Muurverf binnen

Sorteer op
Sikkens Wapex 660 Mat
2-componenten watergedragen epoxy-coating voor binnen, voor vloeren en muren.

Vanaf€ 54,17 Vanaf€ 44,77

Trimetal magnacryl prestige mat 10 ltr
Schrobvaste matte muurverf
Speciale prijs € 223,67 € 184,85 Adviesprijs € 269,48
Vista BO-KH Mat 12,5 ltr
Matte, isolerende muurverf voor binnen.
Speciale prijs € 241,82 € 199,85 Adviesprijs € 390,03
Vista BO-KH Mat 5 ltr
Matte, isolerende muurverf voor binnen.
Speciale prijs € 104,56 € 86,41 Adviesprijs € 168,64

Items 21-24 van 24

per pagina

Muurverf voor binnen

Iedereen moet wel eens zijn of haar binnenmuren schilderen. Bij Verfgroothandel kunt u de beste verf voor binnen vinden, maar welke is nou het beste voor uw klus?

Beste muurverf voor binnen

Afhankelijk van uw situatie zijn er meerdere muurverven die als ‘de beste’ gezien kunnen worden. Hoewel uit een test van de Consumentenbond is gebleken dat de Sikkens Alphacryl Pure Mat als beste uit de test kwam, betekent dit niet dat dit de beste muurverf voor uw situatie is. De Pure Mat is de mooiste muurverf met fantastische hechting en een erg goede schrobvastbaarheid, maar als u in de keuken bezig bent kunt u beter kiezen voor de Sikkens Alpha Rezisto Easy Clean; deze muurverf heeft een fantastische schrobvastbaarheid en uitstekende dekking, perfect dus voor in de keuken. Bent u bezig met een school, kantoor of trappenhal, of heeft u gewoon kinderen thuis? Misschien dat de Sikkens Alpha Rezisto Anti-Marks een betere verf voor uw muur binnen is. Deze muurverf is uitstekend bestand tegen strepen en vegen, bijvoorbeeld van het stoten van schoenen, tassen et cetera.

Goedkopere muurverf voor binnen

De beste muurverf voor binnen heeft ook het grootste prijskaartje, en het is dan ook meer dan begrijpelijk dat u de kosten laag wil houden. Zo is de Pictus Supermat een goede verf voor binnen; deze schrobvaste muurverf heeft een goede hechting en een vriendelijk prijskaartje. Ook de Sikkens Projectex is een prima muurverf als u binnen een goed hechtende en goed dekkende saus nodig heeft.

Afbladderende verf op de binnenmuur

Heeft u er last van dat de verf afbladdert? Helaas kan dit. Probeer de muur weer zo kaal mogelijk te maken, en behandel deze vervolgens met een voorstrijk. De Pictus Fixeer- en voorstrijk is een prima voorstrijk, maar ook de Sikkens Alpha Muurfix is een prima voorstrijkmiddel. Hierna kunt u de gewenste muurverf aanzetten. Ook wanneer u een bakstenen muur binnen wil verven, is het ook aan te raden deze eerst voor te strijken.

Kleuren

De meeste muurverven zijn beschikbaar in elke kleur die u wilt. Sommige muurverven zijn echter alleen beschikbaar in lichte kleuren, dit staat dan ook aangegeven op de productpagina. Een mooi voorbeeld van unieke kleuren zijn de RIJKS-kleuren van Sikkens; deze kleuren zijn speciaal ontwikkeld als Sikkens muurverf binnen kleuren en zijn ideaal in combinatie met de Sikkens Alphacryl Pure Mat. Enkele andere populaire waaiers zijn de RAL-waaiers, 5051-waaiers en de waaiers van de bouwmarkten.