Sikkens Alpha

Sikkens is al vele jaren een toonaangevend Nederlands merk voor verf en is geschikt voor zowel professionele toepassingen, als de veeleisende doe-het-zelver. Als onderdeel van Akzo Nobel coatings, is Sikkens een vaste leverancier van verven en toebehoren voor schilders en aannemers in de bouw. In de Sikkens Alpha lijn vindt u muurverf, voorstrijk en fixeermiddel en verf voor speciale ondergronden.

Bekijk ook: Sikkens Alpha projecttex 10 liter | Sikken Alphatex | Sikkens Alpha Aquafix

Sorteer op
Sikkens Alphatex SF
Schrobvaste, goed dekkende muurverf voor binnen, mat. 

Vanaf€ 24,08 Vanaf€ 19,90

Items 21-21 van 21

per pagina

Sikkens Alpha Projecttex

De basis van de Sikkens Alpha lijn is een echte allround muurverf op waterbasis, de Sikkens Alpha Projecttex verf. Deze allrounder van Sikkens Alpha is geschikt voor de meeste ondergronden en geeft een mooie, zeer matte uitstraling. De universele matte muurverf is geschikt voor zowel kleine als grote schilderklussen, heeft een goede dekking en is te verwerken met kwast, roller of airless spray. Door de hoge opbrengst en goede prijs-kwaliteitverhouding is de Sikkens Projecttex geschikt voor professionals en doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een hoge kwaliteit muurverf.

Sikkens Alpha Rezisto mat

Op sommige plaatsen in uw huis of bedrijf worden er hogere eisen aan de verf gesteld. In de hal, of bij een trap wordt vaak met tassen, jassen of schoenen tegen de muur gestoten. Dit kan lelijke strepen, vegen en vlekken geven. In het Sikkens Alpha assortiment zitten speciale verven voor deze ruimtes. De Sikkens Alpha Rezisto verven zijn bestand tegen dagelijkse slijtage van schoenen, tassen en stoten. Het is de ideale muurverf voor in een hal, op kantoor of op school. Door de speciale Scuff Shield technologie is de eindlaag van deze muurverf gladder en geven plastic of rubber materialen bijna geen strepen.

Sommige muurverven verliezen hun matte uitstraling na het poetsen en worden wat glanzender. De Sikkens Alpha Rezisto easy clean heeft dit niet, u maakt het makkelijk schoon en het blijft zijn matte uitstraling houden na het poetsen. De Sikkens Rezisto mat is schrobvast klasse 1.

Sikkens Alpha Humitex sf, de oplossing voor vochtige ruimtes

Om schilderwerk in een vochtige ruimte lang mooi te houden, is het werken met een verf die waterdampdoorlatend is belangrijk. De watergedragen Sikkens Alpha humitex is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. Deze verf is gemaakt met copolymeerdispersie en is geschikt voor gebruik op muren en op plafonds. De gladde muurverf is niet alleen waterdampdoorlatend, maar ook schrobvast. Zo kunt u kleine vlekken snel wegpoetsen. Bij gebruik thuis kunt u voor de Alpha Humitex natuurlijk aan gebruik in de badkamer denken, maar deze muurverf is ook geschikt voor professioneel gebruik in de voedingsmiddelen- en zuivelindustrie. Bij sterk zuigende ondergronden behandelt u de ondergrond eerst met de Aquafix voorstrijk van Sikkens Alpha.

Sikkens Alpha Aquafix

Sterk zuigende of licht poederende ondergronden werkt u voor gebruik eerst af met een voorstrijk. Sikkens Alpha heeft met de Aquafix voorstrijk een voorstrijk ontwikkeld die geschikt is voor binnen- en buitengebruik. Deze voorstrijk fixeert poederende ondergronden en vermindert de zuiging, zodat de muur daarna met muurverf afgewerkt kan worden.