Trimetal

Trimetal is het 2e professionele verfmerk van AkzoNobel, naast uiteraard Sikkens. Voortgekomen uit de merken Brinck Molijn en Trimetal. De producten zijn hoogwaardig, en worden steeds meer gewaardeerd. Besteld voor 8 uur 's ochtends is dezelfde werkdag verzonden.

Producten 21-24 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. trimetal permaline silicon 1 ltr
  trimetal permaline silicon 1 ltr zeer duurzame hooglanslak
  Aanbiedingsprijs € 44,47 € 36,75 Normale Prijs € 59,29
 2. trimetal permaline silicon 2,5 ltr
  trimetal permaline silicon 2,5 ltr zeer duurzame aflak
  Aanbiedingsprijs € 107,99 € 89,25 Normale Prijs € 143,99
 3. trimetal permaline snelgrond 1 ltr
  trimetal permaline snelgrond 1 ltr sneldrogende grondverf
  Aanbiedingsprijs € 27,58 € 22,79 Normale Prijs € 36,77
 4. trimetal permaline snelgrond 2,5 ltr
  trimetal permaline snelgrond 2,5 ltr sneldrogende grondverf
  Aanbiedingsprijs € 66,84 € 55,24 Normale Prijs € 89,12

Producten 21-24 van 24

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Trimetal verf staat voor Professionaliteit en Kwaliteit

De muurverf is gegarandeerd mooi en heeft een langdurig resultaat. De slogan is dan ook niet voor niets "De professional achter de professional". Wij hebben twee muurverven van Trimetal in ons assortiment.


Trimetal Globacryl Villa Velours:

De Globacryl Villa Velours is een zijdeglanzende en schrobvaste afwerking voor de buitenmuur. De muurverf heeft een zeer grote duurzaamheid van wel 10 tot 15 jaar, met de juiste voorbehandeling en applicatie. Een 100% acrylaat dispersiemuurverf welke UV-bestendig is. Het gemak van de Globa buitenmuurverf is als eerste de snelle droging (2 lagen per dag) en als tweede, eenmaal aangebracht heeft het zeer weinig vuilaanhang. Mossen en algen kunnen zich moeilijk nestelen. Ook heeft Globacryl Villa een vochtregulerende en waterdichte afwerking en is tevens alkali-resistent. Speciaal geschikt is deze muurverf voor de decoratie en duurzame bescherming van o.a. gevels, baksteen, schuur- en pleisterwerk, metselwerk, wanden en plafonds van beton. Op te brengen met een kwast of een roller.

 

Trimetal Magnacryl Prestige Mat:

Deze matte muurverf is van een zeer hoogwaardige kwaliteit, schrobvast en weinig opglanzend. Tevens geschikt ter voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken. Trimetal Magnacryl Prestige Mat is een muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel. Geschikt als afwerklaag op o.a. baksteen, beton, metselwerk, schuur- en pleisterwerk en gipskartonplaat. Voor ruimten met invallend strijklicht (scheerlicht) is de Magnacryl Prestige uitermate ideaal doordat hij niet opglanst. Aanbevolen is het verwerken met een kwast of microvezelroller (poolhoogte van 9 mm). Voor de muurverven van Trimetal geldt: voor 8 uur besteld dan wordt het dezelfde dag verzonden. Leverbaar in wit en lichte kleuren.

Loading...