Hercuseal

Bekijk hieronder ons ruime aanbod Hercuseal reinigingsmiddellen, acrylaatkitten en lijmen. Lees onderaan deze pagina (onder de producten) wanneer je welk product van Hercuseal u het best kunt gebruiken:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wanneer gebruik je welk product van Hercuseal?

Verfgroothandel.nl heeft een uitgebreid assortiment Hercuseal producten. Dit merk heeft een oplossing voor uw klus, zowel binnen als buiten.

Een goede start van het project

Als u wilt beginnen aan uw project zijn er diverse hulpmiddelen om het zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Zo is er de Hercuseal Cleaner 910 welke het oppervlak wat bewerkt moet worden ontvet en reinig. De Concentrated Finisher 980 is een wat een neutraler universeel hulpmiddel voor het nat afmessen van kitvoegen en daarvoor is er ook de Hercuseal Ready Mixed Finisher 990 welke ook biologisch afbreekbaar is.

Binnenshuis

Voor binnenshuis kitten is de Superior Indoor 110 geschikt en als u een hoogvullende overschilderbare acrylaatkit wilt die een minimale kans heeft op craquelé en verkleuring van de verflaag heeft kunt u de Hercuseal Crackle Free 120 gebruiken. Als u kort na het aanbrengen van acrylaatkit wilt overschilderen is de Seal & Paint 125 een uitstekende acrylaatkit.

Hercuseal voor buitenklussen

Voor een acrylaatkit voor buitengebruik die snel regenbestendig moet zijn kunt u de Hercuseal Superior Outdoor 130 inzetten. Als u gaten en/of scheuren in gipskarton wanden en plafonds wilt repareren is de Premium Filler 140 geschikt voor deze klus. De Hercuseal Stucco 150 is het product voor het vullen en dichten van naden, kieren en gaten in stuc- en pleisterwerk, kalkzandsteen, gasbeton en gips. Het is een acrylaatkit met korrelstructuur.

Neutrale en diversen

- Wilt u een neutrale siliconenkit dan kunt u het beste de 210 Building & Sanitary gebruiken.

- Voor het verlijmen van diverse bouwmaterialen is de universele montagelijm Hercuseal Superior High Tack 315 de professionele hybride lijm voor uw klus.

- De 320 Non Staining Bond is een afdichtingskit die tevens fungeert als constructie- of montagelijm en blijft duurzaam elastisch.

- Voor het afkitten van beglazing heeft Hercuseal de All Paint Glazing 410 deze beglazingskit is tevens overschilderbaar.

Een kit die zowel voor binnen als buiten te gebruiken is is de Superior All Sealer 420 deze is te gebruiken als afdichtingskit voor beglazingssystemen.