 2 jaar al groen worden door aanslag of gaan bladderen. A-merk muurverven voor buiten hebben hoogwaardige eigenschappen, zoals: weerbestendigheid, waterdampdoorlatend en schrobvast. Wilt u muurverf voor buiten bestellen? De Sikkens muurverf Alpha Topcoat is een echte aanrader. Deze topverf voor buiten houdt buitenmuren jarenlang mooi. In aanschaf is deze misschien wat duurder, maar door de jaren heen economischer. Gaat u de buitenmuur schilderen? Gebruik dan niet alleen een goede verf, maar ook een passende muurverfroller. Zo zijn er rollers voor gladde, ruwe en poreuse buitenmuren.

Sorteer op
Sikkens Alpha Topcoat
Top kwaliteit, gladde muurverf voor buiten. Leverbaar in wit en kleuren.

Vanaf€ 176,64 Vanaf€ 145,98

Sikkens Alpha Topcoat Flex
Scheuroverbruggende gladde verf voor buiten. Leverbaar in wit en lichte kleuren.

Vanaf€ 368,49 Vanaf€ 304,54

Sikkens Alphaloxan
Gladde muurverf voor buiten met een groot ademend vermogen

Vanaf€ 91,67 Vanaf€ 75,76

Sikkens Alphaloxan Flex
Open en elastische verf voor renovatie van pleisters op gevelisolatie. 

Vanaf€ 100,10 Vanaf€ 82,73

Sikkens Alphatex 4SO mat
Uitstekend beschermende, matte buitenmuurverf. Toepasbaar bij lage temperaturen (vanaf 2°C) en hoge luchtvochtigheid.

Vanaf€ 65,76 Vanaf€ 54,35

Sikkens Alphatex IQ
Zijdeglanzende muurverf voor  buiten, schrobvast.

Vanaf€ 22,12 Vanaf€ 18,28

Sikkens Alphatex IQ mat
Schrobvaste, matte muurverf voor binnen en buiten.

Vanaf€ 25,31 Vanaf€ 20,92

Trimetal Globacryl Villa Velours 10 ltr
Zeer duurzame buitenmuurverf
Speciale prijs € 231,67 € 191,46 Adviesprijs € 279,11

8 items

per pagina

Muurverf buiten: toepassingen en voordelen per pot of emmer

Er zijn hogere eisen aan muurverf voor buiten dan de muurverf die binnen wordt gebruikt. De muurverf staat buiten bloot aan weersinvloeden en de verf moet natuurlijk niet na 2 jaar al gaan bladderen of groen worden door aanslag. Welke verf het best aansluit op uw wensen heeft deels te maken met waar u naar op zoek bent en wat u wilt of niet wilt betalen. Zo heeft Sikkens bijvoorbeeld speciale buiten muurverven (zoals de Alpha Topcoat). Deze zijn in aanschaf wat duurder maar op lange termijn toch voordeliger doordat deze jarenlang mooi blijft.

Muurverf voor buiten en binnen

  • Flexa Colors Muurverf ED

Deze Flexa muurverf is extra duurzaam en heeft een zijdeglans. Geschikt voor buiten en binnen, goed dekkend en met water verdunbaar. Deze muurverf voor buiten is voortreffelijk bestand tegen continue waterbelasting. Flexa Colors Muurverf ED is schrobvast, uitstekend weerbestendig en heeft extra dekkracht.

  • Pictus Allround Muurverf

Pictus heeft een hoge dekkracht en een lage zijdeglans en is uitermate geschikt voor muren en wanden binnen maar ook voor buiten. Deze verf heeft zijn oorsprong in de industrie (fabriekswanden), door de bewezen kwaliteit is deze muurverf nu ook leverbaar voor de professionele bouw en voor de doe-het-zelf. Pictus Allround kan ook worden toegepast op muren in waar hogere eisen aan worden gesteld zoals winkels, klaslokalen en keukens. Tevens kan deze muurverf in vochtige ruimtes worden gebruikt, schrobklasse 1.

  • Pictus Supermat Muurverf

Supermatte muurverf welke extra dekkend en schrobvast is, geschikt voor binnen en buiten. Professionele kwaliteit voor een zeer scherpe prijs! Pictus Supermat heeft een uitstekende vloeiing, waardoor hij zeer prettig te verwerken is, tevens is de muurverf goed afwasbaar (schrobvast, klasse 1). Deze muurverf buiten geeft een prachtig mat eindresultaat en is weerbestendig. Toepasbaar op o.a. beton, steen, gipsplaat en pleiserwerk.

Sikkens buitenmuurverf

  • Sikkens Alpha Topcoat

De Alpha Topcoat van Sikkens is een extreem weerbestendige zijdeglanzende buiten muurverf en geeft tot 10 jaar bescherming. Deze watergedragen zijdeglans muurverf heeft een extreem hoge duurzaamheid en is weinig vuilaanhechtend. De pro-stretch technologie zorgt ervoor dat de coating elastisch blijft onder wisselende omstandigheden. Toepasbaar op gasbeton, beton, pleister- en metselwerk etc.

  • Sikkens Alpha Topcoat Flex

Deze muurverf voor buiten is scheuroverbruggend, watergedragen en glad. Toepasbaar op afwerking van ondergronden waarbij hoge elasticiteit gewenst is, zoals beton, gasbeton en metselwerk. Alpha Topcoat Flex van Sikkens is uitstekend weervast, waterdampdoorlatend en regendicht. De verf is zeer elastisch, ook bij temperaturen van onder het vriespunt waardoor deze muurverf voegen en scheuren kan overbruggen.

  • Sikkens Alphaloxan

Alphaloxan van Sikkens is een buitenmuurverf met een groot ademend vermogen met een zeer mat uiterlijk. Een uitstekende vervuiling- en weerbestendigheid tevens waterdampdoorlatend, sterk ademend en slagregendicht.
De verf is geschikt voor toepassing op beton (niet gewapend beton), cellenbeton, baksteen, oude minerale verven, watergedragen muurverven en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. Het bevat een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen.

  • Sikkens Alphaloxan Flex

Dit is een elastische, sterk waterdampdoorlatende muurverf voor buiten. Geschikt voor renovatie van pleisters op gevelisolatie. Het is een elastische en open renovatieverf voor pleisters op nageïsoleerde buitengevels. Tevens geschikt voor pleisters die haarscheurtjes vertonen, metselwerk en ruwe gepleisterde ondergronden. Deze buitenmuurverf geeft een goede bescherming tegen schimmels en algen en heeft zeer goede applicatie-eigenschappen. Sikkens Alphaloxan Flex is watergedragen en geeft een zijdeglans afwerking.

  • Sikkens Alphatex IQ

Deze zijdeglanzende buitenmuurverf van Sikkens heeft een hoge dekking en een uitstekende bescherming. Alphatex IQ is weervast, carbonatatieremmend en weinig vuilaanhechtend. De muurverf voor buiten is toepasbaar op oude intacte verflagen, metselwerk, winddroog beton, schuurwerk en pleisterwerk. Het is een watergedragen en door de acryl technologie onstaat er een zeer beschermende verffilm met een superieure bestandheid tegen weersinvloeden.

  • Sikkens Alphatex IQ Mat

De Alphatex IQ Mat van Sikkens heeft een hoge dekking en is een uitstekende beschermende matte watergedragen buitenmuurverf. Het heeft een superieure bestandheid tegen weersinvloeden en dit komt door de acryl technologie die zorgt voor een zeer beschermende verffilm. Deze muurverf voor buiten is ondanks zijn matte uiterlijk goed weervast en weinig vuilaanhechtend.

UV bestendige buiten muurverf

Trimetal Globacryl Villa Velours buitenmuurverf heeft een zijdeglans en schrobvaste afwerking. Deze dispersiemuurverf is UV-bestendig en geeft een zeer grote duurzaamheid. Een duurzaamheid van wel 10 tot 15 jaar kan behaald worden, met de juiste voorbehandeling en applicatie. Mossen en algen kunnen zich moeilijk nestelen, deze muurverf voor buiten zorgt voor weinig vuilaanhang. Het is een waterdichte en vochtregulerende afwerking en is tevens alkali-resistent. Geschikt voor toepassing op metsel-, schuur- en pleisterwerk, plafonds en wanden van beton, baksteen en gevels.