Bestel-informatie

Leveringsinformatie
in principe hebben wij alle producten die op onze website staan op voorraad, waardoor wij in de meeste gevallen alle bestellingen die voor 15:00 uur gedaan en voldaan zijn nog dezelfde dag versturen.
Onze standaardvervoerder is Transmission, deze hebben wij gekozen om de zorgvuldigheid waarmee zij omgaan met de pakketten. Echter, hierdoor kunnen wij niet op postbussen afleveren.
Mocht u onverhoopt teveel, of het verkeerde hebben besteld, kan dit binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd (uitgezonderd mengverven). Het originele aankoopbedrag wordt dan binnen een week aan u overgemaakt.
Voor bestellingen die verzonden worden, vragen wij € 3,95 ex btw als bijdrage in de (verzend-)kosten, maar als uw boven € 125 krijgt u deze als korting direct retour.
(voor Belgie en Duitsland € 8,75 ex btw)
Omdat de verzendkosten hoger zijn dan de bijdrage (in combinatie met een lage marge voor ons), kunnen wij helaas alleen bestellingen accepteren van € 25 of meer (ex btw)
 
advies
Wij bieden professionele producten aan voor een zeer scherpe prijs (groothandelsprijzen). En hoewel wij iedereen met alle plezier iets willen uitleggen, kunnen wij door die lage prijsstelling geen uitgebreide adviezen geven (denk aan een totaaladvies voor een boot bijvoorbeeld).
We doen ons best om zoveel mogelijk technische informatie op onze website beschikbaar te stellen, en werken hier nog steeds dagelijks aan. Mocht u onverhoopt toch nog een vraag hebben, kunt u deze uiteraard altijd aan ons stellen.
 
betaalwijzen
op dit moment accepteren wij:
 iDeal,
Paypal 
(vooraf) overmaken op bankrekening
Mister Cash (voor Belgie)
Sofort Banking (voor Duitsland)
Wij leveren niet op rekening (via internet), om de kosten zo laag mogelijk te houden.
 
Adres (ook voor retouren)
Schilderscentrum
Schrijnwerkersstraat 7a
8601 VD  Sneek
 
onze bankgegevens:
     ING bank: 4966039
     iban:  NL05 INGB 0004 9660 39
     bic: INGBNL2A