Flexa Pure

Onder de noemer Pure brengt Flexa een lijn op de markt die kwalitatief hoogstaand is: Flexa Pure. Verf in mat, zijdeglans en hoogglans (op waterbasis, dus geen stank), en kalkmatte muurverf. Keuze tussen 0,5 liter tot 1 liter en van uitstekende kwaliteit! Besteld u voor 15.00 uur? Dan is uw bestelling morgen al in huis.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Flexa muurverf al 60 jaar vertrouwd én bekend

Het oer-Hollandse merk Flexa is begonnen in Friesland, de fabriek heeft jarenlang in Sneek gestaan. Sneek is toevallig ook de thuisbasis van Verfgroothandel.nl. Flexa is nu onderdeel van het immer innovatieve AkzoNobel. Naast de muurverf van Flexa hebben wij de grond- en lakverf van Pure ook in ons assortiment. De Pure lak is leverbaar in mat, zijde- en hoogglans.

 

Flexa Pure Lak Hoogglans:

Deze hoogglans lak is een stoot- en krasvaste verf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan alkydemulsie. Deze verf is geschikt voor hout, metaal en kunststof en intacte verf of beitslagen binnen en tevens kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen en te verdunnen met water. Het beste aan te brengen met een acrylkwast en acrylroller.

 

Flexa Pure Lak Mat:

De Flexa Pure Lak Mat is een kras- en stootvaste matte verf op basis van polyurethaan dispersie voor binnen. Deze lak is met water te verdunnen. Het kan worden toegepast op hout, metaal, kunststof en intacte verf of beitslagen zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Het aanbrengen van de verf kan het beste met een acrylkwast en acrylroller.

 

Flexa Pure Lak Zijdeglans:

Deze lak is op basis van polyurethaanalkyd emulsie en kras- en stootvast waterverdunbare matte verf voor binnen. Te gebruiken op hout, metaal, kunststof en intacte verf of beitslagen, zoals kozijnen, deuren en gebruiksvoorwerpen. Het beste resultaat krijgt u als het wordt aangebracht met een acrylkwast of acrylroller.

Loading...