Alabastine

Alabastine heeft dé voorbehandeling producten voor de doorgewinterde klusser, maar ook als u af en toe aan de slag gaat ben u bij Alabastine aan het goede adres. Verfgroothandel.nl heeft een ruim assortiment met producten voor het behandelen van hout, metaal, steen en tegels en voegen. Bekijk hieronder ons aanbod Alabastine artikelen. Zoals vullers, houtreparatie, houtrot impregneer, muurdécor zand effect, voorstrijk, plamuur en spack spray.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een divers aanbod Alabastine voor diverse klussen


Het Alabastine assortiment van Verfgroothandel.nl bestaat uit producten voor onder andere het creëren van een betonlook, maar ook voorstrijk, egaliseren, vullers, afbijt en artikelen voor het bewerken van hout. Vindt u het lastig om het juiste product te vinden? Lees hieronder per artikel welk artikel het best bij uw klus aansluit.

Creëren van een betonlook

MuurDécor Betonlook Effect:
De beton look / effect is eenvoudig te bereiken met de Muurdécor van Alabastine. Om het beste resultaat te krijgen heeft Alabastine de MuurGlad set, welke bestaat uit een MuurGlad Roller en een Muurglad Strijker. Het heeft een zeer fijne structuur en vult en egaliseert tot 2 mm in 1 laag.

MuurDécor Zand Effect:
Een zand effect op uw muur aan brengen is met MuurDécor Zand Effect eenvoudig. Speciaal voor het aanbrengen van de MuurDécor heeft Alabastine de MuurGlad Roller en de MuurGlad Strijker ontwikkeld. Geschikt voor het creëren van een zandeffect welke uniek is en het egaliseert en vult tot wel 2 mm in 1 laag.

Voorstrijk

Rolbare Voorstrijk Snekdrogend:
Deze voorstrijk van Alabastine heft de zuigende werking op. Door de unieke formule is deze voorstrijk snel en schoon en zonder spetters aan te brengen en zo voorkomt u aanzetten, afbladderen en kleurverschillen. Tevens geschikt voor het aanbrengen onder behang, hierdoor is de kans op blazen een stuk minder. De voorstrijk is leverbaar in dekkend wit en transparant.

Rolbare Voorstrijk 4-in-1:
De 4-in-1 voorstrijk van Alabastine bedekt vlekken, kan direct over felle kleuren, vult haarscheurtjes ven verbetert ook nog de hechting. Geschikt als voorbehandeling voor sierpleisters, structuurverf, latex en muurverf. Geeft een uitstekende hechting op o.a. nieuwbouwmuren, gips- en boardplaten, steen, beton, spuitwerk (spack), pleister- en stucwerk.

Xtra Voorstrijk Vlekken:
Bij steeds terugkerende vlekken op wanden en plafonds is dit speciale voorstrijkmiddel perfect te gebruiken. Het isoleert blijvend is sneldrogend en is overschilderbaar met alle soorten muurverf en latex. Geschikt voor binnen en buiten op o.a. nicotine-, vet-, roest-, roet-, ballpoint-, potlood-, lekkage-, teer-, wijn-, koffie- en waskrijtvlekken. Tevens geschikt voor het isoleren van (schoorsteen) geurtjes, 2-3 lagen aanbrengen.

Egaliseren en plamuren van muren

Sneldrogende Muurvuller (tube):
Sneldrogende Muurvuller van Alabastine is voor binnen en buiten en geschikt voor het dichten van scheuren en gaten in wanden en plafonds. U ziet niets meer van de oneffenheden in de muur en er kan snel met verf overheen geschilderd. Heeft een uitstekende hechting op gipsplaten, beton, steen, pleister- en stucwerk.

Snelplamuur:
De Snelplamuur van Alabastine is zoals de naam al zegt sneldrogend. U kunt de plamuur al overschilderen na 30 minuten. Het is ook geschikt voor schilderwerk ouder dan een half jaar. Toepasbaar op hout, polyester en metaal zowel binnen als buiten en overschilderbaar met elke verf.

Alabastine Spack Spray (doe-het-zelf):
Met deze spuitbus kunt u uw beschadigde spackspuitwerk eenvoudig repareren of bijwerken. Het is een kant en klaar product voor het plaatselijk bijwerken van spackspuitwerk binnen. Over het eindresultaat kunt u schilderen en het product is eenvoudig in gebruik.

Afbijt voor het verwijderen van verf

Super Afbijt:
Deze afbijt is supersterk en verwijdert grondig en snel vel verfsoorten, latex en vernissen. Het ingesmeerde oppervlak afdekken geeft het beste resultaat, hierdoor kan het oplosmiddel niet verdampen en blijft het product langer werkzaam. De Super Afbijt van Alabastine werkt al na 30 minuten en kan meerdere lagen in één keer verwijderen.

Super Vloerlijmafbijt:
Super Vloerlijmafbijt van Alabastine is speciaal voor het verwijderen hardnekkige lijmresten bij wand- en vloerbekleding. Des te dikker de lijmlaag des te meer afbijt heeft u nodig, gemiddeld gebruikt u ongeveer 0,5 tot 1 liter per m2. Voor een optimaal resultaat is kunt u het oppervlak afdekken met dik folie waardoor het oplosmiddel minder snel verdampt.

Vullers

Gipsplaatvuller (poeder):
Een vulmiddel waarmee de naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Geeft een spiegelglad resultaat en werkt gemakkelijk. Hierna is de gipswand snel klaar voor de volgende bewerking, zoals verven of behangen. Het vulmiddel is versterkt met vezels.

Muurvuller (poeder):
Voor het dichten van gaten en scheuren in binnenmuren. De Muurvuller van Alabastine is een krachtig vulmiddel welke wit op droogt waarna u moeiteloos er over kunt schilderen. Sneldrogend en heeft een uitstekende hechting op gipsplaten, beton, steen, pleister- en stucwerk.

Alabastine voor de bewerking van hout

Houtreparatie:
Als u beschadigingen, scheuren, afgebroken hoeken bij kozijnen, meubels en deuren van hout kunt u duurzaam repareren en maakt u ijzersterk met Alabastine Houtreparatie. Deze houtreparatie heeft alle eigenschappen van hout, ijzersterk en krimpt niet maar is wel flexibel waardoor de werking van hout wordt opgevangen.

Houtrot Impregneer:
Voor het versterken van houtrot zodat deze nog jaren mee kan. De Houtrot Impregneer maakt het zachte hout weer hard en voorkomt verdere aantasting door dat het middel diep in het hout doordringt. Is binnen en buiten te gebruiken en krimpt niet.

Houtrot reparatieset:
Dit is een complete reparatieset voor het behandelen van houtrot. Deze set van Alabastine biedt alles wat u nodig heeft waardoor u het perfecte resultaat bereikt. Het bevat de Impregneer, Houtrotvuller (500 gram), Mengplateau, een speciale reparatiespatel en een gebruiksaanwijzing. Het perfecte resultaat is uitstekend spijker-, schuur- en schroefbaar.

Houtrotvuller:
Als u verzekerd wilt zijn van een professioneel resultaat is de keuze voor de houtrotvuller van Alabastine al snel gemaakt. Het is een definitieve reparatie van verrot hout. Nadat u het hout heeft behandeld is het uitstekend spijker-, schuur- en schroefbaar. De houtrotvuller is flexibel waardoor hij de werking van het hout opvangt.

Sneldrogende houtreparatie:
Voor het duurzaam en snel repareren van beschadigd hout. Deze houtreparatie van Alabastine droogt na 45 minuten en krimpt niet. Geschikt voor binnen op o.a. deuren, meubels, afgebroken hoeken bij kozijnen, scheuren, beschadigingen etc.

Sneldrogende Houtrotvuller:
Deze houtrotvuller vult en repareert hout welke verrot is. Is droog na 20 minuten, ijzersterk, perfect schuurbaar en overschilderbaar. Geschikt voor toepassing bij het repareren van houtrotbeschadigingen aan deuren, dorpels, kozijnen, tuinhuisjes etc. Binnen en buiten te gebruiken.

Loading...