Verfrollers

Verfgroothandel.nl heeft een ruim assortiment aan verfrollers van de merken Anza, Meesterhand, Friess en SAM. Deze zijn geschikt voor aflak en muurverf en tevens voor watergedragen en acrylverf. De verfrollers die geschikt zijn voor gladde muren zijn de Micmex en Rytex van Anza en de Glad werk van Meesterhand. De verfroller bewaren kan maar voor de niet watergedragen verven geldt dat u de verfroller in een luchtdicht afgesloten plastic zak of aluminiumfolie op een koele plek kunt bewaren. Dan is de roller nog ongeveer tot 3 dagen goed te gebruiken. Met een watergedragen verf kunt u de roller uitspoelen en goed droogknijpen zodat alle verfresten uit de roller verwijderd zijn. Wij verkopen geen rollers met reservoir.

Bekijk ook: Muurverf rollers | Verfrollers voor watergedragen verf

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. anza antex 10cm
  Anza Antex Microvezel

  universele microvezel roller

  Vanaf € 1,66 € 1,37

 2. anza antex lakrolset
  Anza Lakrolset met 3 Antex Rollers complete set van 3 microverzelrollers
  Aanbiedingsprijs € 6,61 € 5,46 Adviesprijs € 8,26
 3. meesterhand lakviltrol 10cm
  lakviltrol

  kortharige lakviltrol voor een glad resultaat

  Vanaf € 1,79 € 1,48

 4. microvezel 5mm lakroller
  microvezel 5mm lakroller kortharige pluisvrije roller voor verf

  Vanaf € 1,75 € 1,45

 5. meesterhand microvezel _9mm_ 10cm
  microvezel muurverfroller

  microvezel verfroller voor een zeer glad eindresultaat

  Vanaf € 1,48 € 1,22

 6. Pictus Schuimrollen 11 cm ronde kanten 10 stuks
  pictus pro schuimroller (10 st) 11 cm

  ultrafijne schuimrollers, dubbel afgrond, 10 stuks

  Aanbiedingsprijs € 6,78 € 5,60 Adviesprijs € 8,47
 7. meesterhand concaaf 12 cm
  schuimrol Concaaf

  Schuimroller Concaaf roller voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven.

  Vanaf € 2,48 € 2,05

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Welke verfroller moet ik hebben?

Verfgroothandel.nl verkoopt uitsluitend professionele verfrollers. Maar welke verf roller heeft u nodig? In dit stukje leest u welke verf roller het beste bij uw klus past.

Verfroller voor watergedragen verf

Voor watergedragen verf raden we een kortharige microvezelroller aan; een mooi voorbeeld hiervan is de Microvezel 5mm. Met deze roller brengt u gemakkelijk de juiste hoeveelheid verf aan! Ook de Anza Antex is een mooie roller om mee te werken.

Verfroller voor oplosmiddelhoudende verf

Voor oplosmiddelhoudende verf is een lakroller uitermate geschikt; denk aan de Anza lakviltroller of het Meesterhand alternatief. Heeft u een 2-komponenten primer? Denk dan aan een vachtroller; een mooi voorbeeld is onze Nylon roller. Deze is overigens ook prima geschikt voor antifouling. Voor 2-komponenten aflak zouden we een schuimroller aanraden; zowel de concaaf als de Pictus schuimrollers zijn hier fantastisch voor!

Welke roller voor muurverf?

Voor muurverf zouden we de muurverfroller van Anza aanraden; de Anza Micmex. Muurverf moet u dik aanbrengen, en met deze roller neemt u genoeg op. Moeite met hoekjes? De Linomat verfroller is ideaal voor het snel en nauwkeurig besnijden in hoeken en randen. Heeft u een spackmuur of plafond? Ga dan voor de Muurverfrol Grove Ondergrond; deze vachtroller is perfect voor spack!

Moet ik een grote verfroller, of toch een kleine?

Een grote verfroller is natuurlijk ideaal voor het behandelen van grote oppervlakken, zoals een muur of plafond. Let echter wel op dat u niet een te grote roller pakt; muurverf is al zwaar, en als u een 25cm roller pakt kan dit last op de schouders veroorzaken. 18cm is vaak een goed formaat! Bent u bezig met een deur of een kozijn? Kies dan een 18, 15 of 10cm roller, afhankelijk van het oppervlak. Voor een kozijn kan overigens een mini verfroller ook fijn zijn, zoals de 5cm Anza lakviltrol.

Kan ik mijn verfroller schoonmaken?

Over het algemeen raden we het niet aan verfrollers schoon te maken. Professionele verfrollers zijn tegenwoordig gebaseerd op eenmalig gebruik, en hier is de prijs ook naar. Vroeger werd de lamsvachtroller veel gebruikt; deze kan schoongemaakt worden. Het materiaal van de hedendaagse lak-of vachtroller is echter niet geschikt voor schoonmaken. Een tip die we wel gehoord hebben is om de roller in een afgesloten emmer te bewaren voor een paar weken; wanneer echt goed uitgedroogd zou je de verf eraf kunnen schrapen. Misschien dat dit ervoor zorgt dat u de roller een tweede keer kan gebruiken, maar we zouden dit niet aanraden.

Dus in het kort

Loading...